91

Анонимен_777

преди 5 години

Горките ''журналисти''/пионки.. какви 'издания' ги карат да цитират само...!Псевдо-журналистите са много вредни за прогреса на обществото !

90

Миш-маш, Пенке ле

преди 5 години

Имал ли е Тръмп топли отношения с РусИя? Да? Или не?!А с рУсия? Не? Не?!Значи само с рУсата? Не само?! Ооо!С рУсите изобщо!!С русите, значи?! С руснаците, значи!!Което и трябваше да се докаже!

89

Трансатлснтически

преди 5 години

Управляващата върхушка на САЩ е инкарнация на злото. Там няма от добрите. Всичко е от Дявол по-лошо.

88

Тя работата ясна!

преди 5 години

На КРИВА демокрация все руснаците са и виновни!

87

Banker

преди 5 години

До Дарвин философПет часа общественополезен труд равно на едно седмична храна.Година труд -кола______________________________________________________A Lihva???

86

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонименdo 96 ....haaa ha ha ......pravo v tselta !!!

85

Дарвин философ

преди 5 години

Парите са първобитно средство за обмен на стоки.Златото е безполезен за индивида метал( или толкова полезен колкото и повечето цветни метали и проводници)Парите да се премахнат и платежното средство да е най-ценното което има човек- времето.Пет часа общественополезен труд равно на едно седмична храна.Година труд -кола.И тнт.Парите са новия бог на човечетата ,банките храма-Сатаната побеждава....

84

Анонимен

преди 5 години

Тръмп помогна на Путин за нов мандат, помогна на другаря Ким и другаря Си. Приятел в нужда се познава. А всички източноевропейски минидиктаторчета и минисатрапчета са денонощно на помощи и системи от евроатлантически банки с хранителни вещества.

83

Тодор Иванов

преди 5 години

Не го оставиха човека...Интересно- САЩ се забият на Русия, но с Китай са кротички

82

Анонимен

преди 5 години

"Интересно как от един и същ доклад могат да се правят два съвършенно пропивоположни извода."Няма такова нещо. Просто слугинажа на Тръмп, подчинените му и тези които имат изгода от него твърдяха, че докладът не го изобличава. Дори Тръмп сам си пуска някакви постове в Туитър, пише си сам, че е оправдан, без въобще никой никога да го е оправдавал.И накрая му вярват саму ей такива будалички като вас, понеже така работи пропагандата - масовката от *** хора започва да вярва на празни приказки.

81

Shark

преди 5 години

Пак ли Путин им е виновен на краварите, че са ***

80

И тако и вако

преди 5 години

Интересно как от един и същ доклад могат да се правят два съвършенно пропивоположни извода. Когато излезе доклада , в медиите коментираха, че според него намеса на Русия в изборите не е имало. Сега от тази статия излиза, че е точно обратното.Въобще за това, което се публикува в САЩ, не е ясно на кое може да се вярва, и на кое - не. Това, което е сигурно, е че без русофобска пропаганда те изобщо не могат да съществуват.

79

Анонимен

преди 5 години

*** = (Мрази Америка) + (Обича Тръмп и му се възхищава колко е пpocт и иска като него) + (Обича Русия повече от родината си и би продал България за 5 копейки) + (Харесва ГЕРБ и Атака защото са едно и също) + (Работи против интересите на България) + (Мрази Меркел и Хилъри а обича Фарадж, без да знае защо, но така са му казали и той така прави) + (Иска излизане от ЕС и да станем още по-зле и хората да нямат право на свободно придвижване) + (Иска излизане от НАТО и да ни анексират разни държави).

78

Bill

преди 5 години

Долнопробна лъжа

77

баба мара

преди 5 години

впк на сащ назначи тръмп за президент и тои още първия месец продаде оръжиена са за 350 милиарда и игра танца със саби ако така вървят продажбите и печалбитевторият му мандат е в кърпа вързан независимо какво говорят и пишат медиите иостаналите

76

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега отворете най анти-Тръмп медиите в щатите, CNN, CNBC и вижте че дори те не пишат такива глупости. *** ако има тапия за журналист, да започва да я яде направо :D

75

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно фалшива новина! Следя събитията всеки ден и доклада на Мюлер напълно оневинява кампанията на Тръмп. Това е абсолютно пропаганден сайт. Просто спирам да чета тези лъжи

74

Гост+

преди 5 години

Атаките срещу Тръмп и Президентството му са върхът на съвременната демагогия, лъжа и лицемерие, режисирани от Глобалистите. Тяхната цел е неоспорвана световна хегемония, въвеждане на унилатерален Нов Световен Ред и подчинение, последвани от баснословни печалби за транснационалните корпорации. Всеки нов ден от Президентството на Тръмп е забавяне в постигане целите на Глобалистите...

73

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига с ГЛУПОСТИТЕ вече ! Някой си изядоха нещо за Килъри ама не стана и ТОЧКА !

72

Анонимен

преди 5 години

"Не знам за Русия, но една друга страна определено има интерес от тоя ***.Първи призна Йepycалим за нейна столица, а след това и плодородни пaлecтински земи за техни ..."Аз пък знам за Сорос, който е върха на евpeйcкaта aлчнocт! Знам и коя партия и кои медии спонсорира той. Същите CNN загубиха 50% от рейтинга си след като излезе доклада. Скоро очаквам и да бъдат закрити!