20

Анонимен

преди 5 години

"Правителство което се старае да представя държавата по най добрия начин и зад гърба им ,секир"Хахххххахаххахахахаха

19

Немският бизнес

преди 5 години

Ммм529960... По-скоро НЕ!

18

Анонимен

преди 5 години

Когато правителството действа като ОПГ, когато правителството разпорежда на парламента, когато правителството не спазва законите - трябва да има някакъв независим корекив в България, ако не е налице в страната, то трябва да е външен.В противен случай имаме на лице мафия от класически тип!

17

Дани

преди 5 години

Кой друг Президент в света си плюе Правителството,в собствената си държава да пречиш,да подкопаваш усилията на Правителство което се старае да представя държавата по най добрия начин и зад гърба им ,секира.Никога с такива маниери няма да постигнем каквото и да е,никога.Въртим се в кръг и излизане няма,падение и не само вината е в управляващите,вината е и от странични фактори,тези които гледат др.интереси не на народа ,не на държавата,лични,на приятели,на икономически кръгове,държава в държава.

16

Анонимен

преди 5 години

Карайте се постоянно с правителството и чакайте да дойде някой да инвестира,работете заедно за българите, иначе ни вредите,затова нито работа ,нито заплати като хората,едно и също се повтаря и нищо не се променя,утопия.Вината е във всички политици които не мислят за последиците от празни и безплодни разправии,убихте ни!

15

do 14

преди 5 години

"Ако някога крадливата и некъдърна БСП дойде на власт,шанса за още немски инвестиции ще стане нулев,а тогава и малкото млади хора останали в Бг ще избягат.И кой ще работи в тези фабрики,червените бабички?"Не симпатизирам на БСП, но подобни коментари са жалки. От как твоите "европейци" са на власт чуждите инвестиции спадха точно 10 пъти, а населението намалява с по 50 хил души на година. Защо ли стана така...сигурно защото мутрита са модел на честност, компетентност, борци с корупция и т.н.!

14

Анонимен

преди 5 години

Кой ли я слуша тази марионетка, излага се всеки ден

13

Анонимен

преди 5 години

Г-н президента е като истински "патриот" въртиси задницата ту на запад ту на изток и си мисли че прави политика и още нещо, този човек е като украса в аквариума.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако някога крадливата и некъдърна БСП дойде на власт,шанса за още немски инвестиции ще стане нулев,а тогава и малкото млади хора останали в Бг ще избягат.И кой ще работи в тези фабрики,червените бабички?

11

Анонимен

преди 5 години

Радев е добър президент, но докато продажната мафия е на власт няма кой сериозен инвеститор да дойде. Не случайно си дръпнаха инвестициите още когато дойде герб на власт.

10

Ачмонек

преди 5 години

Така да споделя само , че живея в Германия от 10 г и кажи речи вече съм на 33 и като *** механик в предприятие за военна техника взимам 4000 ? , аджаба искам мн да си доида в бг и какъв потенциал ще имам там , кви ще ги дялам , да ме *** и да не мога вържа двата края , квото и да се пъне тоя Радев или Боко , и да тичаме срещу Германия , 100 г няма да ги стигнем , щото сме големи тарикати !!!

9

Гледна точка

преди 5 години

Добре, че е Баце да върти "геврека", защото от "Зеленият пъпеш" си остава доброжелателното и гръмко говорене.Нито ще дойдат повече инвестиции, нито ще се върнат младежите, при разговор на двама от които нищо не зависи. Разликата е там, че Щанмайер не плюе немското правителство и институции!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 ПРИЗНАЙ СИ ,ЧЕ НЕ СИ ТОЛКОВА ГЛУПАВ ,САМО СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ НАЛИ

7

Анонимен

преди 5 години

Хахаха тоя Радев колко е смешен и жалък. От Позитано му навиват пружинката да повтаря колко е зле тука колко корупция има, сега на Германците им обяснява че младите се връщат и бизнес средата е супер. Кое е последно бе Радев ей *** като ти като ти каже добър ден...

6

ДртПрч

преди 5 години

Радев пак е плещил празни приказки.

5

Анонимен

преди 5 години

Президентът непрекъснато говори,колк лошо е всичко в БГ,как няма чужди инвестиции,колко бедна и корумпирана е БГ. И сега ,о чудо,не било съвсем така.Как да му вярваш на президента?46592

4

Анонимен

преди 5 години

Радев вместо да кани германци трябва да покани Русия да ни окупира и да го назначат за върховен лидер като Рамзан Кадиров, само така може да се отървем от капитализма и запада

3

Анонимен

преди 5 години

Най-добре Радев да поеме властта!

2

Анонимен

преди 5 години

България си остана най-бедната и най-корумпираната държава в целия ЕС, и не само в ЕС!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

1

Анонимен

преди 5 години

da