70

Анонимен

преди 5 години

такива са ни всичките политици,такова ни е цялото правосъдие,така ще бъде заличена тази държава - безпринципност,наглост,продажност

69

Няма да избяга

преди 5 години

Спокойно, няма да избяга. Докато е тук ще получава някакви пари от Турция за да разиграва "защита на малцинство". Ако отиде оттатък границата, никой няма причина да му дава и една обезценена лира.

68

Му ха ха ха

преди 5 години

Браво на "независимия" Кърджалийски съд. Браво аферим, ашколсун, машшала. И медал за храброст на Мустангя му дайте, че толкова нерви си потроши за някакво си там бебе.

67

Не съм трол

преди 5 години

Сега ще забегне в Турция и вАри го търси.

66

Анонимен

преди 5 години

да уволнят и в карат в затвора тоя подкупен резашки съдя!

65

Гнфн

преди 5 години

Само в каква държава ако може да се каже живеем имаш ли влас може да разиграва всякой

64

чарли

преди 5 години

Пиши го бегал !

63

Krom

преди 5 години

Жалко само за детенцето - Светла му памет, и за родителите му. Не ми се мисли те какво изпитват като четат тази "новина". Ужасно е.

62

,.,.,

преди 5 години

Кърджалийско общинско Кривосъдие.Дори Местан да напусне страната,той повече бял ден няма да види.Завинаги до края на жалкия си животец в очите на хората той е убиец на 6 месечно бебе.Това ще го преследва винаги и спокойствие няма да има,защото и той има деца и внуци.Аллаха му го гледа.

61

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименза съжаление и за мой ЛИЧЕН срам, САМО ние останахме да битуваме в системата на НОМЕНКЛАТУРЧИЦИТЕ.СЪЩИТЕ "табиети" от Живково време...Само дето на бкп сега му викат "ГЕРБ"..

60

Krom

преди 5 години

И пак така, риторично - как ли биха се развили събитията, ако всичко това бе се случило в съседна Турция? Съмнявам се Господин Местан да иска да знае отговора. Не вярвам, че би му харесал.

59

Владиката

преди 5 години

Аферим

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53О, Господи, прибери си вересиите! Първо соца фалира, умря! Окончателно! Не е сменен по желание! Сега може само някой с къса памет, от невежество или кретения да ни го върне. Второ. Сина на партийната секретарка, активен борец против фашизма в селото ни, причини две катастофи с две жертви по тошово време. И....нищо. Та май е вече време да заминаваш при Бай Тошо.

57

Krom

преди 5 години

А за какво би му било да напуска България? Питам риторично ..?

56

Анонимен

преди 5 години

А може би и обезщетение ще трябва да му изплатим за това, че е бил в ареста, и че са му създадени неудобства.Няма такава пародия на държава.

55

ПроСоТо

преди 5 години

долу мернах:-"Цацаров се разпореди - делото на Местан под специален надзор"..Тук чета: Местан може да напуска страната....?!?!...Какво ще рече "Под специален надзор" при условие,че СЪДЪТ решава за "мярката за неотклонение"?!..Такава ТОТАЛНА,БОЛЕЗНЕНА *** ФРЕНИЯ е налегнала ЦЯЛАТА "организация" на "държавата",че просто не знам,...всъщност плаша се като си помисля до къде ще стигнем....МНОГО СКОРО....

54

Наблюдател

преди 5 години

Дайте и орден "Стара планина" на Местан за заслуги към България .

53

Анонимен

преди 5 години

има сумати фишове и един акт, значи си кара, както си иска, отнема човешки живот на бебе!!! и може да си хойка. После има закони, за всички са еднакви, на кого говорите това, а, на кого!

52

Анонимен

преди 5 години

Новините след няколко дни:"Лютви Местан е в неизвестност. Полицията подозира, че не се намира на територията на България, властите от Анкара отричат да разполагат с информация да е преминавал турската граница".

51

Анонимен

преди 5 години

"Оказало се обаче, че книжката му така и не е била иззета първия път, защото подсъдимият не се намирал на адреса, на който официално обявил, че живее, и от СДВР не го открили."И пускате човек, който не се намира на посочения от него адрес да ходи в чужбина? Вие отсега му подготвяте бягството!