38

Я па тея

преди 5 години

А аз си мислех до последно, че е заради калпави закони, а то що било! Я па тея, добре че ги има, та да ми кажат, че е от мръсния въздух, понеже то иначе въобще не е ясно защо нараства престъпността.

37

Глюпости

преди 5 години

Глупости на търкалета бла бла.

36

FF

преди 5 години

Еманация на капиталистическия цинизъм,

35

Анонимен

преди 5 години

Нещо да кажете за порното, насаждането на чувство за безнаказаност, оправдаване на всякакви психични отклонения с обяснението за личностно разнообразие, агресията във филмите, финансовото робство, невъзможността за правилно изживяване на сравнително късия живот, бездушието на тълпата, отнемането на критичното мислене и оправдаването на всякакви безумия, презадоволяването на едни за сметка на други. Не? Праховите частици били виновни? Ми измийте улиците, бре!

34

Членска карта №7

преди 5 години

Ей, не се отказвате лесно!!!Със затоплеянето ударихте на камък, сега с мръсния въздух ще дерете раята!

33

223

преди 5 години

Има резон,при положение,че финните прахови частици съдържат всякакви замърсители които се поглъщат!Така,че няма как да не влияе мръстния въздух върху здравето,то е логично!В каква степен е отделен въпрос зависи дали е системно.Трябва да се вземат мерки,и всичко опира до финанси!Бяха започнали с екопечките,но не всички общини се включиха,у повечето проспаха момента!Точно през зимата когато няма зеленина,голите дървета няма как да се неутрализира,отделно колите в пика, пълен мор!

32

SS

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯ=НА ВИСША СТЕПЕН НА ЛИЦЕМЕРИЯ И ДЕМАГОГИЯ.

31

SS

преди 5 години

Значи не качесвото на живот,а мръсния въздух е причина за нарасващата престъпност.Да бях умрял нямаше да знам причината докато не го прочетох.А може би причината за войнните е атмосферното налягане,или за изпростяването на нацията е виновно слънцето?Значи за организирането на кучешки боеве,е виновна луната.Веднага задържаните да бъдат пуснати.

30

Анонимен

преди 5 години

а може би просто утайките в западните държави и не само там де живеят в бедните квартали където и въздуха е по мръсен заради заводи, промишленост, евтини коли, пренаселеност и т.н. големи философи тез от би би си-то немам думи.

29

Местан

преди 5 години

Въздухът в купето беше много мръсен!

28

noFreeman

преди 5 години

егати и измислените гнусни статии взеха да сътворяват...

27

Анонимен

преди 5 години

Костов е виновен && при бай Тошо нямахме такива проблеми.

26

Анонимен

преди 5 години

Бедност = гаден живот, нисък морал, липса на преспективи...Сравнте Ориндж Каунти и Бевърли Хилс с Комптън в САЩ и ми кажете, че бедността не води до проблеми.

25

97471

преди 5 години

Така, оневиниха престъпниците, лошата методика на преподаване, ниското равнище на преподавателите, демотивиращото влияние на социаната несправедливост и предателството на управляващите спрямо народа, покварата от медиите. За всичко са виновни фините прахови частици, Така че никкави протести, никакви искания за справедливост и равноправие. Както казва Бай *** - БРАВОС!

24

Анонимен

преди 5 години

Убийци, крадци, изнасилвачи - все повече заради мръсния въздух .Вече така ли ще оправдават "бегълците" поканени от Меркел ?? Че да бяха си стояли в пустините - там е чист въздуха .

23

западноНилска треска

преди 5 години

До ОхобохоДа унищожават комарите, с останалите пари.

22

Анонимен

преди 5 години

За сичко е виновен мръсния въздух, требе да караме повече тротинетки в Холандия карат само тротинетки.

21

Охобохо

преди 5 години

Зимата беше мека и останаха пари на кметовете за снегопочистване,които могат да се дадат за миене на улиците.Защо не ги мият?Защо няма отчет за какво се харчат тези пари?Хората се задушават особено в София.

20

Лимонад

преди 5 години

Горския отдавна се Слави с най- бистър ум и бърза мисъл... от чистия въздух!!! Като зареди 500 мл ракия в манерката сутрин и не се прибира докато не в изхарчи по гората.

19

Корекция (от 15)

преди 5 години

сЕзиратИзвинявам се, :)