24

съвет

преди 5 години

Аз не бих посъветвал Румен Радев да отрича че е купил апартамента евтино.В противен случай ще възникнат въпроси като: от къде е взел парите платил ли е данък кой дава така пари без нищоТъй като деянието е извършено докато е бил униформен, ще се занимава специализиран съд. А присъдите в дисципа са тежки.

23

источник на корупция

преди 5 години

Вярно е че Нинова обича да лъже на едро, но ако не бяха несправедливите й изказвания, народа нямаше да попита колко е струвал апартамента на Румен Радев например.В хода на питането стана видно, че "компрометирания" председател на комисията по корупция си е купил апартамент по 1000 евро на кв м и то на старо, а Румен Радев за 600 евро за нов.Защо се издъни така Радев? Ами защото той се възприема като "правоимащ", а другите възприема като "редови хора". Тази корупция трябва да се пребори!

22

Анонимен

преди 5 години

Tasi godina ot bg politicheskia partizanski ortodoksalen terorizam ste ima bogata rekolta.

21

Анонимен

преди 5 години

Каролев да не се прави на ашладисана слива.В тези 10 милиарда влизат не само откраднатите милиарди от капиталовите разходи, но и парите, които се дават на корумпираните миновници на ГЕРБ, за да ви придвижат въпроса, парите които се дават на лекари, учители, съдии и прокуропи, полицаи и пр.Тук влиза и цената на апартаментите на Цветанов и другите тарикати.

20

Анонимен

преди 5 години

Тоя Каролев от коя дупка изпълзя?

19

опетков

преди 5 години

До Анонимен Не е доклад на ЕС лъжльо, а на някакви измислени зелени в ЕС, което не е едно и също. Все пак трябва да говорим истини, когато оборваме някакви лъжи. Истината вероятно е, че наистина се крадат тези 10 млрд, но не директно от държавните служители, а от всички, които могат да крадат, най-вече бизнесмени, които не плащат данъци, крият ДДС, търговци, надуващи цените двойно и тройно и т.н., това си е чиста кражба от всички нас.

18

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 3 Небивалица е самата Нинова. Говори глупости.

17

Анонимен

преди 5 години

До ПешоКаква пък е тази измишльотина за рокля за 5000 лв. Ей, троловете сте голяма работа, страх от бога нямате и лъжете като разпрани!

16

Против гЕрБ

преди 5 години

Никога ГЕРБ ?никога ГЕРБ ?идват избори да ги ????

15

Куте

преди 5 години

Браво другари!Станали сте навреме ,за 1ва смяна!Дерзайте,венсерете!

14

Пешо

преди 5 години

Фандъкова подари рокля за 5000 лева а тя от нейните пари ли дава или от общината каква държава как дава пари за пиар ??? Сливен Сливен Сливен ??

13

Ауу

преди 5 години

Каролев открил топлата вода - частният сектор управлява по-добре от държавния!

12

Анонимен

преди 5 години

2048 ГОДИНА, НОВИНИТЕ:- "В София са избухнали безредици в българския квартал..."

11

Анонимен

преди 5 години

Либертарианецът Каролев дава съвети, които са подходящи за либертарианската държава Индия. Индия е най-либертарианската държава. Франция дава субсидии на Еърбъс, Тръмп реве задокеански и налага мита на Европа. Съветите му не са за цивилизованата част на света. За Африка и Индия стават.

10

Анонимен

преди 5 години

Гроб са престъпници! Точка!

9

Анонимен

преди 5 години

За разлика от соц. България, където нямаше с*кс, в демократична България има с*кс, и то какъв, за 30 години прое*ахме всичко!

8

Анонимен

преди 5 години

Вчера ме откраднаха извънземни. Разказах им за живота в България. Три часа плакаха, платиха ми тока и сметките и ме пуснаха.

7

Анонимен

преди 5 години

Да чакаш евродепутати в Брюксел да оправят България, е все едно да чакаш еничари в Османската Империя да освободят България.

6

Анонимен

преди 5 години

Корупцията струва на България 11 млрд. евро годишно, което е 14% от нейния брутен вътрешен н продукт (БВП), твърди доклад на групата на зелените в Европарламента.Само Румъния е по - зле, подкупите изяждат 15% от БВП.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи кражбите на ГЕРБ са небивалици?Браво,бе!