9

ГРУ

преди 5 години

Хубаво ми е, хубаво ми е,бре!!! пп-Да живее мързела!Той е непобедим,бре!!!

8

до ГРУ

преди 5 години

Браво, браво,браво господине!Хубаво ли ти е? ......

7

ГРУ

преди 5 години

Така е недоволни родителю,така е бре!Кой как се уреди в Живота!Да живее МЪРЗЕЛА,бре!Наистина УМНИТЕ хора НИКОГА НЕ РАБОТЯТ(бачкат),бре!пп-А дали съм ттъпак-то Живота го показа!Ти който не си "ттъпак" бачкаш и плащаш осигуровки и нямаш пари за децата си,а аз "ттъпака"(ха ха ха!) пея и се смея,щото да си "хрантутник" е ПРЕКРАСНО,бре!!!

6

до ГРУ

преди 5 години

И сега заради такива т#паци като тебе ни удържат пари за осигуровки.Вместо да купя на децата си нещо, парите ми отиват за такива хрантутни ци като тебе.

5

ГРУ

преди 5 години

Няма и няма как да има по-велико човешко изобретение от така наречения "мързел",бре! Вече съм на бая години-60+ и едно нещо със сигурност съм разбрал за този времеви период а именно:Бачкат(работят) само ГЛУПАЦИТЕ,бре!!!Давам конкретен пример със самия себе си:за този период от досегашния си живот НЕ СЪМ БАЧКАЛ абсолютно НИЩО и се чувствам великолепно!Единствено съм "работил"върху себе си!ДА ЖИВЕЕ МЪРЗИЛА,бре!пп-Уточнявам,че не съм инвалид по документи и реално!Прекрасно е да си мързелив!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Доказано е,че мързела е двигател на прогреса...Да са ни живи и здрави децата,пък времето ще покаже.Били мързеливи на 7...Аз пък не съм виждал работливи на 7 ...Ало,финландските учени?!?!?!1?

3

Анонимен

преди 5 години

Така е, 2, освен това в училище убиват иначе вродената им любознателност, карайки ги да правят куп излишни и безсмислени неща на сила, а те няма как да се защитят.При смислена и качествена учебна система мързел не ги "хваща". Нищо подобно не са открили учените. Статията е смукана от пръсти.

2

Анонимен

преди 5 години

"Децата стават по-мързеливи, когато тръгнат на училище."Децата не стават по-мързеливи, а принудително обездвижени.Минимум по пет часа на ден ги карат да седят неподвижно, дори в междучасията не им позволяват да тичат.Децата не са мързеливи, ние възрастните не им позволяваме да се движат.

1

С други думи,

преди 5 години

детето си е наред дотогава, докато животът му се състои в спинкане, папкане и игри.Щом се появят задълженията - ходене на училище - човек изведнъж открива, че го мързи.И с възрастните е така.