12

Анонимен

преди 5 години

До До Привет от ГерманиВодката е просто един гаден на вкус спирт.Не мога да я понасям!За парите на една скъпа водка се купува качествен сингъл малц отлежавал с години в Шотландия.Просто няма база за сравнение.

11

До #14

преди 5 години

Ти пък кога ходи в Русия, че си така осведомен? Мит е руската водка вече, виж с какво се наливат хората по света, и тогава говори. За мен, и много от моите приятели Grey Gooseе #1 ! ( вкус приятел няма, затова казвам за приятели и познати!). Поляците и те правят добра водка-Belvedere. От руските Smirnoff , заслужава внимание, но отдавна са си продали правата, на много страни, и е среден клас за мен.

10

Неуверен

преди 5 години

До Уврен 10Уврения, не знаеш колко си прав дори!!!Сексуалността може да бъде както определено хетеро сексуалем, така и определено хомосексуален. И няма мърдане. Но както нищо в природата не е или само черно или само бяло.- има и хора които са на кантар. Накъде ще поемат зависи от среда и възпитание. Затова и левите-ултралиберали атакуват децата с хомосексуална пропаганда още от детски градини и начални училища за да си увеличат породата . И успяват.Иначе тая рускиня е пълна откачалка

9

Анонимен

преди 5 години

Айде пак се почна НПО пропагандата.Видите ли в Русия какви назадничави хора има.Хора с такова отношение към йогата има и във всички западноевропейски държави,ама за тях това не се прави на въпрос..В крайна сметка всеки има право на мнение за йогата,както и за всяко друго нещо.Не виждам къде е изобщо проблема,или ако го няма си го измисляме!

8

До Привет от Германи

преди 5 години

Руснаците пият най-добрата водка на света, това го знаят всички. Не е по-скъпа, отколкото тук. Официално се продават дестилационни апарати, направени от неръждавейка, с манометър и клапани - бижу! Мераклиите правят по няколко редестилации и получават свръхчист продукт! Тези апарати нямат нищо общо с казаните от тънка мед, запоявани с олово, които джипситата продават на ***.А ти дръж здраво паррцала и чисти съвестно немските нужници, те са чистофайници и ще те изхвърлят, ако не се стараеш!

7

Анонимен

преди 5 години

Няма прераждане защото няма смисъл да има.Тва е капан на Дяволът за да увреди душите на хората.Та какво биха правили душите ни обратно в тая гадна дупка при все в нови тела?

6

Палмето

преди 5 години

Сенаторката не е против Йога-практиките,против е Руската Църква.Защото който започне да практикува Йога,доказано става недосегаем за религиите.Скоро след започване на Йога практика,практикуващият стига бързо до изводът че душата е безсмъртна,и има прераждане.А това вече е проблем за Православието,вече практикуващият не му е подчинен.Хомосексуализъм бул шит,какво искат да кажат,че всички на Изток са обратни? Неудобните се намазват с фекалии,защото се отличават интелектуално от другите в стадото.

5

Гошу

преди 5 години

Вече не смея си лакирам ноктите.Не смея да си скубя веждите.Не смея да се гримирам.Не смея да ходя и на йога ,да не стана гей.Не смея да целуна жена си,Иван,да не ме обвини в сексуално насилие.Това живот ли е?

4

Смахнати йогисти

преди 5 години

Не знам дали ги превръща в гей, дори невероятно ми звучи. Но колкото хора познавам, които се захванаха с йога, до две години се промениха към пълни кукувци и не един провален бизнес знам заради тези промени в собствениците. Просто изперкват. Познавам лично и хора съсипали си кариерите заради йога - в един момент лудостта им се вижда и пречи

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

На кратко, на всекъде иэдънки бе. Иэ целиот свет, не само у с. Крушовица!

2

Привет от Германия

преди 5 години

От Хога се ставало гей ?! Много менте алкохол и перилни препарати пият руснаците ,започнаха да дрънкат все по-големи и по-големи глупости !

1

Йоги

преди 5 години

Женските дрехи, кола маската и бът плъговете не правят мъжете гейове, ама йогата видиш ли успява.:)