29

Baba Yaga

преди 5 години

През 2019 г. изберете представителите на ПП Глас народен, под номер 19.

28

Смехурко

преди 5 години

До РуснакаПравилно! Так держать!Само че защо само за Путин? Ето я цялата листа:1. Владимир Путин2. Ким Чен Ун3. Николас Мадуро4. Аятолах Хаменей5. Реджеп Ердоган

27

Руснака

преди 5 години

Гласувам за Путин! Слава на Русия! Целия ЕС е клоака!

26

ВЪЗХОД

преди 5 години

Колко удобно всички подминават Бюлетина 9, а тя заслужава внимание! Става въпрос за Коалиция "ВЪЗХОД"

25

do 22

преди 5 години

Съгласен съм, но е за предпочитане пред ГЕРБ

24

Анонимен

преди 5 години

Мутрите се надяват да не се гласува, да сме отвратени, за да могат с минимални средства за купуване на гласове да си осигурят максимална победа. Гласувайте и по възможност не за тия, които най-често ги дават по телевизията, понеже това са партиите с най-много пари, т.е. най-много интереси стоят зад тях и те ни управляват от години - ГЕРБ, БСП, патротарите, дпс.

23

Продължение 25

преди 5 години

Единственият евродепутат работил за България бе Бареков. Той ясно каза ,че тираджии не могат да спят в тирове , а в хотели за сметка на чорбаджиите, че не може с месеци тираджии да не се прибират в къщи , а на 20 дена. Бареков бе един от лидерите на Евроконсерваторите ,за разлика от мижитурката Джамбазки гласувал за Истанбулската конвенция. Но сега трябва да се гласува за АТАКА , защото водачът на листата и владее 4 езика и ще работи за падане санкциите срещу Русия.

22

Мнение

преди 5 години

Няма да гласувам за БЕЗДЕЛНИЦИ И НАГЛЕЦИ!!!!!!!!!

21

АНОНИМЕН

преди 5 години

На една анкета проведена преди месеци по телевизия показвайки портрети на Евродепутати от ГЕРБ нито един софиянец не каза имената им което говори ,че са въздухари. Какво добро сториха те за България? Нищо. Бореха се за приемане на Истанбулска конвенция, да ни задължават да приемаме ислямисти за сметка на тези, които ги докараха, да поддържаме санкции срещу Русия, да си унищожим икономика и СС и сега да внасяме агнета от Македония, защитаваха интересите на собствениците на тирове , но не и тирадж

20

анонимен

преди 5 години

Ами то си е сладка работа! БЕЗДЕЛИЕ,ВИСОКА ЗАПЛАТА,НИКАКВА РАБОТА, АКО ИМА И ДАЛАВЕРА ЩЕ Е ДОБРЕ-ДОШЛО!!!!! И аз искам там!!!!!!!

19

Възраждане

преди 5 години

Време ни е за Възраждане!Номер 27

18

Край

преди 5 години

За "партии" вече не гласувам. Мога да доверие само на ЧОВЕК. мажоритарните избори са забранени от партиите, които реално са окупирали властта. Народа пък си трае. За гласуване не ме търсете.

17

НЕГЛАСУВАЩ

преди 5 години

не гласувам за ***! канидати за власт! четете вазов и др. комедийни майстори по темата - нищо не сме мръднали от 19 век!

16

Факт

преди 5 години

До 26 МайИ на мен не ми харесва,че само ГЕРБ,БСП и ДПС ще имат евродепутати*,но така е засега.Ако това се повтори на парламентарни избори би било ужасно.Да се надяваме,че на есен ще е много по-различно.*Има обективни предпоставки резултатът да е такъв-бариерата е висока-6% и е трудна за преминаване!При парламентарни е само 4% и пак много не могат да я преодолеят.

15

Край

преди 5 години

БОЙКОТ на тия избори. Не осигурявайте с гласа си топла брюкселска баница за няколко партиини послушковци. Тези хора ви презират.

14

атака

преди 5 години

Само АТАКА

13

Ф.С.В.

преди 5 години

ГЕРБ ще получат невероятен шамар на тези Избори- Ще плачат много- Самозабравили се уро/дливи политически форми на корупция- Искам да видя лицето на Цвъки Закуската и Вожда Будала след погрома който ги очаква !!

12

Асен

преди 5 години

Няма да гласувам, в този фарс няма да участвам

11

Анонимен

преди 5 години

До 33 000 000 000 ЕВРОНе е толкова дългът, не лъжи ***!

10

МАЛКО НАПУК

преди 5 години

Писна ми от демагогията на така наречените системни партии. Писна ми от раздутата, некомпетентна, непрозрачна държавна машина. Огромната жестокост на могъщия и все по-нагъл репресивен апарат ще ме накара да гласувам за Иванчева