141

158

преди 5 години

Хаха , едно време като учех там, пак бяхме в новия корпус.. А бяхме много повече от сега. За какво им е питам още един нов корпус като няма студенти!?

140

дрт прч

преди 5 години

До Сива коса-дива главаУчим се от вождо.Нерде заблодил,нерде пунта мара,урбулешката,шменти-капели и прочие.

139

Сива коса-дива глава

преди 5 години

До Анонимен144Добрем, че ти не си се "заблОдил", защото като едното нищо, можеше да станеш по-грамотен!Аман от 90-те % в тая държава!Шефа прочел само една книга и то до към средата, замшефа не е чел, ама пък учител по физическо. Майката на нацията завършила с връзки РАБФАК....А послението на 90% неграмотно, ама със самочувствие като на нобелов лауреат!Че и достъп до компютри и интернет имат, че да ни покажат колко са отворени. Аман!

138

Анонимен

преди 5 години

Обаче интересното е,че дават 30 млн на Световната банка да си построи офис в София...Много сме дашни..

137

Анонимен

преди 5 години

в плана не било включено тока и водата на сградата баси и икономистите ?

136

реалист

преди 5 години

Хората намаляват. Университетите закриват специалности, съкращават прием, теи ще строят пари на вятъра и 1000 сгради да постройте няма деца който да идат да учат.За мен това са пари на вятъра които можеха да идат при пенсионери, сираци и тн.

135

Анонимен

преди 5 години

УНСС има ограда, за да не може някое случайно заблодило се куче да влезе, че ще вземе да завърши.

134

Анонимен

преди 5 години

Бойко мирувай, това щом не го строи на Цецо братовчеда с апартаментите, значи е невалидно. Не ги решаваш ти тези неща.

133

ДИВАК

преди 5 години

писна ми от счетита (счетоводители ) то в БЪЛГАРИЯ се напълни с канцеларски политици касиери и подобни милионери , колхозниците и те драпат за Раб Фак , ПРОСТОТИЯТА Е ПЪЛНА ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

132

Асенов

преди 5 години

Ако СДС не бяха съборили мавзолея в София, БСП-то всяка година щеше да иска да получава по 10 милиона за "поддръжка" и "ремонти" и тези пари щяха да се насочват към лични банкови сметки на дрогарите.

131

stamen

преди 5 години

Държавни пари лесно се раздават. Ако парите бяха негови лични, дали щеше да ги даде, при това без да потърси никаква отговорност? Никой ли не си задава въпроса: Колко време още ще може да се прахосват безнаказано парите на данъкоплатците? Или ще дойде време за икономическия съд?

130

Анонимен

преди 5 години

УНСС...............утре носете съответната сума...............тая пародия на университет е затънал в корупция и некадърност.............ако се закрие , изобщо никой няма да усети липсата на УНСС !!

129

Анонимен

преди 5 години

ТУ - София.............най-добрият университет в България, гордея се, че съм завършил ТУ - София!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Закривай тая пародия на университет.................УНСС..............трагедия!!!

127

Анонимен

преди 5 години

СУ "Св.Климент Охридски" лежи на стара слава.............в България има поне 10 университета, по-добри от прехваления СУ.

126

Анонимен

преди 5 години

Ако погледнете класациите на унитата единствено СУ влиза в топ 1000 и то на дъното. Смятайте за какво качество на образование става на въпрос в БГ.

125

Анонимен

преди 5 години

Защо Стати Статев не покрие дълговете си сам?!?!Знаете ли колко е богат ?!

124

Анонимен

преди 5 години

Много поразии натвори. За съжаление не е луд този който яде баницата! Ние сме за каклашлата.

123

Анонимен

преди 5 години

Обаче Боце ги раздава тия пари като бонбони. Няма въпроси от типа на "Ама как се стигна дотук?", "Къде са ви отчетите?", "Ефективни ли сте?" - юрууууш, на ви едни милиони, избори идат. И това ми било дясна партия, дето раздава дотации наляво и надясно.

122

Мо

преди 5 години

Пак някоя схема! УНСС не може да си направи сметката колко пари ще трябват да се завърши обекта?!? И за какво е нов корпус, когато студентите намаляват? Като варненския ИУ - вече има трети корпус, ама във втори частно училище под наем. Поръчал си е някой сграда за частното училище май.