30

До марги

преди 5 години

Хич не си европеика.Купи си бурка.

29

марги

преди 5 години

До "Не"! Другарю, за какъв шериат ми говориш, тук сме Православна държава! Никого не трепем, нито бичуваме, а само отстояваме правото си на борба с извращенията и духовната СМРАД!

28

марги

преди 5 години

СВИКВАЙТЕ! това е "НОВОТО НОРМАЛНО"! Гледайте какво се лее по БТВ! Личният проблем на някои хора, се издига и превъзнася като нова религия и който не и се покланя и не и пее хвалебствени химни, ще бъде заклеймен, а и осъден!

27

Присмехулник

преди 5 години

но гледайки света през очите на една друга новина бих казал, че либералният свят не може да шофира и тепа ората по улиците наред... и да, не е смешно, защото точно онези типеси и типове, които са длъжни да ни опазват и получават невероятни суми за тази си дейност ни продават за едни нови кецове и това не е виц, а самата действителност, заради която получавам минуси от "либералните", като привет от юдея на мюсулманите! :-)))

26

Присмехулник

преди 5 години

дали един свят е либерален се определо от това дали хомосексуалните имат свободата да налагат на другите нездравото си състояние, като основна ценност. като се знае процентът на хомосексуалните управители в ес не е чудно, че "либерализмът" им се е превърнал в диктатура за мнозинството. и тогава трябва да се запитаме, тогава що за либерализъм е този, който бива налаган на сила на мнозинството от кресливото малцинство? въпрос е и към цензурата по медиите.

25

Анонимен

преди 5 години

Това е хубава рестрикция, но в държавите където най-много се ограбва обществото не може да има дискриминирани или недоволни.

24

АНОНИМЕН

преди 5 години

Какъв празник на независимост честваме тук като сме превърнати в колония от средновековието? Западът ни нарежда приемайте еднополовите връзки за нормални, приемайте ислямисти, толерирайте ромите да вършат безчинства дори и убийства без да ги пращате в затвора, унищожете цялата си икономика и внасяйте нашите ***, яжте ГМО продукти, купувайте от нас шистов газ а не от Русия, давайте ни пушечно месо за участие във военни мисии по света , но за българска сметка, толерирайте наркобароните и т.н.

23

Waffen SS

преди 5 години

От статийката може да се направи извод,че за да прогресира една държава ,то трябва да се напълни с мендерасти,ерго мендерастите са креативни и носители на прогреса и иновациите.Остава въпоса как ще се размножават ,но проучванията продължават,като за сега ще се задоволят с отнемане на децата от нормални ,подчертавам за неразбралите от нормални семейни двойки и да ги превърнат в бъдещи мендерасти. Много е противно,отвратително

22

Анонимен

преди 5 години

България трябва да е първата страна в Европа,която да вкара закони против хомосексуализма!

21

Не!

преди 5 години

Мдаа, Бай *** балкански (разбирай ориенталски) рамо до рамо с третия свят. Примитивен, злобен и оскотял, това е днешния българин за съжаление. ПП. Нека само да Ви припомня, че в по-голямата част от изброените държави, ако пиете ракйя най-малко ще ви бичуват... ***, приемаш ли шариата и исляма, ***?!?!

20

Анонимен

преди 5 години

Да се отвори Белене и цялата сороскагендария там до живот на хляб и вода

19

Алеко Калеко

преди 5 години

До БравоДа бе, да бе, ние сме номер 1, тия изостаналите в Западна Европа и САЩ да се оправят. ИЗостанала работа, нали?

18

Панталей Пътник

преди 5 години

Всички държави на опашката на света + Русия :))) Хахахахаха, давайте , давайте, обяснете пак за Гейропа и за "джендърите"? Наистина, бил съм на всички контитенти, но толкова т ъп, пр оклет, и изостанал народ като българския никъде не съм виждал.

17

Браво

преди 5 години

Много хубава пpoпагaнда!

16

Пич

преди 5 години

Другари, четете ли - 'третият свят" другари, "третият свят". Вие се нареждате рамо до рамо с арабите и Африка. толкова ви е развитието, толкова са ви разбиранията и културата. Иначе сте големи в приказките за изостаналите араби, за Анадола, за Шериата, и т.н. Ама разбиранията са ви същите. Усещате ли се или се все още се мислите за велики арийци и се чудите защо не ви искат в Европа?

15

Мальчик-гей

преди 5 години

Ми от такиваслабо развити държави, като изредените, друго не можеш да очакваш. Мисля обаче, че при нас е крайно време да приемем закони, с които правата на хомосексуалистите, а и на хората от третия пол да бъдат защитени. Спокоен съм, че ако наште управляващи не се сетят сами, от ЕС ще го наложат.

14

Стига вече!

преди 5 години

Всеки ден ли ще четем новини за обратни?? Нямам нищо против различните, но не желая да ми се натрапва!

13

евро-жендер

преди 5 години

в Брюксел не е забранено, всъщност там е задължително и дръжността характеристика!!

12

Зъл

преди 5 години

Работилата по текста, прочети 7 пъти текста:"ЕДИНСТВЕНИЯТ проблем на нашия континет е Русия, която въведе "анти-гей" закони през 2013 г. Подобни рестрикции има и в Беларус, Латвия, Молдова и Украйна."Сега поразсъждавай, ако си способна на този подвиг! Става дума за нашия КОНТИНЕТ!Аман!

11

Факт

преди 5 години

В Русия не е забранен хомосексуализмът,а пропагандирането му,както и афиширането на такава ориентация!Което е напълно разумно.То е все едно да пропагандираш някакъв вид инвалидност.