38

Анонимен

преди 5 години

Ааа не не никакво сваляне, че нашите убавци само това чакат у парламенту. Възможно най-много проверки, докато политиците ни се научат на честност и се изкоренят комунистическите прийоми. Може би след 20-тина години тогаз.

37

ДИВАК

преди 5 години

До панчо - Панчо, когато съм ял БОБ се напъвам и знаеш ли какво излиза - ядрено гориво за космоса :)))Не се ядосвай , мисля , че съм живял достатъчно за да знам МАНТАЛИТЕТА на света , променя се природата , променя се външният вид на човек от неговото раждане и не всякога "развитието " на човешкото " ЖЕЛАНИЕ " съвпада с нормалният ЧОВЕК . Ако цитирам Пеньо Пенев , " Човека е Човек , когато е на път"

36

панчо

преди 5 години

До ГЕРБ форевърединственно ние самите можем да се извадим и никой друг но ние нещем да се напънем

35

ДИВАК

преди 5 години

дреме ми ,еврото не го искам - работя и живея с паунди и левове , еврото е гнилоч- правосъдието в България си е нормално и си е по традиция ! Западна европа да си СТЪГМИ законодателството с БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ , казах !

34

Айде наште

преди 5 години

Юнкер, Юнкер!

33

ГЕРБ форевър

преди 5 години

Йоурова е една злобна либералка, а Тимерманс - просто социалист. На ББ Юнкер му е обещал и ще ни извади от срама. ЕНП форевър

32

бай ганю

преди 5 години

единственната политическа формация у нас която е заинтересована за реформа в правораздаването е Демократична БългарияХристо Иванов е личността която да сложи ред в прокуратурата и с преуритет правосъдиеединственно той има политическата воля а досегашните маскари доказаха че унизителния мониторинг изобщо не ги интересува докато това по скоро ги облагодетелства за да си крадат необезпокояванонооо *** гласува и ще продължи да гласува не грамотно и да затъва вместо да погледне в ново дясно

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Е, на бойко му е ДОСТАТЪЧНО да му "вярва" цветанов.............И ИЗБОРИТЕ СА МУ В КЪРПА ВЪРЗАНИ!

30

Анонимен

преди 5 години

До sofeto 35Хи-хи-хи................няма нужда да ни "изхвърлят"!!!! СКОРО САМИ ЩЕ ИМ ТРЪШНЕМ ВРАТАТА!!!! Нека още веднъж да ни накарат да почнем да се обръщаме към майките и бащите си с "родител 1" и "родител 2", това на наследниците на Хаджи Димитър, хайдутина Шибил или на Бенковски, на Боримечката......главата ми не го побира!!! На Боримечката да му кажеш, че е мека китка.............Мили Боже!!!! Тия еуропейци май ще трябва ПАК да им турнем "желязна завеса"!!! ТОЗИ ПЪТ ОТ НАША СТРАНА!!!

29

sofeto

преди 5 години

Поради безаконието, корупцията и бандитизма което цари у нашенско, никак не мие ясно поради какви "стратегически" причини ЕС все още не е изхвълил "БГ" от този съюз!

28

Анонимен

преди 5 години

Само ,ако знаете ,какво се случва в България ?!Една стотинка ,няма да им дадете !Прости европейци !

27

Каракочев

преди 5 години

Защо тези европейци се бъзикат така с Бацко?

26

Анонимен

преди 5 години

Така рухва и последната опорна точка на ББ. Не знам с какви очи може да се пуска вече по медиите. Никой не му вярва на БойкоНокио.

25

Анонимен

преди 5 години

До 28. Излезе , че по знаеш от експертите. Случая се разглежда и не е така лесен. По причина , че и друг участник в ПТП има.

24

Другарки засраметесе

преди 5 години

Това не е "г-н местан" а другаря Наместан от бкп ченге от дс.Съдебната система от както комунистите взеха властта в БГ е на нивото на селска седянка.

23

бай ганю

преди 5 години

проблемите в страната започват именно от правосъдната система това е нещо което проспериращите западни страни са си разрешили много отдавна натрупаното у нас напрежение е с основи именно там в липсата на правосъдие което блокира развитието ни и доверието към нас от международни инвеститориникоя от досегашните партии не беше смела и с воля да стъпи на мазолаединственно Дмократична България с Христо Иванов има за преуритет тази реформа но *** не ще и да знае гласуване за някой малко известен

22

Анонимен

преди 5 години

Ти сам си го избра

21

Цар

преди 5 години

Ха ха, съдебна система в Бг=ДС.. Само ченгета и доносници..

20

Анонимен

преди 5 години

Напълно е права. Но разликата в изброените държави е различна. От тях ние сме най зле. Така ако напише и за журналистиката пак ще познае.

19

Анонимен

преди 5 години

От 1944г. Правосъдието е в служба на властващите. БКП, БСП , ДПС , ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, ГЕРБ.