33

Анонимен

преди 5 години

ДАЙ БОЖЕ ДА ПОВЛЕЧЪТ КРАК ТА ВСИЧКИ ЕДИН ПО ЕДИН ЗА РЪЧИЧКА МАМА И ХОП ЦОП У ЗАНДАНО,АМА НА НЯКОЙ И ДОЖИВОТНА,ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ,ЧЕ СА СТОТИЦИ!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Някакви хора ги изкарват като Левски и Ботев ... УАУ ;д Сигурно нищо не се крали ;д вярно 20 години присъда е много ... ама ич не са чисти ...По скоро не са искали да делят, с този който е трябвало ...

31

////

преди 5 години

Какво може да се очаква от червени

30

До 23

преди 5 години

Я ми посочи един в затвора защото е политически неудобен. От друга страна има на опашката доста хора на които им е неудобна прокуратурата и понеже трудно някой ще повярва на Цв Василев или М Стайков или Баневи или Арабаджиеви че са невинни те концентрираха ресурса върху Иванчева за да ни разправят после че прокуратурата е пунта мара. Ама не стана.

29

Анонимен

преди 5 години

Цяла държава скочи да защитава тая крадла . Заслужава да си полежи едни 5 годинки , 20 не е реално , щот тогава Боко , ЦЦ , Хидро инжинера (Доган турка) и 99% от депутати в парламента 2 милиона живота няма да им стигнат да си излежат присъдата.

28

Анонимен

преди 5 години

Тея моми се имат за Ботев и Левски взети заедно.Те всъщност нямат юридически път за защита. Доказателствата са твърде подробни и еднозначни. Единствения им ход е да се преструват на политически жертви. Така ги е научил адвоката. Той ще спечели слава а те двойно по-големи присъди отколкото ако си бяха признали. Определено не са много интелигентни.

27

Анонимен

преди 5 години

Евалата на Гешев, набута ги в панделката

26

Анонимен

преди 5 години

Да беше взела кинтите в холандия, там затворите са супер, плейстейшъни, хубава храна, хубави килии, сам си в килия. Сега трябва да живее с някоя ромка 20г и да свиква на мизерията

25

Марин

преди 5 години

Да изгният в затвора дано. 30 год на втора инстанция да им дадат. Както каза прокурорът корупцията в държавата е косвена причина за страданието на много хора.

24

Анонимен

преди 5 години

До 19 МилицаС Вас сме! __________Еми отивай в затвора, там да им даваш кураж и да им пишеш писмата!

23

Анонимен

преди 5 години

Зам. главният прокурор каза по повод парите, за които Дюлгеров твърди, че са хонорар "някои му викат хонорар, други му викат подкуп". Аз се питам къде е разликата - ако са Иванчева и Дюлгеров е подкуп, ако е Костов - парите от КТБ са хонорар.

22

Айше

преди 5 години

Имат поне 10 години да пишат писма.

21

Анонимен

преди 5 години

както каза Л. Панов - мракобесието в правораздаването тепърва предстои. И е прав човека. Неудобните на властта ги пращат в затвора. Справка Раша, Турция и ние натам вървим с Боко несменяем. в същото време най-големите престъпници и крадци с тераси за по 300 кв и апартаменти за милиони са на свобода и си играят на оставки. гнусна родна картинка! отврат!

20

Чонка

преди 5 години

Да намалят цените на фризьорските услуги щото взимат скъпо ей за това да отидат в европа

19

Анонимен

преди 5 години

йончева защо не е и тя на път към същия затвор? двоен стандарт нещо ми се струва? физкултурника, пацо терасата те защо са още на свобода? отново двоен стандарт. това ли е правосъдието? защото е очевидно избирателно правосъдие, демек репресия на политически опоненти.

18

Анонимен

преди 5 години

Иванчева - депутат в Европейския Парламент !

17

Милица

преди 5 години

С Вас сме!

16

Калеко Алеко

преди 5 години

*** Нинова да ги подкрепи и включи в листата на БСП, за сметка на Станишев, за да правят компания на Офшорното ленче ... !!!

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо нередно няма, като си излежат присъдите за далаверите ще си получат свободата и ще идат на евроизбори като нормалните хора дето не рекетират строителните педприемачи и не ходят по кафенетата да пушат фасове със строителните предприемачи. Cигурно са си говорили за слънчевото време в кафенето а от колата и излиазат една камара със парички.

14

Манолски

преди 5 години

Не че другите хрантутници в Брюксел ще свършат нещо, но не е окей шиканирането на правосъдие, чрез имунитети. Темида е сляпа т.е. доказателствата не са в нейна полза. Таз ако иде в Европарламента не 210 ТЕUR ами 2100 ще иска, а и теоретично само едната ще спаси кожата. П.Дюлгеров е извръшил лъжесвидетелстване и заслужава 100 тояги на гол гръб