72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Който не му изнася в България - да напусне. Има и по-разюздани демократични ЛГБТ-държави.

71

Анонимен

преди 5 години

Браво на Брунейският султан. В държавата му ще има ред. А който не му изнася да не ходи в Бруней. Я погледнете България. Тук има гей паради, кражба яка, деградация. Ще отида в Бруней.

70

Анонимен

преди 5 години

Всъщност закона бил и за хора от други религии и чужденци.Това значи че например ако дъщеря ви с приятеля и и сина ви с приятелката му говорим само за нормални в момента са без брак все още или изневеряват на мъжа си или жена си и са в бурней дори и на екскурзия вие нямате нищо против да бъдат убити.После кой ви каза че някой мача примерно да ги натопи за кражба или друго съда на кой ще вярва според вас не на чужденците разбира се и ще ви ги върнат на парчета може и с панделка ако искате.

69

Анонимен

преди 5 години

Пък има и един друг проблем.Всички надолу пишат все едно закона е само за ге.йове.Тия и аз не ги обичам щото се рекламират супер нагло аз като съм нормален що няма и парад на нормалните а само на обра.тнкте.Но не.Сега да питам всички моралисти долу ако вие изневерите на мъжа си или жена си съгласни ли сте да ви екзекутираме, ако ви пипнем да крадете ток може ли пак да ви екзекутираме и понеже и са чужденци бил закона и за деца съгласни ли сте ако сина ви или дъщеря ви да ги убият по закона.

68

Анонимен

преди 5 години

Не българите са с ориенталски манталитет а кандидат джихадистите с български паспорти от ци.гански и турски пройзход които вече са над половината население пък и другата половина 30 процента от нея са смесени с татари монголи узи печенеги и сие цивилизовани тюркски народи.От джихадистки ориентирани полу татари алаходупци и сие фундаменталисти какво очакваш.Другите 20 процента са нормални но малцинство за това и вече планират как да се махнат от ислямо-татарска република ***.истан.

67

Берлин

преди 5 години

Като гледам коментарите, новите закони в Бруней се ползват с пълното одобрение на българите. Освен да си ги приемете и в БГ-то... хаха. :)

66

къни

преди 5 години

До 68 ОСТАПВеднъга ги прибивам и двамата и ги исвръгам на улицата

65

Не!

преди 5 години

Когато се говори за бежанци, скачате на нож, защото ТЕ виждаш ли били примитивни. Сега си вижте коментарите, лика прилика сте с тази ориенталска маса. Злобни до мозъка на костите си. На границата с ориента сте пропити с най-гнусното от него... Мюсюлманчета....

64

Анонимен

преди 5 години

ЛГБТ общността прекалява с демонстративното си поведение и това е отговора.

63

Джордж Буш

преди 5 години

Там където няма петрол ,няма нужда от Американска демокрация!

62

Додо

преди 5 години

Демокрация. Така решили, така направили. Така правят от 7-ми век насам. А и защо това трябва да ни занимава нас, нормалните хора?! Стотици хиляди бебета стават жертва на аборти, брутално разкъсани в утробата на майките си и изхбвърлени като *** на екарисажа, но това на никой не му прави впечатление. Сега обаче всички се правят на по-католици от папата и реват на глас за това, че педерастиятa, която е извращение, се забранява със закон някъде си, и че наказанието за престъпването му е суpoво.

61

ОСТАП

преди 5 години

До Не! КОГАТО СИНЪТ ТИ ДОКАРА У ДОМА СЪПРУГА СИ И СЕДНЕТЕ НА ЕДНА МАСА ЩЕ ТЕ ПИТАМ ПАК ЗА ПРИМИТИВИЗМА.

60

Не!

преди 5 години

Колко трябва да си примитивен за да допуснеш в съзнанието си тази варварщина. Животът е безценен :(((

59

мислещ

преди 5 години

браво! този мисли за бъдещето на народа и държавата си! да има деца, да растат и да се множат!

58

Охобохо

преди 5 години

В 21 век когато науката е напреднала до степен да се пътува до други планети,да се вярва в измислени богове е туземско.Вярно е,че все още има диви племена,които стрелят с лъкове по хеликоптери,но там ли да се връщаме?Религията е изиграла своята роля когато не е имало наука и е трябвало по някакъв начин да се ръководят хората.Днес да убиваш невинни в името на някакъв си бог без значение какъв е варварско.Ами ако са ни заселили извънземни и дойдат някой ден?С измислен бог ли ще ги посрещнем?ДИВАЦИ

57

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е избран от глобалистите за религия на бъдещето, защото е религия на отдаването и прави хората пасивни. Тази религия ще бъде преформатирана в нова религия която уж ще обедини всички останали. Колкото до хомосексуализма - той ще бъде инкорпориран в нея, няма как! Все пак, той е най-популярен сред арабите и като цяло семитите, независимо какво говорят за европейците. А семити са на дънъото на глобализацията. Педофилията също им е слабост, а шариятът я подкрепя.

56

Пропаганда?

преди 5 години

Що за статия? Хомосексуализмът е най-малкият проблем на шарията. Повечето хора не са хомосексуални, тогава защо ЦЯЛАТА статия е САМО за хомосексуализма? Развитието на цялото общество е стопирано. А най-много страдат жените! Те са унизени до ниво не-хора и за разлика от хомосексуалистите, не могат да скрият факта че, са жени. За тях обаче, няма нито дума в статията. Защо?Искате хората да си помислят че, шарията не е толкова зле ли?

55

Охобохо

преди 5 години

Интересно Кобрата ако удари една целувка там на някоя как ли ще го накажат?

54

Яков Кедми

преди 5 години

Как е турската лира наближава нещо нивото на рублата и тоалетната хартия .... А и нещо туркините почти като рускините масово пълнят бaрдацитe

53

Анонимен

преди 5 години

Значи Путин по добре да нестъпва там че ще гризне чакъла