8

Анонимен

преди 5 години

Ако хората имаха достатъчно пари нямаше да пълнят хладилника преди празници а щеше да си е или постоянно пълен или нямаше да мислят въобще за пълнене като всеки ден си взимат каквото им е нужно от магазина.А защо не го правят? - защото повечето нямат пари, събират някой лев да посрещнат празниците. Евентуално от така наречената "средна класа" която продължава да се топи с инфлацията да могат да си го позволят, всички други карат на оцеляване.

7

Активист на БКП

преди 5 години

Звучи внушително,но истината е,че се падат по 6 яйца на човек. 6 000 000 умножено по 5 прави 30 000 000...

6

Shark

преди 5 години

Ми да, сега като започне едно безумно пълнене на колички в хипермаркетите, ще рече човек че повече няма да има стока по магазините. после ревете че нямали сте пари, не е вярно това, хора които нямат пари не купуват ядене за 20 дена, голяма част от което после изхвърлят.

5

са

преди 5 години

До ББМного си прав.Точно заради това не ни вярват нашите политици,че сме бедни и си продължаваме все така!

4

Анонимен

преди 5 години

До Съсед на Путин30 милиона яйца са по 5 яйца на човек. По 40 грама на яйце.200 грама на човек.Голямо тъпкане пада баш с тия 200 грама.

3

House M.D.

преди 5 години

"...цял месец назад..."Изразът не е български и затова не го разбирам.1. Отпреди месец.2. Отпреди конкретен месец.3. Отпреди кой да е месец.Посочете вярното.

2

ББ

преди 5 години

На кой му пука за цените вееее.Пенсии фърлят пачки през терасите,някои си купуват апартаменти с просторни тераси,че и с вип асансьори,ит-тата си докарват от 5 бона нагоре,всеки собственик на поне 2 имота кат умрат родителите и пра-родителите му,магистралите къде ви построих презадръстени,карате като бесни,демек двойно повече разход на гориво правите и т.н и т.н.Българино е богат!Вие тик с некви 20 стинки за яйце ни занимавате!

1

Съсед на Путин

преди 5 години

Българина обича да се тъпче с храна, особено, когато е на аванта.