28

илия

преди 4 години

ей, тоа прекупвач не спря да лъже хората ,огладнял е пак

27

Анонимен

преди 5 години

Асансьорната мафия пак е замислила поредните грабежи.

26

До ДА

преди 5 години

На човек се плащат текущите разходи, но ремонти и подобрения са на база идеални части.

25

Анонимен

преди 5 години

Асансьора на Цецо как е? Не, че нещо, но да не се притесняваме.

24

ДА

преди 5 години

До Анонимен"Трябва да им оправят асансьорите и после да разделят на суми според площ апартамент."Да бе,според площ апартамент!От къде го извади това!?Можев 100 кв.м. да живее един човек ,а на 40 кв.м.-пет!Плаща се на човек,не на площ!

23

Анонимен

преди 5 години

След като асансьорите са съоръжения с повешена опасност защо държавата не прави нищо по въпроса, освен да санкционира. В София се произвеждаха асансьори- закриха завода. Защо не се намали ДДС за тях, защо не се дава изгоден кредит за купуване на нови, защо не се даде на техникумите бройки за техници. и т.н. В Русия този проблем стоеше, но държавата при купуване на нов поема 90% от стойността му. Нов асансьор у нас струва от 25 до 30 000 евро с монтажа. Кой блок може да си позволи този разход?

22

Мдам

преди 5 години

До Съсед5 ?? В моя вход в малък провинциален град събираме по 1.50 за чистачка и не искат да дават. Пет лева няма как да изкарам от тях.

21

sofeto

преди 5 години

То да са само асансьорите, входовете и стълбите на блоковете стават за "реални декори" от най качествените филми на ужасите!

20

Съсед

преди 5 години

То е война да съберат по 5 лева такса за поддръжка, тия драпат към нови асансьори. Къдеее беее, пеша ще ходят, няма един лев да дадат за асансьор.

19

Еиии и мишките--

преди 5 години

ше обръснете за пари....

18

Пич

преди 5 години

Хайде сега на всички панелки с някакви клетници вътре, им натресете по един нов асаньор задължително, защото стария вече "не отговаря на изсикванията". Не се напечелиха , еййй, не се наядоха. От всеки апартамент по 200-300 лева.

17

баба мара

преди 5 години

готви се нов лобиски закон за асансъорите както за телефоните в тях да се подменяткакто санирането без пари за хората 274 лв за телефона 6 лев на месец за картатана Виваком в него 65 лв на месец такса за техника 60 лв на проверяващия дали имателефон

16

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им оправят асансьорите и после да разделят на суми според площ апартамент.Като знам във нашият вход какви драми са и как не искат да плащат дори за суми от 4-5 лв.И тва са хора очевидно имащи пари.

15

Мен

преди 5 години

Това си е частен имот- който живее там да си го оправя. Държавата не ходи на село да ми гледа оградата, да ми афалтира пътя или на направи канализация, а в крайна сметка и аз си плащам всички данъци. Частният имот си е частен- кооперациите да се оправят.

14

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникАлоо, не закачай брадчедите, че веднага ще се окажеш расист! Иначе асансьорите са етажна собственост. И са грижа на собствениците във входа. Не на държавата или общината! След като 45 години са ни учили, че Андрешко е положителен герой защото е попречил на съдебния изпълнител да накаже пропилия се нехранимайко, а не, че се е жертвал за приятел. Какво да очакваме?

13

Анонимен

преди 5 години

Асансьор=Блок= селяни заселили се в града. Нас гражданите с къщи какво ни интересува

12

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаЗа кой да гласуваме? За Слави Трифонов, Марешки, Иван Костов, Бареков? Занеш ли как се събират пари от етажната собственост за ремонт на асансьор? Българина е склонен да прави основен ремонт на жилището и тормози съседите си на всеки две години. Но смята, че общите части друг трябва да му ги поддържа.

11

Анонимен

преди 5 години

До САМОЛЕТ НОМЕР 5Приятел, кой ни избира политиците? Не може народа да е преобладаващо ***, неграмотен и крадлив, а да си избира честни и отговорни политици. При такъв народ не могат да оцелеят професионално отговорни и грамотни журналисти. Кофти! Господина с 90 процента се издаде на какви социологически данни почива организацията на предизборните кампании. Да забеляза, че на последните президентски избори почти всички бяха включили военен в кандидат президентската си двойки?

10

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаАре стига говори глупости, ГЕРБ и БСП не са ви виновни, че българина е пълен селяндyр.

9

Анонимен

преди 5 години

Е ама излиза по евтино защото българина не иска да плаща етажните такси камо ли за поддръжка.