39

тя

преди 5 години

Престъпник и толкоз!

38

koko

преди 5 години

Като рупа не рева а?

37

Арест за Борисов

преди 5 години

експерти да докладват колко хотели къщи за гости с басейни,яхти,вертолети джипове са изградени с грабени милиарди от народа/вижте ОП развитие на селските региониПреди години нахендриха за сметка на народа обекти вкл маскирани като еко за на 10 000 000 000 с лихва от над 12 % или около 1 200 000 000 годишно

36

крадат милиарди

преди 5 години

НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКУПИРАЛИ ВЛАСТА В София на 9.11.1989 годишно ограбват над 23 000 000 000 живи лева от най бедния в света народ Българския.Ползват доказано престЪпни групировки маскирани като ПАРТИИ вкл ГЕРБ БСП ДПС и други.нагло корупцинни почти готоеи проекти им обезпечават ограбване на над 60 000 000 000 през следващите години

35

OMG_Lucker

преди 5 години

Че те сума ти "тарикати" навремето си построиха палати по ПРСР, декларирайки ги за "къщи за гости". И голям джумбиш- отиват им проверяващи и какво да видят- ми простряни чорапи и прочие :) Нищо общо с къща за гости.Не мога да твърдя дали този господин е част от горните тарикати. Но имайки предвид, че е от групата на управляващите- ще се учудя ако това не е така. Щот нали знаете- те са "най- хитрите".

34

Шопо

преди 5 години

Че му накриват капата- он е гербераст ! Них ги не лови закон !!!

33

до Винету

преди 5 години

Туй твойто си е чист сталинизъм -като не си с нас,то си против нас демек от Позитано си,нищо че се пишеш десен евроатлантик.Дори и малкото останали независими разследващи журналисти ще изкараш комунисти.Бая са ти промили мозъка,типично по комунистически.Ти не разбра ли,че борбата ви е вътре в ГЕРБ-смяна на поколенията както му се викаше едно време около 1989.

32

Изнервен

преди 5 години

До А. Много елементарен коментар бе, пич. Понеже нямаш аргументи. А аз съм си добре по принцип, Пия само хапчета за повръщане, когато видя някой от БСП.

31

Винету

преди 5 години

До А. Май не е точно така, както го описваш. Повечето от тези в ГЕРБ, които бяха принудени да си подадат оставките от държавни постове не съм разбрал да са били върнати. За разлика от други партии, където и оставки няма.

30

A

преди 5 години

До Изнервен 20Пий лекове срещу изнервяне.Ако нямащ пари за лекове -обвинявай усвоителите . А това си е мероприятие.

29

Винету

преди 5 години

До 22. Залежават на Позитано 20 и се вадят от подлите бесепари винаги точно преди избори. След което ги губят.

28

A

преди 5 години

До Винету 18Прав си това е само "сигнал" - да видят хората, че ГЕРБ се борят срещу корупцията. Ще го разследват няколко месеца (до изборите през септември) и ще го пуснат, па и за това, че е изтърпял мероприятието -ще стане министър. Още повече, че вече ще може да казва, цитирам един др. наглец "Проверяваха ме и съм доказано чист."

27

Анонимен

преди 5 години

До А. Айде стига сте я защитавали тази крадлива коза Иванчева. *** и Пульо се оказаха големи "разбирачи" от съдебни дела.

26

Анонимен

преди 5 години

Всуе ви е към днешна дата цялата проверка. 2018 беше миналата година...5 изтекли години! Чист като сълзица. Готов за министър.

25

A

преди 5 години

До мечти 6 А не. Друго е склоняваш към даване на подкоп, друго е да си усвоиш европари. Усвояването го правят всички в и около ГЕРБ, а другото (20 г. затвор) е за хора, който им пречат да усвояват.

24

A

преди 5 години

До Анонимен 2Баце го е подхвърлил на ОЛАФ. Далаверите с европари са огромни, но този ще изпере пешкира.

23

A

преди 5 години

До опааа 1Е тя е хитра. Оженила се за голям член на Еврокомисията.

22

от 22

преди 5 години

някой да се чете няКОЙ.

21

до Винету

преди 5 години

Те тия сигнали залежават в едни други 2-3 антисистемни сайтове от доста време,докато някой им обърне внимание,т.е. дошло е време да се използват,не че не са се случили.

20

хм

преди 5 години

Що ме изтрихте бе?Аз просто питам що е то селски туризъм?Аз така го разбирам-ферма,в която туристите отмарят активно докато вършат селскостопанска дейност във ферма построена за целта с еврофондове,а не хотел с басейн,в който да се цамбуркат богаташите!