18

пророк

преди 5 години

ципрас си подготвя убежището щото у гърция не го сакат и като го погнат ще бега у северна мьнкедония там за ев че го покрие от гърците с бесилките

17

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ГЪРЦИЯ МНОГО БЪРЗО РАЗВИВА ИКОНОМИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ С МАКЕДОНИЯ - ИНВЕСТИЦИИ, НОВИ ГРАНИЧНИ ПУНКТОВЕ, МАГИСТРАЛИ.ДОКАТО В СОФИЯ САМО ПРИКАЗВАТБОРИСОВ ДОРИ НЕ ГО ПОКАНИХА НА ПОДПИСВАНЕТО НА ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР.

16

Анонимен

преди 5 години

Македонцим,македонци,а *** живеят по-добре и от гърцитеРАЗБИРАТЕ ЛИ РУСКИ ГУБЕРНАТОРИ!!!!!

15

Панде Ефтимоски

преди 5 години

Македонците беха срби, шумадийци, сега са северомакедонци, утре ке бидат сите грци! Ке видите!

14

ДО 13

преди 5 години

Пълни глупости говориш, приятелю. Какви ТКЗС-та в Македония те гонят, тях ги няма от 25 години. А цената на дизела е достигала и до 85 денари, което е около 2,8лв, доста преди ратификацията, на какъвто и да било договор.

13

Анонимен

преди 5 години

Като видях снимката,си помислих че пак някъде има ,,Прайд''.

12

ПроСоТо

преди 5 години

До Гърция до4опростяване на дълг далеч не означава,че е ИЗПЛАТЕН!!!!И да,стабилизира се в момента Гърция,нема две мнения..Но нас това НЕ НИ ЗАСЯГА!!!!!!!!!!!!...Ние сега сме обзети от трескаво вълнение как да купим 8 /осем/ "Ф-16",всеки един на цена 100 милиона,за..ДВА МИЛИАРДА!!!..Те това е "на дневен ред" в Тикво-Цвъко-Хиенска България..

11

Анонимен

преди 5 години

След ратификацията горивата в Македония скочиха. Редовно си зареждах дизел от Мкедония на 1.50 лв. за литър но вече е 2 лева за литър/ След още една ратификация и горивото ще отиде на 2.50 лв. Хората в Македония започват да усещат присъединяването към евро.ейците. Хубавото е че все още не са унищожили ТКЗС-ата и заводите но няма да мине много време и ще ги унищожат по нареждане от Брзкселското зеле. Все още имат добро производство на зеленчуци хляба им е 1 кг.без набухватели но докога незнам.

10

Гърция до4

преди 5 години

Как няма да изплатят, като те получиха последен транш от 15 милиарда преди година, а предишните два вече са изплатени и опрощени. За последния имат 10 години да го изплатят, като се очаква това да стане за 5-6 години. Гърция отдавна не е в криза и тази година, дори дигнаха минимална пенсия и заплата. Там работят държавници, а не продажници и крадци, като в България.

9

Анонимен

преди 5 години

Къде го нашия премиер дет се биеше в гърдите?

8

ПроСоТо

преди 5 години

"Браво",дългът на Гърция е неизплатим!...Там са закопани мераците на Еврочиновниците за безпроблемно ВЛАСТВАНЕ.Но гърчолята се оказаха по-хитри..Сега Ойрапата може само да им вземе цървулите ,за да си "изплатят дълга".................и нещо за теб,"студенте",именуващ се "професор":-Като уж беше толкова значим Тиквата за тия събития,защо НИКОЙ ГО И НЕ СПОМИНЯ бре?!НИКОЙ ДОРИ НЕ СПОМЕНАВА нашия СЛУГА!!!!..А то и защо ли да го прави?!

7

Митю

преди 5 години

Хитрягите се помириха! Ще стане ясно че е срещу интересите на България! Хитричкият Заев, загатна за това, когато се коментираше името Илинденска Македония.От кумова срама, споменават приноса на Бойко.

6

Бож.

преди 5 години

Къде са сега македонистите та не зяят като луди срещу него?

5

Анонимен

преди 5 години

Скоро българите ще искат да стават северо-Македонци !

4

До 1

преди 5 години

Нищо няма да изплатят, догодина са пак при фюрерката в Берлин да искат още 10млрд.евро заем

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на батските македонски държави !

2

Анонимен

преди 5 години

На тези двамата май им трябва малко време насаме...

1

БРАВО

преди 5 години

Браво на Гърция - Днес е исторически ден за Ципрас - Гърция взе под свой Контрол Тока в Македония и Газта в България - ще си изплатят Дълга .