16

гражданин

преди 5 години

Демократично българско правосъдие Зтвор за клептоманка накражба на порменета Аза Местан УБИЛ ЧОВЕК ОПРАВДАН ПУСНАТ НА СВОБОДА БЕЗ ОТНЕТО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА мпс .

15

Анонимен

преди 5 години

Бремеммните ги арестиват, а пилитиците ги пускат. Между другото, Местан политик ли е или бремемен ?

14

а

преди 5 години

да се самосезира хелзинския:))))

13

Анонимен

преди 5 години

Родена и възпитана да краде........да ражда и да хвърля децата си.

12

бфюгнд

преди 5 години

Нейно право е да бере портфейли. Тая ***

11

Анонимен

преди 5 години

Услужливо не сте пуснали цялото видео/има го в други сайтове/където много ясно се чува,че мъж зад кадър я пита дали краде защото няма пари за памперси и храна за бъдещето си дете и тя ги повтаря веднага след него.Т.е той и подаваше репликите.Повече от очевАдно е че ще зареже и третото си дете на грижите на данъкоплатеца.

10

леле

преди 5 години

На 18г., трето дете!?.... Две дадени вече за осиновяване, като кукувиците са. Алооо, институциите, какво правим? Утре и вие може сте потърпевши от маргинали. Спете спокойно!

9

Анонимен

преди 5 години

Гледала е от политиците............. Не я защитавам, но в ареста за кражба, а Московски уби дететои си и последствия - НЕКЯКВИ!

8

Стратегия

преди 5 години

Нарочно ги пускат бременни и малолетни, за да няма наказания.Изключително ..с-ни са!Ако хванеш за ухото, защото ти бърка в джоба, или чантата - вътре си и с двата крака! Насилие над дете!!?!? А същото , дома ще го счупят от бой, ако нищо не донесе.После ще бият и екипа на бърза помощ, че се е забавил да окаже помощ на детето "паднало с колелото".

7

Анонимен

преди 5 години

Не я защитавам римлянката, но за портмонета 8 години затвор, за убийство при ПТП на Местан му върнаха книжката и му разрешиха да пътува.Прав беше американският посланик, че в България правосъдието се дели на две, за бедни и богати.

6

ИЗБИРАТЕЛ НА ГЕРБ

преди 5 години

Ало ВОЖДЕ, дай на това НАШЕ МОМИЧЕ някой лев да отглежда бъдещите ТИ поданици

5

Истина

преди 5 години

Нашите политици не мислят за бъдещето,те мислят като *** за момента сега какво да се краде от евро средствата и това е.Не ги интересува после какво ще става и България каква ще стане,но след някоя друга година няма да има и за крадене и за ядене.

4

Анонимен

преди 5 години

С толко много роми в тая държава никога няма да станем нормална държава! Обречени сме на бедност

3

Анонимен

преди 5 години

Веднага стана ясно че това са от интегриращите българи и без да го пишете бъдещето на държавата

2

Ф.С.В.

преди 5 години

--Можем да крадем ..можем и да правим бебета - друго не можем - -примерно да работим като всички честни отрудени българи !! ХМ!!Нека БХК и даде малко пари на тази персона - Нали получават милиони долари за да създават етическа омраза между българите !!

1

Анонимен

преди 5 години

За памперси е събирало момичето. Пуснете я.