21

НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ

преди 5 години

ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА !!!!!НИКАКВИ ИЗБОРИ !??????

20

до 20

преди 5 години

ПИСАХ ИМ !! ОТГОВОРИХА СКОРО ОСВЕН ЗАБРАНА ЗА СЛАНИНА И РАКИЯ ЩЕ ИМА И ОГРАНИЧЕНИЕ В БОБА И ЗЕЛЕТО :))

19

ай сиктир

преди 5 години

*** оти пропуснали са ловните прашки .

18

До 17

преди 5 години

Важно! Пиши бързо за твоя случай на тиквите и кратуните в Народното събрание, да въведат специален режим и за боб, зеле, леща или грах.

17

Анонимен

преди 5 години

Абе, тия ненормалници в Народното събрание толкова ли няма с какво полезно нещо да се заемат?!?В цяла Европа газовото оръжие е на свободен режим, а тези тиквеници тука (предимно от ГЕРБ и техните пионки, защото БСП бойкотира участие) се чудят как да въвеждат двоен, троен и какъв ли не друг режим.Връх на нахалството е всичко товаВ много държави и ловните двуцевки са на свободен или уведомителен режим.

16

До Коце Кмета

преди 5 години

Коце,хубав изказ имаш,на,, интилигентен" човек.Нямало свобода на словото ли??? На първо място сме по слободия ,а с ... като теб е пълно.За такива думи твоите благодетели вкарваха директно в ,,гримьорната" на Московска 5,в каменното корито с маркуча. Ех слободия, ех кеф !!!!!

15

НИМАНД

преди 5 години

ВИЕ СЕ СМЕЕТЕ И ПОДИГРАВАТЕ НА НОВИТЕ ЗАКОНИ НО АЗ ПРЕЖИВЯХ ГАЗОВА АТАКА СНОЩИ!!!!ЗНАМ КОЛКО ОПАСНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ТЯ !!!!!! БОБ СЪС ЗЕЛЕ Е КОМБИНАЦИЯ КОЯТО Е СТРАШНО ВЗРИВООПАСНА И АЗ И ПРИЯТЕЛКАТА МИ СНОЩИ ЩЯХМЕ ДА ЗАГИНЕМ ОТ ТОВА СТРАШНО УРУЖИЕ !!!!! УЖАС УЖАС ОЩЕ МЕ БОЛИ КОРЕМА :))))

14

Тия са луди

преди 5 години

Ако искам на черния пазар в България мога да си купя и гранатомет или каквото си пожелае човек. Както наркотици, така и оръжия се продават.

13

Коце кмета

преди 5 години

Голям страх тресе мазното туловище на банкянския диктатор! Скоро ще регистрираме и кухненските ножове, за да не си и помислим да го сваляме от власт или пък да се защитаваме от неговите мypгaви избиратели!

12

експерт

преди 5 години

И дама с електрошок може да си намери за 2-мин пистолет с резервен пълнител....

11

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват оръжия. Да разкъсаме герберите с голи ръце!

10

Анонимен

преди 5 години

В България не можеш да тръмнеш крадец в имота ти, защото не бил влязъл с взлом. Неможеш да го гръмнеш в двора си защото дворът (гаража също) не се води жилищно помещение. Ако някой те нападне с мачете, ти трябва да отвърнеш със същото, неможеш да го гръмнеш. При тези смешни закони, най-логично е да се запрани всякакво огнестрелно оръжие. Дори и газово. Ще се защитаваме с лъкове и копия.

9

Анонимен

преди 5 години

До BBДжобните ножчета са много опасни задължително регистрация--в десетки пъти по-опасни от газов патлак, с който най-много да те обгази...фактически след огнестрелното оръжие, хладното е най-опасно, после идва въздушното и най-накрая газовото.

8

И Аз да се изходя..

преди 5 години

Най важно е *** която насочва оръжието и ИЗНЕНАДАТА нейната СКОРОСТ....нали знаете : за едните вероломно неочаквано нападение в зори ---за другите дето победили било блестящ тактически ход ...

7

Анонимен

преди 5 години

Цинизъм е всеки опит на държавата да се вкара в ред нещо, което по презумпция трябва да удостоверява самата тя - да пази от посегателството на живота и имуществото. Тогава всякакво лично оръжие би загубило смисъл. Същата работа като с автомобилите, да речем.

6

Гостенин

преди 5 години

Немедленно и регистрационна книжка за пръднята ,преди да стане белята .

5

хахаха

преди 5 години

Властта вече се уплаши и от газовите пищови!Голем страх ги тресе!

4

BB

преди 5 години

Джобните ножчета са много опасни задължително регистрация

3

u2

преди 5 години

газови пистолети подлежащи на преработка са руските ИЖ, а те отдавна не се изкарват на пазара, всичко останало е турско и не може да се преработи.... начи пак ниша за прибиране на пари от скъсания българин...

2

HH

преди 5 години

Сертификатите ще се издават от фирмата на Баце или на стринка ??