33

До баба мара

преди 5 години

Само за протокола - няма как да изчакаш някого, когото дори не можеш да видиш при начеването на преминаване на кръстовището / при скорост на идващия откъм Кърджали над 140, времето за довтасване до кръстовището е под 2 секунди - хайде сега някой да се похвали, че е направил ляв завой на подобно място за по-малко от това време!/....

32

баба мара

преди 5 години

и двамата са виновни единият че се е движил с голяма скорост а вторият че не гое изчакал да мине

31

до 31

преди 5 години

В България лаиците са прави щото сме българи,абе балканци.В Германия е друго щото са немци,или поне беше преди 15 години,щото точно от Германия дойде предложението на бъдещите автомобили електронно без да може да се манипулира да се интегрира в системата ограничение до 180 км/ч,както и компютъра да изпълнява ограниченията по пътя.Нещо да кажеш?

30

мдаа...

преди 5 години

...после ще излезе че и АПИ е "виновна" щото пътя бил крив, а знаците и те виновни, че застанали там дето не трябва. Като знам как някой хора се отърват, когато имат връзки в съда, се сещам как ще свърши всичко...еле па тоя. Абе като има стоп, значи е стоп! Сложили им 60, минават със 100 и отгоре и после...ама знака бил крив, ама другия виновен и ей тъй става когато си дебелок с гоУем гръб! От 100 кладенеца вода ще извадим, ама детето дето вина няма, вече го няма...!

29

тя

преди 5 години

А бе, пострадалите са" виновни"- какво го мислите толкова !

28

Анонимен

преди 5 години

В България широко е разпространено мнението на лаиците, че при по-висока максимално разрешена скорост, катастрофите са повече, а по света знаят, че обикновено е точно обратното. Максимално разрешената скорост трябва да е близка до безопасната за пътя, иначе катастрофите са повече. През това кръстовище, на което е станала катастрофата не съм минавал, но доколкото успях да го разгледам с гугул мапс, безопасната скорост е поне 90 км/час за движещите се по главния път.

27

Анонимен

преди 5 години

Няма експерти по пътна безопасност в България. Тези са от някакъв измислен институт за цоцане на парички.

26

Анонимен

преди 5 години

айде стига бре вчера бяха 2 днеска са 4 а утре ще станат 40и путин е виновен

25

Божият син

преди 5 години

И аз искам да отида на погребението на местан, но го афиширам под път и над път.!.

24

Активист на БКП

преди 5 години

Започва акцията по спасяването на Даскал ефенди...

23

Анонимен

преди 5 години

Какви експерти бе. Толкова смъртни случаи има по пътищата, но нали е Местан, трябва да има експерти, които да се изкажат в негова защита. ***, жалки сте. Какво казаха експертите за Своге? Нищо! Едно голямо НИЩО! Няма виновни, някой подал оставка, това е за затвор, но и с оставка ще минем между капките. *** мръсни!

22

Анонимен

преди 5 години

Вчера някой от АПИ беше казал,че на това кръстовище нямало били досега птп.За тази лъжа,медиите да издирят кой е бил и да му бъде поискана оставката.Аман от лъжци в държавната администрация!

21

-10

преди 5 години

До елементарен казусИПБ не са държавна институция, няма как да заметат каквото и да било. Но предполагам, че нямаш желание да се изясни е ли е опасен онзи участък или не?

20

А 2

преди 5 години

Ако искате некой да поверва на политици и съдилища - вкарайте тоя българомразец в затвора ! Но.....вероятността е много малка. Като сте все на.дупени към турски елементи, какво очаквате да се случи ?!

19

Анонимен

преди 5 години

Има закон за движението по пътищата. Там ясно пише кой е виновен. Другото е ала бала.

18

елементарен казус

преди 5 години

Щом намесиха експерти,значи почва голямото замитане!

17

Анонимен

преди 5 години

От сега казвам, че ще кажат, че е невинен.Разследванията в бг са само по документи.

16

znaka e vinoven

преди 5 години

виновен е знакавместо да пише на латински STOPтрябвало е да пише родния му език DUR

15

Анонимен

преди 5 години

Историята не помни случай турчеещ се да е виновен за каквото и да било.Най - вероятно извънземните са виновни!!!!!

14

Един

преди 5 години

Аз искам да питам бебето било ли е в кресло с колан? Най-вероятно не е било. Значи вината за катастрофата може да е на Местан, но вината за смъртта е на родителите.