20

bad

преди 5 години

Може да имаш документ за управление на МПС, но не знаеш да караш!Съдбата понякога има навик жестоко да се гаври, ако не и обръщаш достатъчно внимание!

19

justice

преди 5 години

Teзи, които се опитахте да иронизирате като "умнокрасиви" знаят що е причинно следствени релации и обикновено познават с вероятност до 99%.А иронизирайки ги, за да запазите статуквото, представлявано от 3-та шишковци се самооценихте като "грозни и ***" без да схващате, че умът винаги е красив. А някои, колкото и да се изрусяват, няма да станат по-красиви.

18

Истина е!

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

17

Анонимен

преди 5 години

ПРАВА Е ЙОТОВА,НЕ ЗАНАЯТ КАКВО ГИ ОЧАКВА?СЛЕД 30 ГОДИНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,КАКВО СЕ ОЧАКВА?

16

Циник

преди 5 години

Някой прочете ли нещо "ново" в забъркания от другарката борш?Аз не.Европа има нещастието да бъде управлявана от хронични алкохолици ... агент Ерика от Щази... и един женен за баба си... затриването на европейските нации...и национални държави, и подмяната на европейците с бедуини и африканци с коран под мишницата - вече не е тайна за никого.Важното е , че другаря сърГей СтанаШеф ( пак ) , и мъдро си купи дворец извън ЕС .Оттам ще продължи да лобира за ИК и повече мигранти

15

Анонимен

преди 5 години

Тая па къде изпълзя от нафталина. Ушанката не ни стига да ръси мисъл, че и тая.

14

Анонимен

преди 5 години

Кво да ни очаква?Некой си купуват у бевърли хилсо имоти за по 34 милки,други духате супата

13

Анонимен

преди 5 години

Карайте си бавно и в ленатата, спазвайте дистанция и ще минете завоя. Изпреварването на доходи, заплати е забранено.

12

men

преди 5 години

като не знаете метлата и направете място на някой който знае. завои, скорости, глупости. излизайте от кирливия ЕС. дайте базите на руснаците и се включете в пътищата на коприната.

11

Щирлиц

преди 5 години

До 8България Е на страната на губещия.

10

Анонимен

преди 5 години

да, при постоянно изопачаване, нещата никога не отиват на добре. все пак трябва да се установи кое е бяло и кое черно в крайна сметка.

9

ДртПрч

преди 5 години

Остър завой, гумите пак свистят.Важно е кой ще пристигне пръв.Със сто километра в час пак съм номер едно. Със сто километра в час аз летя..

8

ДртПрч

преди 5 години

Остър завой, гумите пак свестят.Важно е кой ще пристигне пръв.Със сто километра в час пак съм номер едно. Със сто километра в час аз летя...

7

Така е булка

преди 5 години

Ротшилдите са на път да загубят Европа и когато Ротшилдския кибуц наречен ЕС се разпадне, България отново ще се окаже че е била на страната на губещияЕС е 3-тата и последна национална катастрофа за това клето и проклето държавенце - България .... дано имаме късмет пак да станем част от Турция

6

Анонимен

преди 5 години

Тая съвсем изперка. Явно червените ще губят изборите. 0

5

Анонимен

преди 5 години

То като не можете да предвидите какво ни очаква в близко бъдеще с цялата информация с която разполагате и екипите на които плащате за какво ли ни сте там ? В такова неведение можем и без вас тъкмо ще спестим някой лев.

4

м дааа

преди 5 години

права е жената, ще гризнем дръвцето и то много скоро

3

Анонимен

преди 5 години

Абе другарко Йотова, кажи си го с по-прости думи. Махнете санкциите на Русия, защото ще изхвърчи на острия завой в пропастта.

2

Анонимен

преди 5 години

А защо трябва да чакаме светът да решава.

1

дедо Ташунко

преди 5 години

На остър завой Йотова, се преминава с повишено внимание и понижена скорост. И ти си мислиш, че вършиш някаква работа.