135

тралала

преди 5 години

Безумие !

134

Витоша

преди 5 години

Знаете ли кой е вторият по популярност език в интернет?- Руският!!! , тоест Старобългарският!!! Иронично нали?!!! Добре, че са били умни дедите ни - създали са резервен вариант поне езикът и писменоста да не изчезнат!!!

133

Витоша

преди 5 години

Няма кой да обясни на децата, че БДС е направен по подобие на QWERTY - буквите са групирани централно според честотата и на употреба опитно, и аналитично. Няма по голяма простотия от демокрацията!!! Маймунска система....

132

Витоша

преди 5 години

Маймунарник, 30 години демократично робство и капитализъм, ***, проституция, свинщина, и шльокавица!!!

131

ХанкуБрат

преди 5 години

Моментално смъртно наказание, на "хората" подиграващи се с БЪЛГАРИЯ, българският народ, българската история и българската азбука!

130

Златев

преди 5 години

Това ,ако е вярно издателите,както и отговорните това да се допусне трябва да лежат за държавна измяна,понеже няма смъртна присъда като предвидено наказание в НК! Държавни изменници-така бих ги определил!

129

Анонимен

преди 5 години

Всичко в "тая държава",започва и завършва с...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "НАРОД"!!!Докато той стои пред мониторите и само се "възмущава" виртуално,до тогава ще бъде омаймуняван от банда партии,управляващи,НПО-та и чиновници!!!Така,че,стойте си маймунчета,шльокайте си празни "възмущения",а ония отгоре,ще ви налагат под най-различни форми и шльокавица джендъризъм и какво ли не!!!НЕ СТАВА С ВИРТУАЛНО ДРЪН-ДРЪН,А С РЕАЛНА МЕТЛА,ОТ МИЛИОНИ ГРАЖДАНИ!!!ИНАЧЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ,КОЕТО И ПРАВИТЕ!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Като учител по български език и литература съм възмутена! Винаги съм избягвала неприемливите за мен текстове в учебниците, този също ще го заобиколя. МОН цели обезличаване на нацията. Скоро ще забравим историята си, езика си и ще започне подмяна и на етническата ни принадлежност... "Ако искате да съсипете една държава, започнете от училищата и учениците"...

127

Анонимен

преди 5 години

Защо просто не ни дадете пистолет и да се свършва всичко

126

Анонимен

преди 5 години

Тия "експерти" от МОН са за бой ................това е срамота!!!Как може да се допуска това??

125

Заклет преводач

преди 5 години

Какъв ли е бил хонорарът на "преводача" ?

124

Анонимен

преди 5 години

И после пък шльокавицата ще я заменят с нечленоразделен сумтене и грухтене.

123

Майнатайм

преди 5 години

Това ми напомня на натрисането на джендеризъма в училища и детски градини. Явно са същите платени отвън агенти. Всичко се прави с цел унищожаването на нацията и държавата.

122

Анонимен

преди 5 години

Чемтоностнха ли хора, да пишат така? Разбираемо беше, до 2008-а, защото масовият индианец не знаеше, как да пусне българския, ам сега...

121

Недоумяващ

преди 5 години

Недопустимо !!!!!!!

120

111

преди 5 години

За радост и за гордост Българите са окошарили Латинеца Балдуин. Ако сегашната система на обучение е негодна да възпита децата да полагат усилия за придобиване на знания, тя трябва незабавно да се смени. Иначе по добре да спираме да плащаме данъци и осигуровки, защото така и така бъдеще няма да има за нас.

119

Г. С.

преди 5 години

Добре!!! Какво пък толкова 😑 тази година "Pod igoto", a догодина ще въведат да се пише:4ушка, 6апка, бани4ка, кашкавал и така. Браво на тези, който са го измислили! "Нека продължим в същия дух"!

118

Пешо Коня

преди 5 години

Помните ли Петър Стоянов искаше да сменим кирилицата с латиница?НАРОДЕЕЕ !!!!!!!

117

Западните Балкани

преди 5 години

И кой болен мозък одобри това? На какво точно ще бъдат научени учениците? Продажната душица на българския чиновник няма граници. МОН трябва да се закрие (както и други министерства) и да поканим някои чужденци да ни рестартират държавата.

116

Анонимен

преди 5 години

До 109. А бе да не иска някой друг да купи омразата ти към недоразумението за 5лв. И току виж , че си на загуба.