75

терт

преди 5 години

смърт, смърт трябва да има, за *** като тоя.

74

Аз

преди 5 години

Ако искаха можеха този да го вкарат до живот, защо през тези шест месеца не промениха член 27 така известен, имаше време

73

Анонимен

преди 5 години

Не се надявайте много ... след 5г, максимум 7г е на свобода.

72

А.

преди 5 години

Доживотен затвор .

71

ПИНКО

преди 5 години

Затвор и работа в мина доживот.

70

ПЕНКО

преди 5 години

ЩО ЗА ТЪПОТИЯ ??? АКО ГО ОСЪДЯТ НА 80 Г. ЗАТВОР РАВНОСТОЙНО ЛИ ЩЕ Е ???!

69

Анонимен

преди 5 години

Разкайвал се бил!?? 2 часа след престъплението заминава за Германия и се опитва да се укрие! Доживотна.

68

Елена Ефремова

преди 5 години

Добре,че президент и е Янка Иванова

67

Елена Ефремова

преди 5 години

А, да ми обясни някой защо на кандидат студентски изпит идва на посещение деканът и един рус младеж.Това , още, преди да ги разпозная като Цвети Даковски и Реджеп/б.Като галактики от същества сте.Само, поне не ми краднете личната карта и входящия номер на изпити, да не го разбират съседите - леля Цеца и чичо Асен,които познават цялата комисия от проверяващи- просто се издават пред родителите ми преди 16 г.Егати и държавата

66

Елена Ефремова

преди 5 години

Деканът - като Даниел Василев - играят го поне пет човека,които си намязват страшно много и всичките са с меко казано странни сексуални влечения - всякакви.Та, на какво казвахте кандидат-студентска кампания- да се събират същества като Янеца в Плиска, ли.Я,да си признаят колко баш студенти го познават тоя.

65

Елена Ефремова

преди 5 години

Даниел Василев - куриерът в Българска Монетна Къща е всъщност деканът Цвети Даковски.Разбрах за какво се използват пликовете от изпитите - за фалшива доставка на монети.Имам снимки, ще го докажа с тях.

64

Анонимен

преди 5 години

Много са дали на момчето да му намалят присъдата на полвина

63

Хахо

преди 5 години

М. е любовница на Цвети Даковски

62

Анонимен

преди 5 години

За отнет живот се полага отнемане на живот. Осъден е на 30 години но ще лежи 10-15... Посочете един вменяем след затвора.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64Може и да има такъв, за какъвто ти пишеш. Не дай боже да е така.Но тогава този хахо защо си е признал, ако не е той извършителят?

60

123

преди 5 години

Затворите са пълни с *** , и затова ги пускат след някоя година престой.Този получи тавана , само заради предстоящите избори , за да замажат положението управляващите.Цялата система е тотално сбъркана, и трябва да се действа сега.Защото утре ще останат черните *** , и откачалки като Гошу.

59

Анонимен

преди 5 години

Май роднините искат да го пуснат? Само парите да вземат.

58

Студент

преди 5 години

Нещо не ми е ясно - тоя е УБИЛ човек,а му се предлага АКТИВНА " ПОЧИВКА" в затвора?!За такива като ТОЯ най-справедливо е да важи старобългарския закон " ЗЪБ ЗА ЗЪБ -ОКО ЗА ОКО "! Всичко друго е АЛА-БАЛА !!! Тази присъда е голям срам за българското правосъ дие - какво значи СПОРАЗУМЯЛ СЗЕ ?! А когато е изнасилвал и убивал пак ли се е СПОРА ЗУМЯЛ с потърпевшата?! Те такива СПОРАЗУМЕНИЯ водят до покачване на престъпленията,убийствата,изнасилванията и всякакви други зверства!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Чей сеа, ако на тоя смъкнат да е 15 години за убийство(от 30 възможни), тогава на Иванчева колко ще смъкнат като и дадоха 20 години. Съжалявам, но едно да убиваш, а друго е, да си гепил нещо(ако си гепил) без да си убил.Моля сверете си часовника.

56

Анонимен

преди 5 години

Освен това, вчера излезе новина за друга жена убита по много сходен начин. От друг човек. Което за мен е доста странно. Колко психопати-убийци бродят из България? Не че е невъзможно, с липсващото психиатрично здравеопазване, но е малко вероятно. Все пак сме малка страна. Имаше няколко много зловещи убийства в последно време. Ако не са поръчкови, то остава въпросът, възможно ли е да има сериен убиец, който така и не са хванали? Или по-точно, ако има сериен убиец в БГ, какъв е шансът да го хванат?