11

Advokata

преди 5 години

Я ми открехнете как едно 12-годишно дете се е сетило да съди баща си? Как се е срещнало с адвокат, как е възбудило дело? Защо ми намирисва, че някое НПО-нце се е "самосезирало" и намесило? И сега какво? Фермера тормозел жена си и тя се самоубила, а ? Какво искате да ни вмените? Да забраним фермерите или да приемем истанбулската ? Е, не разбрахте ли че няма да я приемем? Ей, тва ев-реите сте много нахално нещо. Да не сте роднини с ***, а? Май да!

10

Анонимен

преди 5 години

Браво на малката !!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

До 10и по какъв начин въпросната конвенция щеше да предотврати това? Тоя щеше тъкмо да и удари шамар, но да се сети че имало конвенция и да размисли, а след това да стане мил и любящ? Хайде стига глупости. И сега има закони. Закони които се "спазват" толкова колкото ще се спазва и въпросната конвенция. Ти лично колко пъти си протестирал срещу съдебната система и прокуратурата?

8

Анонимен

преди 5 години

важното е че БГ-тата са против истанбулската конвенция и сега спокойно могат да тепат жените и децата си !

7

Бай Иван 2

преди 5 години

Мащала,защо бързате да съдите без да знаете истината? Ами тя жената може да е всякаква ,психиично болна и т.н., а малката /12 г/ подкокоросана от адвокати да го съди за пари./те адвокатите не са такива ама все пак/, нали?

6

Анонимен

преди 5 години

Страшно, а има наглостта да има двама защитници?Да се пазиш от детето си, срам няма. ***

5

Анонимен

преди 5 години

Протестираха да се запази боя, точно за такива случай, да не могат да ги съдят.

4

Жалка и мерзка

преди 5 години

юдо-масонска провокация насочена срещу семейството !!!намерили гадовете 12 годишно празноглаво пуберче и го насъскали срещу баща му за да могат да направят показна пропаганда срещу семейството всячески се опитват да унищожат естествената любов межди родители и деца има ли нещо по-гнусно на този свят от еврейския нов световен ред и гнусната им толерастия !!!???

3

Жалка и мерзка

преди 5 години

юдо-масонска провокация насочена срещу семейството !!!в САЩ юдо-масонския терор е успял почти напълно да унищожи естествената любов между родители и деца. В тази империя на злото Родителите не помагат на децта си и вмсто да им платят дълговете за да не бъдат децата им роби на евреите, те си правят пенсионни фондове - пълнят гушите на лихваритеестествения процес родителите да помагат на децата си за да могат децата им да им помагат когато остареят е унищожен на запад !

2

Айше

преди 5 години

В друга новина и коментарите под нея става ясно,че да биеш децата и жена си е нормално за България. И се защитава със зъби и нокти.Това не е тормоз,а възпитание. Клетия човечец е останал неразбран.Освен,че вече няма кой да го пере и да му готви, сега собствената му дъщеря го съди.Е,може ли такова нещо?

1

АнонимеН

преди 5 години

В ЕДИН ФИЛМ ОТ НЕДЕЛЯ КАЗАХА: ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ!!ВИЗИРАХА ТОКСИЧНА ВРЪЗКА!!СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ВРЪЗКАТА А НЕ НА ЖИВОТА СИ!