7

Идеалист

преди 5 години

Няколко пъти съм писал по форумите: " Пазете си книгите, защото не е далеко времето, когато ще се предават от ръка на ръка" Интернет е колкото достъпен, толкова и далечен, манипулативен и лесен за контрол. Политиците вече вземат сериозни мерки, защото знанието им подкопава властта. Шести отдел е като невинно сукалче!

6

Анонимен

преди 5 години

"Експерт: Подвеждащите новини могат да окажат заплаха за живота"Ето драги ЗРИТЕЛИ вече съм подведен с информацията. Особенно с думата "ЕКСПЕРТ" самозванец правосгласил се за нещо да лъже!

5

До 6

преди 5 години

Не е нужно да се напъва човек за да разбере кой ще е след като знае наведените наши политици и техните молитвени закуски

4

Анонимен

преди 5 години

Въпросът за производителя и доставчика на основното оборудване на 5G мрежите и начина на защитаване на информация стои на дневен ред. Днес производителите и доставчиците на 5G мрежите са основно два - Пиндостан и КНР. Едните продават скъпо. Познайте от три пъти кои ще изберем ние.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Щом един висш чиновник от ГЕРБ може да си позволи частен самолет, представете си за какъв грабеж става въпрос.На управляващите обаче са неудобни тези истини и се чудят как да затворят устните на тези, които им вадят кирливите ризи. Такава цензура и дезинформация не е имало и по Живкова време. Факт !

2

Анонимен

преди 5 години

Групировката ГЕРБ казва че всичко е ок! Тяхната дезинформация . Кой ще я бори?

1

Анонимен

преди 5 години

Рекох си че ще броят апартаменти....