250

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Вчера от пост 265 обявих награда от 2л. хисарско мерло за теглото на Лилито-снегорина/ според нейния началник/.Та ,уловката бе .че като бивш уебдизайнер ползвам 3Д приложение и установих , че не е на по-малко от 95кг. Досега никой не ми опонира. И сега к, во ще си пия мерлото сам. Мъка , голяма мъка. Хайде благодатна да е таз седмица на всички ви ,че бая мерло ме чака в края и.

249

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Като ги гледам очичките на тая кака направо ми се иска да я ощипя по бузките.Поне да бе свалила 2кг. за снимките!!!!Обаче да не надмине началника си яко се е напудрила. Давам 2л. хисарско мерло ако не е поне 95кг.

248

Анонимен

преди 5 години

До Абе, гербаджии,Ами как няма да го светославят Брюкселските съучастници.Нали им е вярно куче и джавка и подскача срещу и когато му кажат. Орбан що не го хвалят а .Ама ще ги изтърпим още месец-два.Със седесето към небитието.

247

Х

преди 5 години

Какво самодоволство лъха от охраненото лице на лилито. По тошово време с най- големите облаги, както и сега с ГЕРБ пак с власт.имащите. Абе такива като лилито май попрекалиха.

246

Абе, гербаджии,

преди 5 години

По-големи антиевропейци от вас няма . С огромните си кражби ни настроихте срещу ЕС, защото ЕС не взема никакви мерки срещу кражбите ви , авторитарния режим на Еднокнижния ви вожд и политическия терор , който налагате чрез правораздавателните органи.

245

Х

преди 5 години

Лилито да обясни достойно и морално ли е водещи политици и министри на ГЕРБ да крадат и ощетяват държавата с милиони? Една оставка достатъчна ли е за злоупотреба с власт?

244

Лъжец

преди 5 години

ЯКО НИ ЗАЩИТАВАХТЕ ИНТЕРЕСИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ПЕРИОДИ. ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ СТОЯТ НА НИВОТО ОТ 1969 Г. ,КОГАТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОЛУЧАВАХА ПО 2-3 ХИЛЯДИ МАРКИ НА МЕСЕЦ , А НАШИТЕ ОЩЕ СИ СТОЯТ НА 250-300 ЛВ. ТОВА НАРИЧАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ГОСПОДА ДЕМАГОЗИ И ЛЪЖЦИ.

243

Калинков

преди 5 години

Дали е откраднала повече от някой друг не знам,но е много по-противна , нагла и самовлюбена,.също като компанията и окръжението и.За мен това е достатъчно за да ги заплюя калинките.

242

1

преди 5 години

защо бе другарко пеги,не всички,могат да имат чанти по 3000 евра,затова ли.

241

СТАВРИ

преди 5 години

Лиляно , да не си забрави произхода ??

240

Анонимен

преди 5 години

"Тая дебелана да смъкне поне 10 килограма"Поне 30 и трябват за да заприлича на жена, колега.

239

Груханка Маслова

преди 5 години

Грух-грух имам европейски нюх, ченгесарски слух и комунистическо-партизански кожух.Дебела съм като мечо Пух. Грух-грух.

238

Анонимен

преди 5 години

Сигурно Цецо и е обещал апартамент,за да се прави на европейка,ама надали...

237

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 283И на малкия пръст на Йончева не може да се закачи Павлова.Що бе, по-малко ли е плячкосала?

236

Анонимен

преди 5 години

Ти па си голЕма европейка, Лиляно!Баба ти по европейски ли търчеше след козите, преди да дойде У Софето, като жена на червен "велможа"?

235

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До АнонименЕ, как да отслабне !!. То такава лапачка се пада един път.Виж как и лъщят очичките.Може , ама първо да отиде при Иванчева ..

234

Анонимен

преди 5 години

Лили, Лили...............много си зле, вземи да отслабнеш малко и спри да крадеш толкова!

233

Анонимен

преди 5 години

Европа не е единна...............има елитни държави-Германия и Франция, има и дълбока периферия............като България и Албания!Добро утро, селяни прости!!!

232

Анонимен

преди 5 години

Тая дебелана да смъкне поне 10 килограма, а да не се изказва за неща, които не разбира.................крадлата герберска!!

231

Анонимен

преди 5 години

До русофил"Що бе не ви ли харесваше купонната система и режима на тока"не - мен ме кефи режима на парното всяка зима, щото има "аварии" и тва че кока-колата в работата ми е безплатна. Виж, минералната вода не мие по джоба...