87

Анонимен

преди 5 години

Няма да е зле да почнат д излизат и офшорните сметчици. Няма да е з чудене ко Фндъкова, Бойко, Цецко, Делянчовците се окажат мултимилионери или милиардери.Това няма как да стане докато Бойко е на власт, така че умната на предсрочните избори!

86

Анонимен

преди 5 години

А за Делян и Доган.. Ни вопъл ни стон

85

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което е останало от герб е табелата с името им, ще се мъчат да се довлекат до изборите и после ще бъдат доунищожени... Боко направи каквото можа и вече е ненужен, даже и опасен за благодетелите си!

84

Анонимен

преди 5 години

до 86 - това наглеене, изключително дразни хората. Досега не чухме "Прощавайте, сбъркахме, ще върнем апартаменитите и ще раздадем парите за благотворителност", "повече няма да крадем"; Вместо това слушаме закани - "ще видите какво ще стане като дойде БСП" и заплахи "помните ли как крадеше БСП, а". Вие с БСП ли ще сравнявате? нали уж бяхет по-морални.?

83

ха-ха-ха

преди 5 години

Ами ако н.в. Премиера разпореди да върне всичко заграбено?Май Грозобойка ще се откаже от думите си.Ами ако всички герберасти трябва да върнат откраднатото?Е ,тогава Шайката ще се разпадне.А Шайката се е събрала да краде и да богатее.Ясно е на всички.

82

да-да

преди 5 години

И сто апартамента да има Ангелкова, по-хубава няма да стане! Да си толкова грозен- това си е Божие наказание!

81

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 67. Чакай да дойде БСП на власт, тогава ще видиш какво значи крадене.Плюс безогледно харчене на бюджета и хаос в държавата.

80

Винету

преди 5 години

До 79. А бе не са 16 млрд., 160 са.И парцел на Луната има.

79

Една жена

преди 5 години

До АнонименНе позна, по 16 милиарда за мандат съм по-съгласна

78

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Чакаме от Вал.Сим. и други...разкрития за още...министри.Да му се ненадяваш,тоя почна да върши...повече работа,когато напусна кабинета на Боко Банкянски.

77

Питащ

преди 5 години

Или не му е дала или много му е хлопал набора!Просто няма друга причина да и е вдигнал така мерника!

76

абе??

преди 5 години

Абе разбирачи кой ще ти продаде ново строителство в София в който и да е квартал на 220 евра??????Никой освен ако не си богоизбран .Аз купих но 750 евро на зелено като в този квартал цената е към 900 и така всичко е пито платено.

75

Анонимен

преди 5 години

Най ми е кеф да слушам как улични пумияри се лаят.Шайката започна да се самоизяжда.Факт.Сега пък хората на Ангелкова ще почнат да вадят кирливите ризи на Винкела и т.н

74

Анонимен

преди 5 години

А кой ще разследва НЕСОТВЕТСТВИЕТО в Имотите и Декларациите на Великия Вожд Бойко Борисов Първи Банкянский ?За три мандата открадна 16 милиарда ?

73

WASHINGTON POST

преди 5 години

Другаре милицеонере от ГЕРБ, това, че ще паднете на изборите е факт. Пуснаха ви по пързалката самите ви "началници". Свободна Европа не е на ортака ви Пеевски, а се финансира от САЩ, нали го знаеш????Молете се просто да паднете, да не е погром, че натам са тръгнали нещата. Минималната разлика ще е 5-7%. После предсрочни и после... лошо. Който е крал ще плаща по тройната тарифа.

72

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ще разследва участвал ли е в схема бащата на зам.-главния прокурор Иван Гешев?!

71

EMIGRANT

преди 5 години

Дрогаря Цветанов е корумпиран защото се е обогатил с риза,*** и пет лева,a за дрогарката Нинова са останали от приватизацията жалките 5000 лева,за което тя не се сърди,но настоява да се търси сметка до дупка на горепосочения индивид за безпределната му алчност,корупционни наклонности и материална обсебеност??!!!

70

A

преди 5 години

До Анонимен 49Е, на него ще помогне зет му - ще гарантира, че той му е услужил с парите.

69

Анонимен

преди 5 години

Айде пак ни баламосват, че тая на оправна мома, още по-оправните родители ( номер 1 и номер 2!) са и купили апартамент на груб строеж за по 220 евро за кв.м. Тоя строител е бил яко на загуба от тази сделка, щото няма как да строи кооперация в София, и да продава по 220 евра грубия строеж. Единствено може, но ако са му са се "отблагодарили" с някоя обществена поръчка. Може да се разбере, но Цацата трябва да разпореди и такава проверка.

68

?!

преди 5 години

Има ли нмещо нормално в нашата държава?