168

Майка

преди 5 години

Камелия Цветанова, каква журналистка си ти , щом изопачаваш по този начин фактите ?Знаеш ли какво очаква българските деца , ако стратегията бъде приета ? Ще ги дават законно на приемни ***, така де , родители , които ще се гаврят с тях .Дечица ще бъдат откъснати от биологичните си родители , по разни норвежки причини ( срещнах статии , че децата били за донори на органи !!!!) ТИ , КАМЕЛИЯ , МАЙКА ЛИ СИ ? ИЛИ ЩЕ СТАВАШ ПРИЕМНА? ЗАСРАМИ СЕ ,СКРИЙ СЕ И НЕ ПИШИ ПОВЕЧЕ ! ПРОДАЖНИЦИ !!!

167

Анонимен

преди 5 години

Вие ако сте нормален и стйностен журналист ,следва да представяте истината и да търсите правилните думи, за да пресъздадете емоциите и исканията на хората по най правилния начин.Заглавието на статията а и съдържанието е абсурдно !!!

166

Анонимен

преди 5 години

"Само така ще пораснат *** скотове като родителите си!"1000 пъти ти го казаха бе, чаршаф - кой си бие така децата. Ама нали си като билярдна топка у главата - полиран до блясък НПО-*** та дрънкаш тука небивалици.

165

Халиф Мезути

преди 5 години

Пляскайте ги тия деца, шамарете ги без милост! Сакън да не ви отнемат най-ценното и изконно право - да си опердашиш детето. Бийте здраво! Само така ще пораснат *** скотове като родителите си!

164

Анонимен

преди 5 години

До 172братко яко те хапе коня!бий си единшамр и се освести! целувки! ХХХ :}

163

Анонимен

преди 5 години

"Доста добра обосновка на понятието българи."Мекокитков, ти ли ще определяш понятията бе. Здравия разум не е плод на образование и имотно състояние. Той е плод на МОРАЛА и правилния усет за добро и зло. Мекокитковите първо сте скарани с морала, а щом и яловите трансове ви се виждат по-ценни от нормалните и добро от зло не може да различите. Извод - ми ..., сър.

162

Анонимен

преди 5 години

Всеки полу-човек си шамари децата. Доста добра обосновка на понятието българи. Дано обаче свестните бългати надделеят.

161

Анонимен

преди 5 години

165, кухата ми кратуна разбира и приема че някой хора са неспособни да ''възпитават'' децата си по друг начин

160

Анонимен

преди 5 години

Не "засега", другарю Бисер, никога няма да се приеме у нас тази осакатяваща семейните отношения писанка. Нека първо се направи нужното да се организира спазването на настоящите ни закони. Имаме си ги достатъчно, дори в излишък. Те да се спазваха, щяхме да сме най-демократичното общество!Айде сега - *** си дома и се извини на майка си, че сляпо си прогледало!

159

Анонимен

преди 5 години

Тая саката стратегия е поредният опит едни недоразбрали и сами нямащи ум, опит и деца чиновници да си напъхат лакомите гаги в чужди семейства и чаршафи.В България имаше общество и ценности, които си бяха стабилни и без чуждо поклоннически вносни стратегии и конвенции. С подобни пасквили домашно насилие не се бори. Закони против него имаме и сега - нелоши. Само че административните ни органи ги няма - не знаят, не могат и ги мързи. И сега тия същите неставащи за нищо да ми се врат в къщата?!Не!

158

Анонимен

преди 5 години

До 164Тотално оглупелите са вече над 80%! Иво Христов е щастлив защото изпъкват качествата му пред една огромна сирия козли и пръчове.

157

Анонимен

преди 5 години

По-голяма глупост е трудно да се съчини от тази,в заглавието.Родитлите не са срещу тъ.пата стратегия за да имат право да си бият децата,а за де не се меси държават толкова дълбоко в семейните отношения,че родителят да е поставен на колене пред някакви учили-недоучили държавни чиновници.А и всички знаем у нас каква стойност има образованието и каква хората, които са го завържшили тук,особено разните специалности от типа на"Социални дейности".Мерси за това тия хора да си пъхат гагите в семействат

156

До 163

преди 5 години

Ти ако не престанеш с обидите и напъните да ни насаждаш социопатски либерастки ценности, първи ще получиш букет от шамари. Не е твоя работа как аз си възпитавам мойте деца - това си го набий в кухата кратуна!

155

Анонимен

преди 5 години

глупав народ възпитан с шамари се управлява лесно

154

Анонимен

преди 5 години

не е нужно да четеш коментарите по тази абсурдна статия за да прозреш тоталната олигофpения на обществото никакто и стандарта на живот ни така и нивото на на образованието ни е е на последни места в Европа, разбирайте че ние не само че сме бедна и застаряваща нация , но и оглупяваща...

153

Не шамарите

преди 5 години

Идеята на новата стратегия е да се вкара истанбулската конвенция по терлици. И ако не възпитаваш децата си в любов към пeдepастията, да ти ги отнемат.

152

ivailo

преди 5 години

Много *** заглавие... Протестите на хората са главно за това, че този документ като цяло внушава , че родителите са врагове на децата си. И не знам защо тази стратегия е кръстена- "за детето", след като е против него. Какво по ужасно може да има за едно дете , от това да го разделят от родителите му. Единични са случаите когато се налага такава крайна мярка. Например при сексуално насилие, или системно и жестоко биене...

151

red hot asss

преди 5 години

държавата (обобщен израз, не само България), пет пари не дава за чувствата на децата, тя гледа на тях като на жизнено важна стока, която си мисли, че може да ги отнема от родителите им когато си пожелае, без последните да могат да се противопоставят на това. Затова в някои държави узакониха Родител 1 и Родител 2 именно поради тази причина, защото ролята на майката и бащата не е от съществено значение...

150

Анонимен

преди 5 години

Възпитанието се осъществява с насилие - така е било, така и ще бъде. Който смята, че децата му е добра да са лигьовци, които могат да си правят каквото си искат, да не им бие шамари, да ни им се кара и т.н. - това е личен избор на всеки, да наптрапваш на другите твойте виждания за живота вече е лошо и това не трябва да го позволяваме.

149

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тези шамари ,трябва да си много много *** да си мислиш че хората протестират заради това.