62

Mopcku_

преди 5 години

Честито на Истанбул и Турция за реализирания мегапроект! След подобна новина как да обърна внимание на мега виенето на местните варненски медии колко огромен е проекта за булевард Левски във Варна. Или тия които пишат по местните медии са мегаидиоти, или взимат нас четящите за такива. Всъщност летището е само един от многото подчертавам реализирани проекти. Тия за които само се тръби, но не виждат бял свят са тук в България.

61

Анонимен

преди 5 години

От това ще има полза и България.Даже почна да тече. От всеки самолет над България капе, поради близостта на летището и потока над Черно море налага използването на небето ни..

60

Анонимен

преди 5 години

До 53Виж сега чоджум. В момента няма по-добър политик от Ердоган. Един път със САЩ, после с Русия, Китай, Иран и т. н. САЩ му правят санкции и пак не се отказва. На това му се вика силен политик. Защитава интересите на своя народ, а не интересите на САЩ. Вкара Турция в Г20. А нашите само на екскурзии. Строи мега летища, атомни централи(забележи с руснаци и китайци) , започнал да строи някакъв канал през Босфора и много други. Лука е скъп, щото американците го натискат, щото не им отърва.

59

Анонимен

преди 5 години

До 58Интересува ни, защото това е най-голямото летище в света. И някои от нас пътуват и не седят като теб вкъщи.

58

FSM1453

преди 5 години

Гледам и не вярвам на ушите си! От кога днес бг пише нормални новини за Турция?Честито на Турция за най голямото летище в Европа! От това ще има полза и България

57

До 60

преди 5 години

От къде получаваш помощи бре "велики" турчино? ??Аз за един приятел питам

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългарина от кога е станал нормален

55

Турски ятаган

преди 5 години

Хората за няма и сто години стигнаха далече.България за 1300г. не стана държава.Турците са 17-та икономика в света.Нарастват с около 1 млн. души годишно,като средната възраст на населението им е 30г.Истанбул е мегаполис с дължина над 200км.Всяка година расте със 100 нови улици.Турците имат проект за собствена космическа програма за изследване на космоса.Честито Истанбул!

54

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

53

Norman

преди 5 години

Новото летище в Истанбул струва 7 милиарда евро, може би колкото се е откраднало от Българската държава през последните 10-15 години по времето на ГЕРБ+БСП и други (КТБ, енергийни проекти и т.н.).

52

Norman

преди 5 години

Новото летище в Истанбул струва 7 милиарда евро, може би колкото се е откраднало от Българската държава през последните 10-15 години по времето на ГЕРБ+БСБ и други (КТБ, енергийни проекти и т.н.).

51

Анонимен

преди 5 години

Гюбреджията е много заблуден но по вероятно е фетоджия и тяхната пропагандна тактика е такава постоянно да лъжат и клеветят.Фетхулахистите са много подли

50

Deliorman

преди 5 години

Няма смъсъл да се спори със хора като "привет Гъърмания"Късогледи "коне със капаци" точат информация от твоето знание без капка труд !Оставяш да е плячка на хиени най добрият избор точка по въпроса .....

49

привет от Германия

преди 5 години

През 2023 г. когато "султана" загуби изборите от същото това летище "султан" Ердоган ще хване първия самолет за някоя арабска страна ,където ще поиска политическо убежище за да не го съдят в Турция заради злините които направи на турския народ !

48

Турчина

преди 5 години

Тука няколко турчеещи се роми и няколко турци си мислят ,че на турците в Турция много им дреме какво мислят 2 роми и 2 турци от България ! С тези избори турците отправиха ясно послание на Ердоган да се готви да предава щафетата през 2023 г. !.Ти за какъв турчин се имаш бе дето до вчера тука агитираше хората да не ходят на почивка в Турция и да не подпомагат икономиката им!

47

привет от Германия

преди 5 години

Тука няколко турчеещи се роми и няколко турци си мислят ,че на турците в Турция много им дреме какво мислят 2 роми и 2 турци от България ! С тези избори турците отправиха ясно послание на Ердоган да се готви да предава щафетата през 2023 г. !

46

Турчина

преди 5 години

Някой ще обясни ли на този чоба-нин, че изборите не бяха за Султанска власт !!!...Той е като Волен Сидеров ни приема, ни предава като почне да разправя нещо! Ердоган на тези избори получи над 52% а оня вика ЦЯЛА ТУРЦИЯ казала не на Ердоган! Като развалена плоча повтаря за лука, който е между 2 и 3 лири в момента, но сега като му кажа, че турците преди Ердоган, ако не си плащали престоя в болицата са ставали заложници и не ги пускали да си ходят в къщи той пак неее та нее!

45

Deliorman

преди 5 години

Абе ние нямаме нищо против някой друг като Президент "Султан" не зависимо от коя партия но стига да служи за народа си а не да се снима със терористи или да бута Турция на долнище !

44

Deliorman

преди 5 години

Турският народ категорично показа ,че не иска султан с еднолична власт ! ====Някой ще обясни ли на този чоба-нин, че изборите не бяха за Султанска власт !!!

43

привет от Германия

преди 5 години

И знаете ли кое е най-важното ?! Най-важното е ,че турскит народ не го интересуват коментарите на някакви си 5 или 6 блгарски турци ,които се късат от хвалби към " султана " ! Турският народ категорично показа ,че не иска султан с еднолична власт ! Не сига ,че има репресии и потъпкване на човешките права ами за капак и лучени кризи и куп други кризи ! Турският народ каза - йетер артък Ердоган ! Сенин ишин берада битти ! Истанбул, Анкара ,Измир, Едирне ,Анталия и пр. му биша дузпата !