90

Je suis Notre-Dame!

преди 5 години

Дори самото заглавие е ужасно и ме кара да настръхвам и да се просълзявам! "Горя Нотр Дам".. Света ще бъде едно много мрачно място без Града на Светлината и без неговата Дама! Нотр Дам е живото туптящо сърце на стара Европа! Дръж се Францио! Света е с теб и те обича!

89

Анонимен

преди 5 години

Макрон като представител на рептилоидите изпълни задачатада бъде изгорена главна христианскакатедрала в подходящ момент . Сега ще обещае много неща на електората .

88

Анонимен

преди 5 години

Тръмп през август 2017 г. прие закон ,който е в противоречие с всички търговски споразумения за свободна търговия. Според този законопроект,държави, които купуват руски оръжиявместо американски, ще бъдат подлаганина санкционен натиска от сащ .

87

USA

преди 5 години

Ние в сащ верваме че сме номередно , това постоянно се повтаряот медиите . Въпреки че ако вземетеразлични статистически данни отнезависими источници и почнетеда сравнявате на първо място излизаКитай . Но вие тук в българия такиваработи не трябва да правите .

86

Анонимен

преди 5 години

Кои точно са строили катедралата преди 8 века....? Физическите строители кои са? И как точно са я строили?

85

Анонимен

преди 5 години

Ря'заните които докараха от пустините им я запалиха, това е от сигурно по-сигурно ! Оцеляла е 8 века във всякакви войни и размирици, сега изгоря при такива съвременни противопожарни средства ?! Ама така им се пада на тези франсета влюбени в мюслитата хак да им е !

84

Анонимен

преди 5 години

Май по добре да беше изгорел Микрон !

83

Георги

преди 5 години

Въобще ни ми пука какво се е случило там.

82

Анонимен

преди 5 години

*катедрала

81

Анонимен

преди 5 години

Егати ремонтните дейности, тая кадрелата да не е направена от хартия, че да пламне като факла?

80

Анонимен

преди 5 години

Капитален ремонт е за определен срок и затворен обект за посещения от външни лица необвързани с изпълнението им в тази част на катедралата,освен това в капиталния ремонт се включват и реставраторски дейности като довършителни и завършителни за общия изглед на помещенията спрямо историческите ценни аналози по католози възпроизведени по начини предишни от предшестващите творци,които не са чак толкова възпламеними щот и тогаз се съобразявали с такова бедствие как пожар.

79

USA

преди 5 години

До Анонимен 77Никога не съм се радвал на унищожението на Палмира, което е не по-малка загуба за човечеството. Радват се путинистите. Така се радваха и след 9/11, след Батаклан или когато техни слуги взривиха църквата Св. Неделя. Радват се и сега. Някакви същества, трудно причислими към човешкия род, се опитват под всяка статия да внушават, че Запада всеки момент пада, а в Русия тече злато. Типична трoлска история. В БГ сайтовете е така, никаква връзка с реалността.

78

Зозо

преди 5 години

До USAЩе жалят путинските *** кога пак гръмне газта в някой блок у Сибир :)))))))))))Смешна работа са!!!

77

Анонимен

преди 5 години

До 82не е просто съвпадение. Всяка година на Великден устройват трагедии, които засягат християните или направо християни са избивани.

76

До 80

преди 5 години

1. Работното време не е едно и същои навсякъде; 2. Работниците са слезли от скелето преди инцидента; 3. Нарочно не използваха хеликотпери, за да не срутят напълно сградата, казаха го поне 50 пъти; 4. Папата вече направи изязвление; 5. Просто съвпадение, можеше да е във всяка друга седмица.

75

Анонимен

преди 5 години

Няма поемане на отговорност от никоя групировка, значи не е атентат. Всички факти до момента сочат, че е просто нелеп инцидент.Не си играйте с огъня, не се опитвайте да налагате алтернативни теории.

74

Анонимен

преди 5 години

Управляващите джендърофили, страдащи от ишиас, вече се гъбаркат с изпростелите от сапунени опери, порнография и риалити формати поданици.18:50 работно време?? работниците къде са?? защо още гори катедралата и няма хеликоптери?? папата защо мълчи?? защо през Страстната седмица?? и още много въпроси.

73

Анонимен

преди 5 години

"България е на повече от 1300г., най-старата държава в Евроап, и никога не е била толкова жалка."Мда... от тия 1300 години, 700 от тях са в т.нар. "робство". Самият българин си го нарича "робство", защото иска да бъде роб. Българите зорлем сами се правят роби. Имат нужда да са роби.А иначе най-старата държава в Европа е Франция, ама какво да ви обяснявам... Робувайте си също и на националните комплекси.

72

Анонимен

преди 5 години

До USA 76Я недей да плещиш глупости..........НИКОЙ не се радва на такова нещастие, защото шедьоврите на културата не са виновни за подлостта на хората! Но не мога да не отбележа, че вие въобще не се трогнахте, когато се унищожаваше ДРУГ ТАКЪВ ПАМЕТНИК - ПАЛМИРА, КОЙТО Е НА 2500 години по-древен от тази Нотр Дам!!! НО ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАШЕ - ДА ЛИ-ЦЕ-МЕ-РИ!!!! Ето това е вашата "циливилизованост"!!!!! ВИЕ СТЕ ВАРВАРИТЕ НА нещастната еуропка и дано по-скоро изчезне това недоразумение!

71

USA

преди 5 години

Тази трагедия се използва умело от пyтинските трoлове за антизападна пропаганда. Манталитет на хиени: нападат като глудница когато си най-слаб и скърбиш. Нотр Дам е един шедьовър, който човечеството е на път да загуби. Само ислямист или рyбладжия/скoт може да се радва. Бг сайтовете са заляти от трoл фабриката на федeрастията.