133

iceblast88

преди 5 години

До ЗлаткоДанъците в България не са големи, само 50+% от заработката ти всеки месец. Хич не са.

132

Woland

преди 5 години

Не разбирам защо българите мрънкат ? Нали за това скачаха - да няма граници и да шарят по света като *** ?

131

Златко

преди 5 години

Данъците не са големи в България. ДДС-то е излишно.

130

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Благодарим на Борисов, Цветанов и т.н. Но все пак да кажем, БСП, ДПС не са алтернатива

129

Iceblast88

преди 5 години

До до iceblast88Вземането се дава на НАП и слагат запор на сметката ти ако имаш такава, ако не влизат у вас и правят опис на нещата ти и обевяват на публичен търг всичко което може да се продаде. Това става, ако искаш плащай, ако не чакай няколко години и ще разбереш. Просто няма да имаш възможност за каквото и да е плащане по банков път (било то аренда, наем или каквото друго се сетиш). Две неща на този свят са сигурни - смъртта и данъците!

128

42

преди 5 години

Как по 100лв. На месец на човек за храна.Що за глупости?! ***. Един хляб вече е над лев..

127

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън, продалжават да лъжат простолюдието.Бабите ровят из кофите за да се прехранят и това е масово. С 206лв как се живее? Малко ги интересуват тези с 5-6 апартамента

126

преди 5 години

Добре. И какво казва законът ако не си плащам здравните, а онези искат парииии...Как ще принудят Данчо Коча от Долно Нанагорнище да си плати вноските при положение, че днес е събрал за баничка. Може да му вземат баничката или ..колибката..В случая е без значение дали има закон или не..

125

Анонимен

преди 5 години

Дори и да нямаш трудов договор пак трябва да си платиш задължителна здравна осигуровка,като самоосигуряващ на база от 210лв.Която в момента е22лв и някакви стотинки.Никой не се интересува на работа ли си или не.Искат парииии

124

до iceblast88

преди 5 години

Да, така е написан закона за ЗО. НО ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ И МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ КАКТО Е С МНОГО ДРУГИ ЗАКОНИ, защото никакъв закон не може да те принуди да си плащаш здравни вноски ако не си на трудов договор..Ти си като с кон с капаци, закон било. Е, добре закон е. Е и..

123

Анонимен

преди 5 години

За здравното осигуряване си прав,че е задължително.Друг е въпроса къде потъват парите внесени за здраве.И как като отидеш на лекар нямат направления и те насочват към частни кабинети.Пародия някаква.

122

iceblast88

преди 5 години

До до iceblast88 129Не живея в София и нямам право да коментирам там как е транспорта, но по принцип доколкото съм запознат от посещенията си там, е по удобно с градски транспорт отколкото с личен автомобил. Така, че да, ако градския транспорт е на ниво няма нужда от толкова коли и да по принцип има много комплексирани индивиди които ползват колите си за зарибяване на гаджета, а не по предназначение. Но има и много хора които просто нямат избор и са взели колата си поради нужда.

121

Анонимен

преди 5 години

Когато имаш деца ,колата вече е необходимост,но не при всеки е така.Може ли четиричленно семейство да има четери коли?????Може ли да ходиш окъсан и да се хвалиш,че имаш зимна и лятна кола.,????Много ми е интересно как ще коментирате това.

120

до iceblast88

преди 5 години

Значи си съгласен за София.

119

iceblast88

преди 5 години

До до iceblast88Ха, говоря ти за това как е записан закона, а не дали съм съгласен с това или не. Ти български език учил ли си? Можеш ли да вникваш в това което четеш? Коментирам дали Задължителната Здравна Осигуровка в България е задължителна по закон за всеки гражданин или не. Това как е записан закона аз нямам право да го променям, има една *** в едно Народно Събрание което ги гласува тия неща, а не ние гражданите. Има много закони с които не съм съгласен, но уви нямам право да ги променя

118

до iceblast88

преди 5 години

"Дори и да си безработен пак трябва да плащаш"Звучиш като крадливите политици, вероятно и ти си един от тях...

117

iceblast88

преди 5 години

До 123 Подавахме и проверки уж правиха, ама ти ако се проверяваш сам да няма да кажеш, че си вършиш зле работата. Добре били. Така, че не се изказвай неподготвен. Оплаквания има от години, но на никои не му дреме.Колкото до 122В България живеят хора извън София които плащат данъци и са граждани на тази държава колкото и невероятно да ти се вижда това.

116

до iceblast88

преди 5 години

Да не говорим, че вече с трамвая в София и някои от рейсовете се стига сто пъти по-бързо където и да си в София. Сноби гадни...Постоянно търсите комфорт, а говорите, че България била бедна..

115

iceblast88

преди 5 години

До до iceblast88Дори и да си собственик ти (договор за управление) също плащаш здравни осигуровки. Дори и да си безработен пак трябва да плащаш защото иначе ти ги спират и трябва да платиш за 5г. назад. Така, че довода ти е крайно неуместен и меко казано незапознат със законите в родината ни. Затова се казва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (нямаш право на избор) и важи за всички граждани от момента на приемане на закона и за деца от момента на раждането им (до 18г възраст се плаща от държавата, след това от тях)

114

Анонимен

преди 5 години

Като е зле транспорта,къде са подадени жалбите.В общината в Русе ли????Или всички си мълчат.Откъде да знае кмета,че автобусите не са наред.Нямате оплаквания,така че всичко е наред.