15

Никакви БИО....

преди 5 години

Искаме си нашенски лук, краставици и домати .... От "отровните" - - - Ама евтини и за народа!Евро-пари за БЕЙДАВА... ВЕЧЕ ХИЧ!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Био, какво.......

13

Анонимен

преди 5 години

Вие сте толкова БИО проиводители, колкото аз съм извънземен....

12

Бау

преди 5 години

Прекалено много???Със сигурност са по-,малко от необходимото. Знаете ли, че инспекторите на Екосерт отнемат лицензи за хвърлен фас в нивата? Освен ако фасът не е с биосертификат, де...Тепърва има да се учат нашите производители какво е биопродукция; и клиентите също.

11

МОЛЯЯЯ

преди 5 години

Био ли ??? Какво е това животно бе. За колко глупави мислите хората. НЯМА НИЩО БИО, ок. Ние лъжете хората. 1 кг БИО лук - 5 лева. Добре пълнте джобовете. Но не от мен. Ясно. Нищо за вас !!!!

10

noFreeman

преди 5 години

Нищо не може да се произведе БИО, защото земята ни вече е заразена и я тъпчем с химия да израстат семената, които се обработват главно в холандия и където се хибридват именно за това... който сее с техни семена (разбирай еврогейска европа), после нищичко не може да направи, за да си изчисти земята... така че БИО-то не може да бъде създадено, а само някои фирми искат отделно дотиране и за това реват...

9

Анонимен

преди 5 години

До 5Проблемът е, че коли от и "био" да е производството ти, винаги може да се случи грешка. Нахрани си една крава с "небио" царевица веднъж, а после от 5те тон мляко, събрани тая седмица, 0.5 процента са били небио, ти ще си изгубиш биосертификата за останалите 51 седмици, при положение, че и продукцията от първата ти седмица е била 1000 пъти по-чиста и читава от останалите.Или ме разбра, за какво се говори в темата и защо се искат оставки?

8

хм до 5

преди 5 години

Точно тези си произвеждат био.Питай ББ и Порожанов като как тъй еврофонове за био за изплащани на производители,които един домат не са произвели.

7

Анонимен

преди 5 години

направи всички герберастките крадци и некадърници да се омитат вкупом.

6

хм

преди 5 години

ББ що си мълчи,че този еврофонд за тези прозводители е спрян?Нали по време на техните управления еврофондове не били спирани?Странно как така не подкрепят Кьовеши?Нещо много съвпадения?

5

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално е хванат ли те в нарушение да изгърмиш. Искат да произвеждат конвенционална продукция и да я продават на тройна цена?

4

Хахахааааа.

преди 5 години

Ха--х у.... "биопроизводители".... На свинско месо--по 240-лв/кг. С пари отЕС, ПО ПРОГРАМИ!Протестират за "още далавера" с пари от ЕС!Мнооого.... Важно!

3

Анонимен

преди 5 години

В България още ли не са осъзнали, че това дотиране от ЕС е само една документна бюрокращина, за да се подържа грабене от специализирали в писането на документи и всичко друго е на свободно падане. Важното е едни пари да се прибират по определени схеми и да се симулира дейност. ЕС плаща, за да не се произвежда, или да се подържа колониален пазар.

2

изнервен

преди 5 години

Айде и тия искат оставка. Ама то всеки може да си иска каквото му падне. Това не значи, че на някой като му пречат космите и трябва да му се вържем.

1

Анонимен

преди 5 години

Има ли министър от правителството на престъпникът ББ да не е като батко си?