20

Анонимен

преди 5 години

И кво? Моето дете реве по няколко пъти на ден, а дори не е на границата със Сащ!

19

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е защо обвиняват Тръмп, а не родителите на детето, помъкнали го през шубраци и пустини...

18

42306

преди 5 години

Помня горящото виетнамче, което ужасено от болка, тича за помощ към фотографа - никой не му помогна, но снимката обиколи света... Златното правило в кадъра да има дете, куче или вода.... Зловещ свят, неподходящ нито за деца, нито за майки...

17

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулация на зорошките медии.И продължават да я използват, при положение, че бащата им е казал, че детето не е било отделяно от майката.И това ако не е ФЕЙК НЮЗ здраве му кажи.Или може би искате да няма и гранична проверка дори за мигрантите.Ей така да си прииждат спокойно на талази.

16

Хубаво дупе

преди 5 години

хубаво дупe има това мамче

15

Анонимен

преди 5 години

Детето е Стресирано от това че майка му я претърсват и неможе да му обърне внимание. Всяко дете на тази възраст изпада в такъв стрес когато не разбира какво се случва. Детенцето си мисли че нещо лошо се случва с майка му и това поражда сълзите му. Не вярвам някой от граничарите да му направи нвщо лошо та нали и те имат деца. По интересното е къде е тръгнала майка му и защо влачи детето си да го стресира по границите. Това дете преживява ужас когато вижда непозната обстановка.

14

пенко

преди 5 години

НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА ,КОЛКО ДЕЦА ПЛАЧАТ "РАЗДИРАТЕЛНО" ПО СВЕТА !!!! ТОВА ПОНЕ НЕ Е ДОМАШНО НАСИЛИЕ И НЕ Е ФАЛШИФИКАТ ЗА ХИМИЧЕСКО ОБГАЗЯВАНЕ !!! АСОШЕЙТЕТ ПРЕС НЕ ОЗАЧАВА ЛИ -" АНТИСОЦИАЛНА ПРЕСА - ПИСАРЕНЕ/ ???

13

Анонимен

преди 5 години

не е била разделяна от майка си и двете са останали заедно. Списанието обаче защити използването на снимката, заявявайки, че тя е "уловила залозите на момента".Американската преса дори и не се опитва да предава факти вече. Важното е какво е решил редакторът че е истина. Такава нагла пропаганда дори при комунизмът и нацизмът не е имало.

12

тя

преди 5 години

Децата си плачат , какво е чудното ?!

11

Анонимен

преди 5 години

Да,да винаги са момиченца и млади жени треперещи и разплакани.Като отидеш да ги видиш наживо- талибани и мексикански главорези с татусите ножовете пистолетите. Архитекти,адвокати,доктори поети ,атомни физици...

10

House M.D.

преди 5 години

Грешна интерпретация! Всъщност малката е тръгнала сама да емигрира от САЩ в Мексико и плаче поради отказа на мексиканското власти да я допусната своя територия.

9

Анонимен

преди 5 години

До 11Ти си необразован! Дадох ти пример за Ю. Америка защото там има държави с преобладаващо индиянско население, Боливия, Парагвай, Еквадор, и никоя не допуска индиянци от другите държави да се заселват в тяхните. Даже Мексико не разрешава, обаче, ако САЩ правят ограничения за такива заселвания, веднага се вдига врява!

8

Анонимен

преди 5 години

До 9Всяка държва като изгуби война обикновено губи и територии! Така, че индианците да бяха изгонили белите преди500г.,сега вече е късно, но дори белите да се върнат в Европа, индианците ще атакуват Европа, защото иначе ще се върнат в родовообщиния племенен строй.

7

Анонимен

преди 5 години

До 6Като мексиканците са наследници на маите и ацтеките, нека си стоят в земята на маите и ацтеките! В САЩ живеят други индиански племена, макар повечето да са в резервати! В Ю. Америка не се разрешава на индианците да се прехвърлят в която държава си пожелаят.

6

анонимен

преди 5 години

Тръмп видя каква глупост направи Меркел, като покани всички араби и африканци в Европа! Прав е, всяка жаба да си знае гьола, да си гради държавата, а не да търси лесното и безплатното!

5

Анонимен

преди 5 години

Майката трябва да бъде подведена под отговорност за издевателствато над собственото си дете като го е мъкнела със себе си две хиляди километра. Майката в затвора, а детето да се връчи на хондураския посланиник.

4

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се... дайте Тръмп да покани цяла Южна Америка на гости и да им раздаде по милион долара на калпак за джобни. Пък може и наркотиците да им изкупува на преференциални цени...тогава всички най-серне ще са хепи и ще настане рая на Земята. Ние пък от своя страна в Европа може да направим същото с Африка и всичките арабели на тоя свят.Тази пропаганда взе доста да дотяга вече!

3

Анонимен

преди 5 години

Сандра Санчес от Хондурас къде е помъкнала 2 годишно дете?А фотографи и репортери гонят само евтина слава и бързи пари-истината не ги интересува.

2

Петко

преди 5 години

Що си мислите че някой го интересува плачещото Мексиканче? Дори и мен не ме интересува...

1

Анонимен

преди 5 години

Мексико са виновни,че не са се погрижили детето, но естествено ще бъдат обвинявани белите американци.