33

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия.... и пи дерастията дойде от там ... Ликувай !

32

анонимен

преди 5 години

вс. цивилизации свършват по един и същи начин: превземат ги отвътре чрез смесени бракове, вируса тръгва, деградират и накрая сами си дръпват шалтера. близката история ще пише за нас- деградирали *** самоунищожили се от алчност и злоба. жалко...

31

Анонимен

преди 5 години

До ДодоИнтересно, изглежда разрешават ползването на интернет и в психиатричните клиники.

30

Анонимен

преди 5 години

До Додо

29

Марксизмо-кретенизъм

преди 5 години

Комунистите са атеисти - като ги гледам прекрасни режими си устроиха, актуалният е при другаря Ким Чен Грух: за чудо и приказ; цял свят се е втурнал през глава да емигрира там!

28

Додо

преди 5 години

Гнусна, но добре планирана соросоиднa, еврейска пропаганда, организирана и платена от синагогата на сатаната, целяща апатия и ментална упойка за масите, с цел тоталното им подчинение и контролиране, с цел налагане на Новия Световен Ред, с един-единствен бог - Луцифер.

27

Анонимен

преди 5 години

До 22Това че го пише на банкнотите е съвсем друга история и няма много общо с религията колкото от страха им комунизма да не влезе в САЩ. Има цялата история в уикипедия :)

26

Анонимен

преди 5 години

Религията е глупост така или иначе.

25

Мадуро

преди 5 години

Освен това няма как да избомбиш половината свят, а на останалата половина да му наложиш санкции и мита и да си ОК или набожен. По-скоро фашист. Фашистки щати. Ами дори Вашингон е бил робовладелец, какви християни са тези потомствени каторжници, бандити, мошенници, престъпници.

24

Мадуро

преди 5 години

Нали уж грингoвците били много консервативни и набожни, глупости на търкалета сащ е меката на разврата, наркоманията и порнoграфията. Ако има модерен Содом и Гомор това е сащ. В сащ само мексиканите са набожни, латиносите колонизират сащ и вече са 70 милиона. Омбре ке паса

23

:)

преди 5 години

До ДалиМладите са винаги били и ще бъдат в матрица, защото са млади и имат енергия за изразходване. Парите, богатствата причтелю са били неизменна част от осъзнатата човешка история и още дълго време ще бъдат само че под друго форма, доста си заблуден...

22

Анонимен

преди 5 години

Повечето американци вярват, но не са набожни или религиозни! Даже и на банкнотите им го пише. Има тънка разлика.

21

Дали

преди 5 години

До АнонименНещо не си в час, приятелю. Религията е създава морални устои, които днешната музика и култура разрушава успешно. Младите са в една голяма матрица на измислени богатства и пари, които водят то техния упадък и гибел. Така че....

20

:)

преди 5 години

Направо повръщам като чуя някой пенсионер да говори, че моралното идвало от религията, че тя била кодекс на морала и ако я нямало, видиш ли, всички щели да са лоши и гадни..абсолютни глупости. Това е нещо, което се възпитава - да обичаш животните, да помагаш на падналия човек, да не убиваш и крадеш, все ценности, които трябва да ти бъдат предадени от родители и среда както и 50% идва от генетичния ти код. Но как да го обясниш на промита глава родена в молещо се на въздуха семейство :) трудно е..

19

Анонимен

преди 5 години

То избора не е голям, аврамовите религии, като изключим безбройните секти на зомби фокусника йешу, първите сведения за който са съчинени 300 след смъртта му без да има преки сведения, остават другите за богоизбрани и техните пустинни съседи.

18

привет от Германия

преди 5 години

Хората стават по-умни ! Рядко има хора ,които сляпо вярват в разни богове и прочие ! Дори и да вярват доста често сами си задават въпроси ,абе аз вярвам ,ама истина ли е това в което вярвам и което са ми натрапвали и продължават да натрапва ?! Така от житейския си опит всеки сам стига до извода ,че регигиите са една заблуда за наивници !Много се радвам ,че американците започнаха да поумняват , а щом нещо започне в САЩ , то се разпространява в целия свят , става мода !

17

тъй тъй

преди 5 години

До ДртПрчЯ обясни що е това образование,ако нямаш нищо напреки!И по-подробно,ако обичаш!?

16

Българин

преди 5 години

Материализма убива всичко. А без вяра всяка една нация изчезва. Ако въобще за американците може да се нарече, че са нация. Просто сбирщайн обединени около долара.

15

ДртПрч

преди 5 години

Учудвам се, че в тази напредничава страна има 50%, които все още ходят по църкви, джамии и синагоги

14

ДртПрч

преди 5 години

Ами... атеизмът идва с образованието