8

Мнителен

преди 5 години

До ВалдиЧетете внимателно-надценен,а не подценен е г-н Стойчев.Да си победител в състезания провеждащи се в неохраняеми водоеми,в конкуренция с още 10-15 търсачи на силни усещания не е върха на спортните постижения.Той е участвал и на олимпийски игри,но сигурно не би искал да си спомня за тях, защото не направи абсолютно нищо А,че имаме много по заслужили плувци е вън от всякакво съмнение.

7

Валди

преди 5 години

До МнителенС какво е подценен Петър Стойчев, след като всичките му постижения са в неолимпийски дисциплини. Иначе е, може би, най-успелият ни плувец за всички времена!!!!

6

Васил

преди 5 години

Едно голямо БРАВО и на треньорките и на момичетата за успехите им.Ха дано да повлекат крак след тях и щангите и борбата поне, за футбола май е доста далеч да се пише същото !

5

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Госпожо- Стефани,...Пожелавам- ви, честит- велик- ден,...И, много- радости, из- живота....

4

Анонимен

преди 5 години

това не е спорт, а политика. Жалко за децата.

3

mn

преди 5 години

Баси и *** хора в тая държава, влизам по новината да видя коментарите и....отново има хора, които плюват бе, отново. Дори и тази новина.

2

Мнителен

преди 5 години

Няма по-надценявани и неоправдано прехвалявани спортисти у нас от гимнастичките и Петър Стойчев.Победи и медали да,но с каква стойност,постигнати в каква конкуренция?!?

1

Анонимен

преди 5 години

Да благодарение на русия защото русия и путин са велики