6

ss

преди 5 години

"Не мърдайте - това е обир!", а тя, като бивша учителка му рекла: "не мърдайте" е глагол, бе момче!.. и съответно го наказала!

5

Gangsta

преди 5 години

Каквито ни управляващите, такива ни гангстерите- за нищо не стават. Едните са толкова прости, че не могат да скрият покупката на един апартамент, а другите ги е толкова шубе, та ги бият лелките по сергиите. П.П.Троловете на герб са на ход да слагат минуси без да се аргуменитрат!Напред момчета, че пицата изстина!

4

Кореняк Демократ

преди 5 години

Тази лелка сигурно е комунистка, само те така блъскат хората, и им затръшват вратата, по наг ли, про сти и невъзпитани от електората на Елена Милиончева няма

3

ха,ха,ха

преди 5 години

Мъжките жени знаем от коя партия са,за разлика от онази другата,която се е запътила към безславието,щото е пълна с мамини детенца,демек женчовци!

2

Анонимен

преди 5 години

Смели жени имаме и туйто.

1

пробвал

преди 5 години

Грабежа на милиони и милиарди е "няма данни за престъпление". Важна е кражбата на някой пастет, салам или дреха. Сега намерете големия обирджия и му наложете най- голямото наказание- доживотен затвор, приложете пълната строгост на закона! Той не е от миропомазаните.