13

до какво води това

преди 5 години

Драги евроскептици. Не ви ли научи на нищо историята? Не разбрахте ли, че ако Европа не е единна, половината от нея вместо да я владеят европейци, владеят я ту турци, ту руснаци? Вместо европейците да са у дома си в цяла Европа, у дома си стават агресивни азиатци. До това води разделението на Европа. Понеже никога никой не емигрира от запад на изток, а винаги е обратното. Винаги цели катуни азиатци се преселват в Европа. Последният пример са турците. Те се правят на цивилизовани, но само се прав

12

Ала-Бала

преди 5 години

Компютъра истри името на на Сорос. Нима е лощ човек?

11

Анонимен

преди 5 години

Този брадат провинциалист от снимката ще превърне Италия във втора Гърция. Дълговете продължават да растът, икотомиката продължава да бъде в рецесия, но виж "евробюрократите" са виновни, че мафиотите не могат да си стегнат държавата.

10

Ха-ха

преди 5 години

Ако така наречените "системни партии" си вършеха нормално работата,то проблем в Европа нямаше да има!Обаче тия тръгнаха да налагат съвършено безумни неща по външна(за ЕС) поръчка и естествено последва реакция,за съжаление недостатъчно остра!Няма как унищожаването на националната идентичност,налагането на ***-идеология,заливането на Европа с мигранти и още куп вредни неща да бъдат приети безкритично!

9

Анонимен

преди 5 години

Полулизъм, крайна десница, крайна левица.................все етикети, които глобалистите лепват на неудобните партии и хора!!!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Абе тая русия много яка бе! И с яки рубли!Създава, подържа и изхранва толкова партии и симпатизантите им в Европа. И те се разрастват и печелят избори.Назначава президенти и правителства по цял свят. Стотици хиляди жълти жилетки са на разкладка при Путин вече 5 месеца. А самия Путин с голи гърди,торба рубли и файтон *** във фейсбук размазва всички световни медии без значение с колко милиарди са спонсорирани и колко борбени са.

7

Анонимен

преди 5 години

"Евроскептиците са крило с много пера, ще маха ли то сполучливо?"Според законите на природата, всяко крило с много пера е в състояние да поддържа стабилен полет.

6

Анонимен

преди 5 години

До Берлин Куфар ,токчета ,еднополов брак ,гей парад ,Берлин !

5

V

преди 5 години

Държавите от северна Америка имаха договор .Тръмп каза - Тоя договор не е изгоден за нас .Прекратявам го. После направи друг договор и им каза -Ако искате може да подпишем този ! Аз не разбирам С КАКВО ЕС Е ТОЛКОВА ВАЖЕН .ПО ВАЖЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ !!! Заместваме го със споразумение като в северна Америка и готово .Няма да има кражби от еврофондове на гърба на народите .Дебели евродупитатски ,,заплати,, А ще си върви търговията .Хем по евтино .Хем без въглеродни емисии,без всичките проблеми

4

Крило без пера

преди 5 години

Ще маха пи то сполучливо?

3

G40

преди 5 години

Евроскептиците и европозитивистите са задвижвани от подобни желания, а, именно от жланието да са на власт. Защото властта е сладко нещо и носи много облаги. И едните, и другите много сбъркаха - допуснаха да се види грозното и зависимо от задокеанаските сатрапи, лице на европа. Хората, макар и зомбирани, все още имат мъничко здрав разум.

2

Анонимен

преди 5 години

Ще маха, ще маха - ако има попътни рубли във вятъра...

1

Анонимен

преди 5 години

"Война и мир" е къс разказ в сравнение с тази списня.