33

Ники

преди 5 години

Дупките по асфалта са ясни...Кога в България ще се научим шахтите да са на едно ниво с остатъците на асфалта ?...И кога хубав път свършва в селото и след това започва пак хубав...и кога път с хубав асфалт свършва до табелата на друг областен град? до кога!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Идат избори!

31

тоти

преди 5 години

И кой ще проверява като му мушнат некой хиледарка на нещастника

30

Joko

преди 5 години

Фандъкова, не ни трабват кърпежи а ПРЕАСФАЛТИРАНЕ ! Ти ако исаш си кърпи с.Белчин

29

Анонимен

преди 5 години

Дано в софийските квартали се сетят да асфалтират и под контейнерите за смет че много от тях са върху пръст и при дъжд затъват в кал и локви.Освен централни булеварди,да се обърне повече внимание на вътрешнокварталните улици и тротоари-защото са в окаяно състояние.А на много места тротоари дори липсват.Стига само кърпежи издържащи един сезон.

28

Г. Ст.

преди 5 години

До gioЕдин километър себестойност, да се направи с 50 см асфалт, светофари, отводнителни канали и квото си му е реда струва 1милион лв.Не ми се смята....... :)))

27

boyko.uzunov

преди 5 години

Фандъкова е кукла на конци удобно използвана от строителната мафия ! Кога София ще има хубави асфалтирани улици , тротоари , а не този лунен пейзаж , по който могат да се движат само луноходи и джипове??

26

Г. Ст.

преди 5 години

Асфалта на ул. Тинтява в Дианабад в гр. София е професионално поставен/ изсипан. Оформили са се гърбици вместо дупките. Много професионално.Улицата е буквално разбита от камионите на Артекс , BLD.

25

Булгар--булгар

преди 5 години

Хайде сега ви ЗАКЪРПИХМЕ -- наесен пак!Кърпена държава, ваште пари дава, ха-ха-ха-ха-ха!

24

Българин

преди 5 години

Вчера минавам по околовръстното и какво да видя дупките - попълнени. Но не изрязани и направени като хората, а все едно асфалта е "изплют" в дупката. И това докога - сами се сещайте колко ще издържи? Крадци и нефелни поръчки само

23

:)

преди 5 години

Цените са като в Западна Европа, а качеството като в Ориента. Разликата - при Бай *** и Шайката.

22

Бат Боко

преди 5 години

Уххххааааа! Какво крадене ще падне! Как да я пуснеш властта е такъв момент. *** народ, пари от данъци, пари от Европа. Ремонти. Ремонти на ремонтите. Милиардите сами ти влизат в джобчето.

21

Данъкоплатец

преди 5 години

Циркаджии ,една запълнят две остават за следващите избори.Пример Горубляне половинчата работа запълват където си искат.Такова асфалтиране няма и в Африка.След тях кал , прахоляк, мърсотия парчета асфалт вече втора седмица утре.

20

gio

преди 5 години

1.7km за двулентов път във всяка посока на цена от 5,110,000 Евро. За тези пари трябва и камери следящи цялото движение свързани със светофарната мрежа по булеварда.Надявам се пловдичани да не получат нов булевард, който ще се нуждае от ремонт след 1-2 год. или по-лошо да е за ремонт веднага след приключването му както се случи с Цариградско, маг Люлин и т.н.

19

ерг

преди 5 години

оба4е кои фирми ще го напрявят !!!!

18

Гост

преди 5 години

В ,, Борово" прилагат някакви нови измислени методи за полагане на асфалт - насипали са в дупките неспоен ситен чакъл , и съвсем малко битум , колите го разнасят , измитат и дотам ! Пак булгаристански салтанати !

17

Анонимен

преди 5 години

Уф, няма ли да идват избори, за да махнем ГЕРБ от властта и малко да се пооправи уличната мрежа.

16

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ пак ще краде пари уж за ремонт на улици и булеварди, които са в добро състояние, а улиците в лошо състояние няма да се ремонтират.

15

един друг

преди 5 години

В София се ремонтират един и същи улици без да има нужда. В същото време улици в безобразно състояние не се пипват десетки години. Постоянно виждам здрав асфалт да се реже и да се сипва нов отгоре без да има каквато и да е нужда, а малко в страни дупка на неудобно за работа място да стои от години без да се оправя. Да идват избори, че не издържам вече...

14

Анонимен

преди 5 години

Като дойде БСП на власт едно евро ще струва 3 000 лв.