13

БАНко

преди 5 години

Европейски милиардери отделиха от залъка си милиони за катедралата !И наш Тикво се нареди .....,, по Ботев " .......с нашите пари !

12

Активист на БКП

преди 5 години

А ние спасяваме живота на българските деца,като събираме пластмасови капачки !

11

Тези който живеят

преди 5 години

в Френската Арабска Джамахирия много добре знает че вандализирането на християнските църкви стана чат от новото нормално на жалкия евреин и парисен хомосексуалист - Макронподпалването на Нотърдам беше просто кулминацията и то специално за Великден, аСороската пропаганда продължава с толерастката си бълвоч че ужким случайно се запалилаУмира гнусния ви глобализъм ереи мерзки !!!

10

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

България загива, а нашите платени *** се скъсаха да тъжат за катедралата на Франция. Анбйде холан от тоя Нотр-Вятър Жан Клод Ван Дам бе !И без петел ще се съмне !

9

Айше

преди 5 години

Какъв ми е Нотр Дам, че има по 10 новини на ден за него? Пишете и за Ван Дам!

8

Анонимен

преди 5 години

Още догаряха въглените, когато се появиха мултимилионните дарения. Абсолютно излишно е повече да ни занимавате с темата, ясно е че ще възстановят катедралата. Пишете когато е готова, на никой не му дреме какви гимнастики ще правят до реконструкцията.

7

Бог е с Франция

преди 5 години

Медиите изкараха все едно цялата катедрала е изгоряла, а реално става въпрос за покрива и кулата от 19в. Всичко останало, включително реликвите, че дори и органa и стъклописите и олтара са непокътнати. Със спестяванията ще я поправят за няколко години, че даже и ще я подобрят. Тя и без това имаше нужда от ремонт. Жалко, че трябваше такова нещо да се случи за да се съберат нужните пари. Може би това е било посланието на Бог. Скоро Катедралата отново ще краси великия Париж.

6

Иванов

преди 5 години

Изгоря само покрива, камъка не е изгорял. Ей, голяма трагедия направиха от това. Ще я ремонтират за 40 години. Жалко, че няма да съм жив, за да я видя ремонтирана.

5

Корелация

преди 5 години

Опожаряването, заедно с атентатите от Шри Ланка, е отмъщение на радикалните мюсюлманrали за операция "обезпаразиряване" в Крайстчърч.

4

Анонимен

преди 5 години

За съжаление обаче, по-голямата част от България е тотално ограбена и съсипана от мафията.

3

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Трудно се оправят древни градежи,строени с векове,без арматура и...бетон.Ще го възстановят,но вече ще мирише на бетонова...панелка и няма да е...същото.

2

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тоя Нотр Дам. Франсетата имат пари, да си го оправят. Вижте какво сгава в нашите храмове. Доста от тях тънат в разруха и без да са били опожарявани

1

Анонимен

преди 5 години

Да си бял не е порок,да си християнин не е престъпление.