62

Анонимен

преди 5 години

Един такъв взе 2400 лева, от един 86 годишен дядка. Дядката не е добре. Как е събрал тези пари, не знаем. Знаем обаче, кои е извършителя и дадох дълга му на едни момчета. Аххх...

61

Анонимен

преди 5 години

Калтинска рвпублика... 20.XII.1906-25.XII.1919...вече я няма! Епичната борба на транспортните работници, заедно с работниците от Захарна фабрика Г.О...отдавна потъна в забрава! Калтинец е обсебен от ало-измамници с луксозни коли и имоти за милиони!

60

Анонимен

преди 5 години

е как бе това са хората на недоразумението крадливо г.рбераско мухобоико

59

Един от Северозапада

преди 5 години

Мого предизборно се разбърза полицията напоследък? Или някой не е платил където трябва, за да не го закачат? А конфискации на незаконно придобито имущество ще има ли, или конфискувате само на Ванко 1 хотела?ако започнете-чакат своя ред и едни, с едни апартаменти, купени с незнайно какви средства....

58

Анонимен

преди 5 години

Пунта мара, целтта е да се забравят другите скандали, след някой друг ден ще ги пуснат.

57

Отегчен

преди 5 години

Преди две години. Мой близък с умствена изостаналост им стана жертва. С приятели открих измамниците точно за три часа. Снимки, ФБ профили, адреси, имена. Отива се в полицията - със свидетели, с измамен, с документи за съдействие от служители на мобилни оператори. Още в първата минута полицаите: А, ама ние Айдън си го знаем. 50 преписки за две години има". ДВЕ ГОДИНИ след това показания писахме на ръка, какво ли не. Прокуратурата в Русе отказа дело! Съдебна система в България ли? Да бе да!

56

Анонимен

преди 5 години

Всички постове до тук показват ясно,че хората вече не могат да бъдат заблудени от поредизборните акции на ГЕРБ с цел привличане на гласове.При предишните избори на мода беше санирането.Е,там колко милиони се откраднаха,не е истина.Нищо чудно тая карта пак да я извадят есента за местните избори.А най-голямата крадла по тия проекти Л.Павлова я покриха,но са я сложили в листата за евровота,за да я забравим по-бързо,ако я иаберат.

55

do38

преди 5 години

Вие какво искате да стане,всичко по български,,Кой крал,крал,кой ..,Мара вече не е .....а.Борисов ако почне да рови,герберите в парламента ще се броят на пръстите на едната ръка.Тези лешояди ще го провалят.Чисти ги и на прокурора.Мечтииииии!Това да го видя,няма да го повярвам.

54

Анонимен

преди 5 години

Предизборна пушилка.Ало измамниците си вилнеят вече 10 години и са все неуловими.Айде да видим сега как ще ги хванат.Нищо,че са безработни,а имат къщи за милиони.Но това нито на властта,нито на полицията прави впечатление.

53

Никога повече ГРОБ

преди 5 години

И ко шЪ им изземЪт ли имуществото или това е поредния герберастки ход ДА НЪ ВИДЪТ, ЧЕ ПРАИМ НЕЩО И ДА СИ ДИГНИМ РЕЙТИНГЪ, ЧЕ ИЗБОРИ ИДЪТ. Ха ха ха верва ли им някой?

52

Диабло

преди 5 години

ПРОФИЛАКТИКА, всяка седмица!!!

51

Анонимен

преди 5 години

То от години се знае, че ало-измамниците са от Калтинец и от Червен бряг. Защо чак сега?Даже веднъж една ми се обажда:"Мамо, мамо, в Пиругов съм. Дай на чувека 3000 лева за опирация."Пък аз и отговарям:"Че как от Калтинец се озова в София *** дъще, дето такава нямам?"И веднага ми затвори. От тогава ало-ало не са ми са обаждали.

50

Анонимен

преди 5 години

"Полиция атакува ромския квартал в Горна Оряховица"Това заглавие е провокативно.

49

Анонимен

преди 5 години

Хората хващаха и им показваха измамниците преди сами - те само гледаха тъпо. Сега били та с автомати за ПР. Едно престъпление като не го наказваш то се разраства естествено с времето.

48

ЕЙй

преди 5 години

Локото остана без агитка

47

Анонимен

преди 5 години

Сега се разбра,че същите които не искат да вдигнат минималните пенсии на социалния минимум 500-600 лева,обират и пенсионерите,хахахаааа,а вие чакате увеличение на пенсии и социална ангажираност!Разровиш ли го ще мирише и ще горчи като пелин(или *** увито в целуфан)!

46

Оппаа

преди 5 години

До 38 Анонимен--------------Всяко чудо за три дена в страната на чалгата.

45

Анонимен

преди 5 години

,само Коалиция за България на АБВ и социалистите от БСП са леви.Всичко останало е дясно,десните управляват в момента.

44

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е стара селска къща с нова ограда (недовършена), сменена дограма и нов навес в двора.Общо не повече от 15к. Виждали сме ромски къщи за по милион и повече.Дали наистина са ударили тарторите или второразрядни изграчи?

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗад Иванчева бяха застаналите костовистите и зелените,а не БСП бе! БСП просто предложиха да я направят депутат и затова набързо я окошариха герберите в затвора.Сега герберите дадоха и на костовистите да участват във властта и вероятно това е сделка,така подкрепата за Иванчева падна,а Иванчева и двамата и колеги изгоряха, за да няма свидетели за случката с незаконните застроявания. Костоваците не са с герберите,но герберите,СДС,костоваците са все десни,а либералите от ДПС също,сам