18

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, "казал 70-годишния Ернандес", този ще е перфектния безпристрастен , случаен гражданин, за да си дава мнението.

17

Анонимен

преди 5 години

Не ги разбирам политиките,ама О-Бама къде е сбъркал?Тръмп къде е сгрешил?Аз ги одобрявам и двамата.

16

Анонимен

преди 5 години

За да е някой ксенофоб, трябва да го е страх от чужденци. Тия не ги е страх от чужденци. Самите те са чужденци, но са влезли в страната легално, през вратата, а не през счупения прозорец на мазето. И на мен някой да ми влезе през мазето, ще го посрещна с бухалка без оглед на намеренията му.

15

Пак Еврейски Лъжи !

преди 5 години

пак еврейска толерастия !!!АМАН !!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

На дежурните кривоноси във форума, които говорят за антиваксъри и се опитват да заглушат дискусия с къси пасчета и лафчета за ***. Как да бъдеш антиваксър, като виждаш как ваксинацията, която лошите бели хора занесоха в Африка и Латинска Америка снижи смъртността и навъди всички тези нашественици в ЕС и САЩ? Следващият път извади по-креативни лафчета. Да надскочиш своето IQ е невъзможно, но винаги можеш да ползваш помощ от приятели. Може да знаят някой затапващ термин или лаф.

13

Анонимен

преди 5 години

До 12.Динко.......ти ли си?

12

Анонимен

преди 5 години

Ксенофобията е поредния термин, който е част от пропагандата срещу белите общества. Забележете, ако не искате вашата държава да се превърне в Столипиново, вие сте ксенофоб. А кой ще иска да го наричат така, с тази така лоша дума (която не значи нищо). Термини като "расизъм" и "ксенофобия" са само два от многото измислени термини в практикувания срещу белите хора геноцид чрез пропаганда. Научете децата си да разпознават тази пропаганда и да не се подават не нея.

11

Анонимен

преди 5 години

14, 13, 12...........Антиваксър, привърженик на плоската земя и конспирациите......дерзай товариш.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако си спестите гледането на телевизионна помия или простеене с чашка, опитайте се да проверите кои точно са инициаторите и дори спонсорите на движението на за права на черните в САЩ, кои са тези, които промотират феминизъм, които са тези, които промотират християнските празници в САЩ да се изтриват от историята и Великден да е просто ден на зайците. Най-важната част от правилното лечение и правилно поставената диагноза.

9

Анонимен

преди 5 години

Още малко материал за мислене, че някои дето се прозяват не мислят. Отворете Google. Потърсете кои са най-известните холивудски режисьори и сценаристи. Аз нищо не казвам, просто вие намерете информацията. Сравнете произхода на тези режисьори и етническата им принадлежност с нивото на анти-германска пропаганда във фимите им, с т.нар. анти-расисъм в творбите им, директна омраза към белите и ще разберете защо САЩ нямат и няма да имат стена, защо ще отиват към война и прочие. Приятно анализиране.

8

Анонимен

преди 5 години

Значи така. САЩ строят гранични стени в други държави. Но в САЩ не може да има стена, защото е расистко. Хайде сега да направим един *** анализ, ако можете, разбира се. Кои са тези, които не може да критикувате и за чиято мерзост не може да пишете? Кои са тези, които получават милиарди за огради и сигурност в тяхната държава, но които (чрез представителите си в САЩ) обявяват за расизъм построяването на стена с Мексико и даже депортирането на нелегални? И ще разберете всичко. Приятни открития!

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАаааа.... ох извинявай, прозявах се ... Дам? Какво казваше? Някакви холивуди и агенти и конспирации... МХм, ок.

6

Анонимен

преди 5 години

Има в Youtube видео на един КГБ агент избягал в САЩ през 70-те, Юри Безменов, който обяснява цялата деградация в обществото и защо в момента белите са мразени, защо семейството е разбито, защо холивуд управлява съзнанието на младите хора и ги прави да мразят другите. Да прибавим към това е влиянието на някои "винаги обидени, но алчни малцинства", които докараха комунизма на бял свят и ще разберете всичко.

5

Анонимен

преди 5 години

Друго си е на Китайско- Руската граница. Китайците си циркулират свободно. Руснаците им се радват, защото китайците им носят пържолки, текстил, ел. уреди. Но за това движение не се пише.

4

Анонимен

преди 5 години

Пазят хота, какво да правят ...

3

Анонимен

преди 5 години

Белите няма да умрат. Ако трябва ще има гражданска война не само в САЩ, но няма да се случи замисления бял геноцид. Възпитавайте децата си в бяла европейска идентичност, обяснявайте им кое в виновен за разбиването на семейството, за това, че те страдат. Европа е за европейците! САЩ е за тези, които са създали държавата - европейци. Всички други са просто посетители и крадци на социални фондове, мошеници, мразщи белите хора.

2

Анонимен

преди 5 години

уникално много правописни грешки....

1

кой обава ве?

преди 5 години

онзи, дето е женен за транито мишел?