8

Каракачанов

преди 5 години

Ама нищо ,те хората търсят шилета и ярета не дърти овце или кози!

7

Не се заблуждавайте

преди 5 години

Нещата, които мъжете искат да чуят в спалнята никога няма да ви ги напишат в новинарски сайт.

6

Анонимен

преди 5 години

А бе хора, не се заблуждавайте: Да ви кажа нямали хормони, говорете си каквото искате,без полза е,ЕЕЕ ХОРМОНИТЕ като ги има тогава с малко хубави приказки с в небесата, ама важното е да летят и двете страни.

5

Анонимен

преди 5 години

Каква е ползата да го чуват след като жената го повтаря като папагал след като го е прочела в статия за манипулиране на мъжете и измъкване на повече ресурси от тях, а не го мисли наистина. Най-добре да си мълчи... Каква полза че се е подмокрила след като стотици гъбичасали членове са я обували преди това, като мръсен протрит чорап. Либидото обича девствени или непорочни....

4

До 2

преди 5 години

Ами така е, мурветата се наиграхте в съвременността!Няма вече цял живот тлъста издръжка заради големия подвиг - "аз съм МУ родила дете".Хайде лекичко у лево!

3

Анонимен

преди 5 години

Ами да ви кажа пък аз много много плямпане не харесвам, да не сме на вечеря. Давай да са....... пък приказките после.

2

Анонимен

преди 5 години

Искат да чуват ауу, колко ти е голям..

1

Михаело, не разбираш

преди 5 години

от мъже. Днешните са мамини синчета и искат да чуят:- Не се чувствай отговорен за последствията, каквито и да са те.- Свободен си да имаш връзка с колкото щеш други жени.- Като свършим, ще ти извикам такси да те закара докъдето искаш, аз ще платя сметката. /Ако не са в нейния дом, тя да му каже "Няма да ме изпращаш, мога да се прибера сама."/- Знам, че след секс си гладен. Ще идем на ресторант, аз плащам.Това, което Михаела е написала, важи за истинските мъже, каквито днес рядко се срещат.