13

Анонимен

преди 5 години

АндроИДИОТИЗЪМ в действие.

12

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка"Абе джанъм смартфон за една лека кола правите, неможахте ли да направите това фолио да не се маха толкова лесно?"Ами да не го махат. Все едно, да сложих функция, да не може да тръгва колата, като си подадеш главата през прозореца ... Не, че не е полезно, ама защо ще го правиш?

11

Анонимен

преди 5 години

До до 6"че Европейците са толкова заспали, че не го осъзнават - те така са били и Динозаврите - споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите."Единственото нещо, по-ограничено от познанията ти, е кухата ти глава ...

10

Анонимен

преди 5 години

До 6Алоо... 99-а години беше ... преди доооста години.

9

Анонимен

преди 5 години

Статуите мога винаги да ги вида на картинка. Кypвите няма смисъл да ги гледаш на картинка. Не можеш да сравняваш двете изживявания. Едното е за фригидни феминистки, а другото е за нормални хора.

8

Анонимен

преди 5 години

споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите.Дааа, в Китай от няколко години работи т.н."Социален рейтинг", скоро ще ги чипират и ще им дават дневно по един кремвирш.Който си вади пушката навсякъде, остава без патрони. В Хонг Конг видя ли Tsim Sha Tsui и Tien Tan Buda или гледа само кypвите?

7

Даката

преди 5 години

Тези облъчените би трябвало да се шегуват, станаха по-алчни и от гейовит е от Айпъл.

6

Анонимен

преди 5 години

Напълно излишна,ненужна и *** технология както навремето ериксона пуснаха с падащо капаче,което се оказваше и слабото им място тъй като се прекъсваше кабелчето минаващо през пантите.Е р иксона май вече никой ги не помни,самсунга и той на там се е запътил.

5

до 6

преди 5 години

не знаеш колко си прав - бях в Китай и Хонконг - само украинки и то качество каквото европейците може само да си мечтаят - отвът топ-модел! вижда се кой има парички! Европа е вече отвъд 3-ти свят и най-интересното, че Европейците са толкова заспали, че не го осъзнават - те така са били и Динозаврите - споко, още малко и естественият подпор, ще реши проблемите.

4

бездомен

преди 5 години

планетата вече копае под дъното, след като някога велика европа, сега разчита на жълти технологии с отричателно качество.

3

Анонимен

преди 5 години

Както каза някакъв илюминиран от хирмата, функцията за сгъване на екрана на телефона не била предвидена да се ползва много често, а чат-пат, че се разваля, през другото време караш на 4 инча

2

Гледна точка

преди 5 години

Слабото място на Samsung Fold е там където се прегъва и имал някакво предпазно фолио, то не трябвало да се маха. Абе джанъм смартфон за една лека кола правите, неможахте ли да направите това фолио да не се маха толкова лесно?Huawei сега като ги "збръчка" и им отиде Fold-a на вятъра.

1

Айше

преди 5 години

ееееОще колко да ги стискам тия 4000 лева? Не издържам!