46

Анонимен

преди 5 години

Как ли го е посъветвал Борисов ? Дали с бухалка или само с шамари ? Ще си признае той, нали е от Герб. А те в тази партия са честни комунисти като лидера си.

45

PILOT

преди 5 години

НЕЩАТА СА ЯСНИ, ОСТАВКА ! УВЪРТЕЛИ СА СЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ! ПРИ БАЙ ТОШО ТЕЗИ ВСИТЕ ЩЯХА ДА СА В БЕЛЯНЕ !

44

Зоро

преди 5 години

Не гледайте само стойността на апартаментите! Предполагам, че са купени "на тапа". Сложете още 100 хил. евро за обзавеждане, за да ви стане по-ясна крайната цена, за която следва да докажат доходите си!!! И дали в кредитите са предвидени стойности и за ремонти дейности"НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"

43

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!ВСИЧКИ СИ ГИ ИЗБИРАШ ПО ТВОЕ ПОДОБИЕ И НЕКАДЪРНОСТ !!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Гнила работа и смърдииииииии

41

някой си

преди 5 години

Ха, ще го проверяват заместниците му, които са назначени и избрани от него...

40

Дръжте ми шапката!

преди 5 години

Всички наши политици имат "кредити" - факт.Само не ми става ясно на мен като простичък човек, защо никоя банка в Бг. няма да ми даде такъв кредит от 200 хил. евро, въпреки, че ще го обезпеча с ипотека? - Предполагам, защото няма да ми стигнат 3 живота да изплатя кредита! А на тези как банката им гласува такова доверие и им отпуска такива суми? Отговор - защото банката знае, че ги имат парите, но не могат да ги покажат!!!А каква е стойността на обзавеждането на тези апартаменти?? А,а,а?

39

Анонимен

преди 5 години

Пацока е страшно хлъзгав

38

патриот

преди 5 години

НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА А ДА--ВЛИЗА В ЗАТВОРА БАРАБАР С ЦВЕТАНОВ И АДВОКАТУРАТА НАПИСАЛА ФАЛШИВИТЕ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ЦАЦАРОВ КАКВО СЕ КРИЕ В ТОАЛЕТНАТА

37

Шопо

преди 5 години

Най-вероятно че го пратат дипломат некъде...

36

ХХХ

преди 5 години

Ама защо в отпуск. Защо не в командировка до САЩ. И по за дълго време за да затихне скандала. И кой ще го проверява като като самият той трябваше да върши тази работа нали за това му пращат. И какво стана сега май трябва да броим тези който нямат евтини апартаменти защото почти цялото правителство-съдии и депутати са в кюпа. Ясно е като слънчев ден и не само той всички замесени са невинни и са жертви на компроматна атака. Никой вече не вярва в това.

35

bra brackets cancer

преди 5 години

кВО ВИКА ВАРНЕЛИЯТА: "ЩЕ ТЕ О.Б.С.Т.РЕЛЯМ БЕЗПЛАТНО".зАЩО ИСКАТЕ ДА ВКАРАТЕ ЧОВЕКА В ЗАТВОРА? ТОЙ ПОНЕ БЕЗПЛАТНО. ЕМИ, ДРУГИТЕ ДЕТО ЩЕ ГО Н***ПР***ВЯТ ЗА П.А.Р.И. И ТЯХ ЛИ ЩЕ ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА?ХАЙДЕ ВСИЧКИ "ГРОБАДЖИЙСКИ АПАРТАМЕНТЧИЦИ" ВКУПОМ СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХА АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ.АЗ СЕ ЧУДЯ ЩО ТОЛКОВА СКЪПО В СОФИЯ. НЯМА ЛОГИКА!!!ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ, ЧЕ ВАРНЕЛИЯТА Е С ФАЛШИВА П.У.Ш.КА, НО ОНЕЗИ ДРУГИТЕ - НЕ!!!САМО ВИ ЧАКАТ ДА ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ!!НЕЗНАМ КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЕТ

34

Анонимен

преди 5 години

Смърдите от корупция и престъпления, престъпници!

33

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

И аз искам да открадна една обща тераса само за мен!!!И аз искам да купя цял етаж 300 кв/м в Софете и да кажа, че това е един обикновен апартамент.И аз искам да купя на ул. Славянка на половин цена.Имат много пари и вместо да си построят големи къщи по Софийските села се бутат в града. А, останалите дето работят от сутрин до вечер? Ние къде да живеем? Цял живот по квартири ли?Едно време крадяха пак при Бай Тошо, но сега се КРАДЕ НАВСЯКЪДЕ!!!ИДВА ВРЕМЕТО НА ДИКТАТОР В БЪЛГАРИЯ.

32

Анонимен

преди 5 години

Зам.-шеф на КПКОНПИ също не е декларирал пълната цена на апартамент и тераса от 244 квадрата.Възниква обаче въпросът кой ще проверява Антон Славчев, който също не е декларирал пълната цена на апартаменти и остъклена тераса от 244 кв. м.. В декларацията на Славчев е отбелязано, че терасата от 244 кв. м. струва 38 000 лв.

31

баба мара

преди 5 години

невероятен съвет отпуск в сауната на покрива

30

8888

преди 5 години

При всички положения ще се влияе на НАП при извършваната му проверка всичко да му бъде наред! Като нагледен пример за това влияние са проверките и ревизиите на Цветан Цветанов!Затова трябва незабавна оставка на това корумпе!

29

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си как беше смачкана кметицата на кв. Младост по сигнали от същите тези строители на жилища, в които сега властта се настанява на ¼ от цената. Тези институции мачкат всеки, който се опита да спре корупцията вместо да спрат корупциятаЗатова днешният протест в 16 ч. пред Министерския съвет след това трябва да се премести под прозорците на главния прокурор. Ако ние имахме главен прокурор на място, г-н Борисов отдавна да е излежал първата си присъда.

28

Анонимен

преди 5 години

От цялата тази работа става ясно, че няма нормална КПКОНПИ, чиято задача е да бори корупцията по високите етажи...Не отпуск, а оставка на цялата комисия ще спасят Борисов. Замитането този път няма да е възможно, независимо от застъпничеството на Юнкер, между другото също разследван за корупция...Чувството за недосегаемост и незаменимост е измамно. Рано или късно винаги има кой да раздаде справедливост. За съжаление никой не се учи от историята.

27

Анонимен

преди 5 години

Цветанов в Панорама"Мен няма кой да ме накажетази наглост. Аз очаквам подобен рефрен и от Пламен Георгиев. Като юрист следих неговото кариерно израстване.След провалите му като наказателно-правен юрист,като прокурор, който разследваше 14-те общински имота, продадени с подписа на Борисов като кмет, провала с Мишо Бирата, където стана причина за унищожаването на записите, и бурната му кариера след товане очаквам той да прояви подобни морални угризения. Тези хора нямат никакви угризения