308

Анонимен

преди 5 години

"Състав на Девненския районен съд призна за виновен бившия кмет на община Девня Атанас Кузев за длъжностно присвояване в големи размери 38 298 лева, като му наложи наказание лишаване от свобода за срок от 3 години, чието изтърпяване е отложено с 5-годишен изпитателен срок. Това е второто разглеждане на делото срещу вече бившия кмет. В края на 2017 г. Девненският районен съд го оправда по повдигнатото обвинение за длъжностно присвояване в големи размери."От БГ съда може да се учаква всичко!

307

Анонимен

преди 5 години

Много хора са за там,ама няма да влязат,защото никой не ги закача.Крадат си и после си отиват.И няма за тях правосъдие и това е.Пример КТБ и колко още има.Колко ли щяха да и дадат ако беше убила човек нз.?

306

Анонимен

преди 5 години

Този много ми прилича на гербав бизнесмен - я някой да направи журналистическо разследване кога и откъде е първият му милион. Опссс в двиктаторска държава на 111 място по медийна свобода никой не смее да вади кирливите ризки на гербавия бизнес. Ако беше всимко точно с неговата бизнес кариера досега гербавите медии да са се скъсали да му правят реклама. Факта, че никой не смее и ред да напише показва съмнението.

305

Анонимен

преди 5 години

Ваклин не е употребен. Напротив, той е на огромен плюс от делото Иванчева - Румен Русев, пуска всичти строежи на Ваклин и компания и се печелят милиони. А ако е вярно което излезе по медиите как са обсъждали как да си пробутат и следващ удобен районен кмет, изборите наесен за кмет на района само когото посочи Иванчева - не разните там Кадиевци и оня Вапцаровия с лисичата физиономия на дребен тарикат.

304

Анонимен

преди 5 години

Тя е осъдена, че е искала подкуп, а не че е взела, за взимането е оправдана. Това е изключителен цирк, защото адз съм млион процента сигурна, че няма нито едно друго дело за подкуп по въпросния член по което да е имало съделбно разглеждане а още по-малко присъда. Олигархията се престара срещу тази жена, което показва колко им е пречила тя. И понеже ги е страх, че наесен ще има пак кмет на района близък до Иванчева сега се скъсват да строят с благословията на РУМЕН РУСЕВ.

303

@к.319

преди 5 години

До Анонимен: Другите пребиват, изнасилват и убиват , но не пречат на Artex. А двете хубавици спънаха Ваклин и Артекс да строят блокове. И тогава на терена се появяват Гешев с дебелата сопа и Ушко и Хинов с 20-те години присъда...

302

Анонимен

преди 5 години

Чудно за това, че ти свети лицето получаваш 20 год. Питам се как човек е взел парите с лице първо де...Ами ако и светеха пръстите сигурно щеше да получи 40...смях в залата...

301

Анонимен

преди 5 години

Това е поредният абсурд в Гербавото правораздаване. Дори да е виновна /за което няма доказателства/ присъдата е прекалено тежка. Сума убийци до сега получиха къде къде по-леки присъди. Друг е въпроса някои "имотни" политици с колко повече са ощетили държавата, но там не се разследва

300

Анонимен

преди 5 години

Подпишете се в защита на Иванчева.Има информация във Фейсбук.

299

ева

преди 5 години

тази държава няма да се оправи с такива присъди 20 години затвор какво си мислите че ще се случва на прокурорите в бъдеще ясно ли ви е ...... ами то 20 години за убийство дават .... такива прокурорчета са направо заминали къде ще се крият в бъдеще незнам

298

Анонимен

преди 5 години

Ваклин вместо да подаде иск до честния ни съд да му придвижат преписката звъни на прокуратурата да му донесат сварено и сготвено. И то преписка, която всеки съд ще му я прекара. Тия съвсем за вчерашни ни взеха.

297

Госъ

преди 5 години

А Ваклин няма ли да го съдят за даване на подкуп?

296

Коце кмета

преди 5 години

У наше село се говори,че:1.Ваклин стреснат,че се е забъркал в такава нечиста работа2.Поръчката срещу нея идва от най-високо ниво,Ваклин е само пионка3.Съда се разработил много бързо и строго,несъмнени убийци ги съдят по 10 години и накрая им дават условна4.Накрая ще и друснат и на нея условна или оправдателна, тя ще осъди държавата и обезщетението й ще го платим всички ниеТа това е истината, неуважаеми селени...

295

БАБА КУНА

преди 5 години

ЯСНО Е ЧЕ ВАКЛИН Е ПОДЛЕЦ, КОЙТО СЕ Е ПРОДАЛ НА МАФИЯТА ГЕРБ ЗА ДА СТРОИ ИЗВЪН ЗАКОНА И БОГАТЕЕ !!!

294

Много злобна

преди 5 години

Десислава Иванчева, народът не е с теб, защото народът е отвратен не от това, че си искала подкуп, а от наглото ти и гнусно държание след това !

293

ПроСоТо

преди 5 години

Ваклинчо мамин са бил стреснал....Е,ако НАИСТИНА си "бизнисмен",направи това,което "колегите" ти правят в такива случаи-скочи от26-тия етаж!Това е рутинна практика ....

292

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, има още две инстанции. Ще ги намалят малко на 6 месеца условно.Сакаче не живееме в България.

291

Анонимен

преди 5 години

А Ленчето кога?Ами Техноимпексова?

290

започна се

преди 5 години

Социалистите дават свидни жертви. Какви ли ще са присъдите за другите герои от сериала Бенчо, Очите, Арабаджиев и хиляди знайни и незнайни социалисти паднали в борба със закона за корупцията?

289

Анонимен

преди 5 години

Ако човек се абстрахира от това какво говорят адвокатите и прецени трезво фактите ще му стане ясно че е виновна. Високата присъда обаче и мен ме изненада но предполагам че е заради наглото й поведение и абсолютното неуважение към съда.