28

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо трябва да пращаме някъде си 17 хрантутника и антуража им, които нищо не вършат? Не е ли по-добре разходите за въпросните да се превеждат в някой фонд, я за болни деца, я за нещо друго по-полезно! На всичкото отгоре ще ме карат да гласувам за изпечени крадци и престъпници да ги позабравим за 4-5 години и пак да се върнат и да тръгнат по телевизиите да ми плещат глупотевините си, напр. калфин!

27

ссс

преди 5 години

Запада реши и ще сложи ръка на този печеливш бизнес именуван преди "транс-пред" сега "логистика". Другото е битовизъм, проституцията ще се премести от ТИР паркингите в хотелите

26

Анонимен

преди 5 години

Европа им сервира на тепсия добър шофьорски труд с полагащи им се прекрасни условия на почивка,а българските шофьори протестират защото послушно изпълняват заповедите на шефовете си които този европейски закон задължава да плащат хотели и храна,а не да преспиват в кабините като черковни мишки!Да протестираш срещу доброто и хубавото е доказателство за вродeна простащина!А този европалячо е повел овцете към пропаста на измамата и мизерията!Бг-шофьорите наистина са най-обикновени

25

Ехооооооооо

преди 5 години

Кажи, какво ще ги правите тези с апартаментите? Фирмите не фактурирани на пазарни цени! Знаеш ли колко ДДС и данък печалба е това? 30%, 10% ДОД на купувачите- ооооп 40% ! Знаеш ли колко бързо мога да ги обложа всички тези тарикати? Ама не може, отпуски, оставки..... Яаааааа при Стайкови и Баневи, докато не докажат правотата си!

24

най-после

преди 5 години

въпрос към евродепутатът А. НоваковВие г-н Евродепутат, бихте ли работили на БГ заплатка в ЕС ????със сигурност спите в доста добър хотел.......!!!или сте ЛИЦЕМЕР, или доста са ви промили мозъка ? кое от двете

23

Анонимен

преди 5 години

***.

22

Бедни ми шофьори,

преди 5 години

Изключително тежък е шофьорския труд, но този герберски индивид обслужва богатите олигарси. Не му вярвайте. Никога няма да чуете от лъжливата му уста и дума , за високия европейски стандарт и за мизерията, в която живеят българите. Неговите учители имат асансьори в спалнята и душове на покрива.

21

Анонимен

преди 5 години

Помним ние ,помним ! ,, Всичкш тука ,парлеву франсе ....,,Как се подмазваше ,Червеногербера,помним .

20

Анонимен

преди 5 години

Що не ходите у Русия , па там да подбивате цените на Путин, бе...??!Ама, ше видите зор там!

19

Сезира и баба си

преди 5 години

Никой няма да търпи да му подбиват цените на транспорта.Баламите свършиха.ОСОБЕННО АКО СА И НАЦИОНАЛИСТИ , КАТО ОРБАН И ЛЬОПЕН!

18

Анонимен

преди 5 години

по добре почни да плащаш нормалнр на шофьорите си и си плащай данъците мошеник балкански. Щял да съди Франция, клоун.

17

запознат

преди 5 години

Отивай целувай ръка на мутрата Бойко за друго не ставаш!

16

Анонимен

преди 5 години

Късно е,либе,за китка! Нали соца беше лош,Русия бе враг,е получи пакета за туалетна от капитала!Стани богат в нов свят!

15

Нане

преди 5 години

На наще-гюбрета, така наречени работодатели им пожелавам да фалират до един!! Ега са изтеглили и кредити, та да фалират и банкогюбретата...

14

Нане

преди 5 години

Фрост селянин...Па гласувайте за него оФси...

13

Анонимен

преди 5 години

Робите на болшивизма /колективизма/ . Запада ги учи да живеят културно, здравословно, открито,. Те не та не. Ще нощуваме в камионите и ще се храниме отвън до гумата.

12

Крадци и лъжци

преди 5 години

Герберасти нахлни, не ви стига че крадете от българския народ и си купувате луксозни имоти, ами и лъжете. Нали твоя герберастки вожд се разбра с Макрон за пакета му.

11

ни са знай

преди 5 години

Това момче да отговори на обществеността защо не сезира съответните институции за жестоката експлоатация на служителите на европейските банки в България, или пък на работещите в немските търговски вериги в България......Или тези факти са удобни само като аргументи,без да имат за него голямо значение.

10

Пфу..да..ви..

преди 5 години

Дрън,дрън.Мухл.. . Щели да сезират някого герберските безхаберници. Сезирай на Цветанов асансьора и на Георгиев терасата. Празнодумец.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Този Новаков го бутат ГЕРБ на амбразурата да имитира активност.И за малките деца отдавна е ясно, че ще стане това, което искат големите държави Франция и Германия.Ние пак ще го ... д.ухаме.