61

не може да бъде!

преди 5 години

Пред Зеленский има не предизвикателства,а египетски ребус.Някой счита ли,че Крим изобщо може да се върне към Украйна?!Някой счита ли,че до 5 г.проблема с Донбас ще бъде решен?!А след 5 г.проблема с Крим и Донбас няма ли да загуби актуалност!?А пред вид на това,какво става,има ли гаранция,че и други области няма да обявят автономия!?Има ли надежда,че до 5 г.иконом.положение ще се подобри/май по-скоро ще се влошава/!?Този избор на украинците не е ли израз на последна надежда?По-скоро на отчаяние!?

60

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

минаха с финта "рейгън" в сащ, що да не минат и в украина. сега се очаква една братска държава да развърже още повече кесията за политически манипулации, и кво ще стане един господ знае. предният път фалира СИВ, сега ...а ние в задунайская като добри васали, ще платиме част от многоходовите.

59

авс

преди 5 години

вие откраднахте тази статия поне пишете и преведете както трябва че има хора които се смеят и се подиграват с вас статията бе публикувана още вчера сутринта.шоумена иска топли отношения с москва

58

Анонимен

преди 5 години

До дърт"Избори" в Украйна - преобул се Илия - погледнал се пак в тия--че ти като какъв искаш да се облече, като чебурашка ли?

57

daa

преди 5 години

Запада така им помогна,че станаха една от страните с най-бедно население(щом се навиват да идват да работят в БГ) и за 3 години трябва да върнат 20 млрд.$,което няма как да стане и тогава,запада пак ще им "помогне" с нови заеми и така докато станат 100 % зависими от тях и т.нар. запад ще прави каквото си иска със страната,както винаги с правили с всички други държави,попадали в положението на Украйна.

56

Анонимен

преди 5 години

Този ми прилича доста на Макрон женския мъж, дано да греша и да покаже мъжество Зеленски, защото пред Украйна има доста сериозни проблеми, които трябва да се решават със сила и лрешителност. Започне ли с отстъпки и евролигавщини, Русия направо ще си анексира Донбас, а Украйна ще потъне тотално.

55

Анонимен

преди 5 години

Сега при цирк има клоуни. :-)))))))

54

Анонимен

преди 5 години

До бг "не симпатизирам на никоя чужда държава , а на българия!" Пиши бе България! Ако не пишеш, "ще се лежи вече за подривна дейност." !!!!

53

НАПОМНЯМ,ЧЕ

преди 5 години

УКРАЙНА ИМА РУСКИ ГАЗОПРОВОД И АТОМНИ РУСКИ ЦЕНТРАЛИ! ТОВА Е ОПОРКА НОМЕР 1 НА РУБЛОФИЛИТЕ КАК ЩЕ ПРОСПЕРИРАМЕ И ЩЕ ЦЪФНЕМ С БЕЛЕНЕ И ТУРСКИ ПОТОК!ЩЕ ПРОСПЕРИРАМЕ КОЛКОТО УКРАЙАНА - С ДВОЙНО ПО- НИСКИ ЗАПЛАТИ! ФАКТИТЕ СА ТОВА!

52

бг

преди 5 години

тука некви защитават чуждата държава русия. не симпатизирам на никоя чужда държава , а на българия! те сигурно безплатно го правят))): Световен феномен сте, друзья - обичате друга държава, а родината си - не! Но скоро ще има реакция... ще се лежи вече за подривна дейност... Айде, със здраве!

51

do 54

преди 5 години

В момента Украйна обслужва САЩ,затова ,като всички *** ще тъне в недоимък и мизерия,и още по зле ще стават.

50

дърт

преди 5 години

"Избори" в Украйна - преобул се Илия - погледнал се пак в тия.

49

баба мара

преди 5 години

бегаи в русия да целуваш ръка защото нямаш транзитни такси а скоро може и газда нямате не се занимаваи с разни съветници защото ще ти пати главата порошенкода се връща откъдето е дошъл защото е вреден за страната

48

Д-р Исня

преди 5 години

Бъ то и Македония е област както Тракия, мъ хората, които трябва да са обединени са ялови. Така и тези, които си пазят украйнината и тези от украйнината са ялови.

47

Българка

преди 5 години

Както сега са ентусиазирани,така след 6 месеца ще са разочаровани.Справка-Макрон.Истинската политика не е сериал.Дано има голям гръбыкато го хванат ФАЩ и олигарсите за гушата.

46

Анонимен

преди 5 години

До 63Рашка да си държи ДНР и ЛНР .--друг път! те НЕ са нейни! като много иска - да раздаде паспорти на тълпата там, като им вземе украинските и да си ги прибира на нейна територия. нали така? нали в крайна сметка цялата грижа е уж "за хората" ... или май не е за хората, а?

45

Анонимен

преди 5 години

До 60Украина в превод означава Покрайнина.На кого е покрайнина, досетете се сами--покрайнина, покрайнина, ама когта тази "покрайнина" е съществувала на картата, за "голямо" съжаление - масква е било едно блато, в буквалният смисъл.така, че твърде е спорно - кой за кого е "покрайнина" и "периферия"!нали знаеш, че всичко е субективно и зависи под какъв ъгъл го гледаш , товариш "соц.-батакист"

44

Анонимен

преди 5 години

Референдум - ЕС -70% , НАТО -70% .Рашка да си държи ДНР и ЛНР .

43

noFreeman

преди 5 години

тоя *** нарече Русия враг 3-4 дена по ТВ ефир преди изборите... никакъв диалог няма да има с Русия, да не говорим, че Путин ще се среща с него... даже и не го поздравиха от руска страна заради изказването му за двете републики и Крим... ще направи едното нищо!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Украина в превод означава Покрайнина.На кого е покрайнина, досетете се сами.При всички случаи не е на ФАЩ.