64

тя

преди 5 години

Боше , какви *** ни упралбяват !

63

тя

преди 5 години

Спрете да говорите срещу Русия ,ако ви " пречи" , стойте си в къщи и не се занимаваййте с политиса !

62

сова

преди 5 години

Валери Симеонов Балевски, смени си фамилията защото е от рода на академик Ангел Балевски бивш зам. председател на държавния съвет на НРБ.

61

,.,.,

преди 5 години

НФСБ и Атака нямат никакви шансове на евроизборите. За ВМРО хората ще гласуват заради Джамбазки.

60

,.,.,

преди 5 години

НФСБ и Атака нямат никакви шансове на евроизборите. За ВМРО хората ще гласуват заради Джамбазки.

59

Колобър

преди 5 години

Валери, отговори ми на един въпрос! Кой те освободи от турско робство? Американците? Ако дядовците ти са от рода на предателя от Оборище-ще те разбера! Мълчи си в кутийката, защото още повече затъваш в калта на политиката, Та чак вониш!

58

Анонимен

преди 5 години

Какъв китаец е тоя , той вонина американска *** .Паметници му се прищяло да събаря .Пет години откакто Русия отнеКрим на пиндостанците . Ха-ха-ха !Тепърва ги чака един дебел .

57

Анонимен

преди 5 години

Национален фронт за спасение на България -това е антибългарска партия . Когато американци се месят където не им еработа , къде е тоя фронт ? Няма такъв .Той е нещо като партията на костов демократи за силна българия - едно заглавиеза заблуда на народа , за да могат предателитеда действат свободно .

56

Анонимен

преди 5 години

Във вътрешната политика нямаме такива сериозни разминавания - ГЕРБави слуги сме.

55

Анонимен

преди 5 години

абслоютно несериозно звучи, защото Каракачанов иска американски Ф-16, обивнивяан е за американски лобизъм СРЕЩУ влиянието на Русия, а Валери Смиеонов не го подкрепя, а го критикува. ЯВно проблемът не е в Русия - това е повод. Проблемът са министерските кресла които НФСБ сдаде - негово собствено и това на зам-министър по енегетиката, както и атаките върху Нено Димов. А в това време ВМРО си имат министър и той прави сладки поръчки и това дразни НФСБ.

54

ognyanz

преди 5 години

Това поставяне на Русия в като основен проблем на европейската политика е силно преувеличено. Русия е търговски партньор на ЕС и изобщо няма причини да си разваля отношенията с ЕС. Съвместните проекти са друго нещо - там всеки тегли чергата към себе си.Така че обяснението на Валери Симеонов, че отношението им към Русия им е проблем да са в коалиция не звучи сериозно. Има много други проблеми в ЕС, за които трябва да се работи за националния интерес. Ако някой работи за долари, тогава е проблем

53

Анонимен

преди 5 години

Разедиението по принцип не е добро за ОП, но щом толкова държат да не подкрепят Джамбазки това е тяхна грешка. Той е силно разпознаваем, а и ВМРО има структури из цяла България (Руси, Пловдив, Велико търново, Кюстендил, Благоевдград, Разлог, Дупница,дори - Варна), а НФСБ - само по морето и Кърджали...При това "преброяване на дивите зайце" ВМРО ще излязат най-силни, а НФСБ - най-слаби. Дори ОП да нямат евродепутат за местните избори ще са в изгодна позиция.

52

Анонимен

преди 5 години

52 - много обичам като се почнат лъжите. Сърбия е в пъти повече под руско влияние от нас, но интересно защо никой не пише за нея. В Словавия също има голямо руско влияние. Вярвай ми - съвсем не сме единствени, не се оставяй да ти промиват мозъка. Просто нямаме производство, но това са други неща.

51

Димитър

преди 5 години

Разединението за евро изборите не е добро за НФСБ и Атака.Те имат по малък електорат,който няма да им е достатъчен при самостоятелно явяване.ВМРО са облагодетелствани и в печеливша позиция,било то самостоятелно или като "тройка".В какъвто и да е вариант на патриоти,Джамбазки ще води листата.

50

Анонимен

преди 5 години

Валери не се ли усеща, че отблъсква хора с наглостта си. Прави - криви - Борисов трябвало да си държи хората, да не им дава оставките. Това - с цел да не се дават оставките на неговите министри. ОТблъскващ тип е, държи се цининично. Нито един от другите двама лидери няма в момента такова поведение, дори Сидеров се е кротнал.

49

Анонимен

преди 5 години

удивен съм от лъжите и неистините на Симеонов. ВМРО имаха единственият излъчен евродепутат от тритет партии- Джамбазки. Той бе силно разпознаваем, дори във самото ВМРО е по-харесван от Каракачанов. 10 години има присъствие в полотиката, много хора го ценят, че малд и енергичен, в ЕВропа е в десетката па активност. Нормално бе и трите партии да го подкрепят. Вал. С. не можа да преживее че му отнеха министерството, а на ВМРО - не, и не пожела да даде подкрепа.

48

Анонимен

преди 5 години

Говедарите имат икономика от 85% УСЛУГИ!!! И се правят на "могъщи" просто защото им работи печатарската машина!Ми рашките що не печатат рубли тогава?

47

Анонимен

преди 5 години

България е единствената страна от източна Европа си остана под 100 % руска зависимост.У нас НИЩО не се случва без съгласието на Русия.

46

kitaec

преди 5 години

Защо нито една българска партия и нито е дин български политик не е за събарянето на съветските паметници у нас.В Украйна само за една нощ бяха съборени над 2400 съветски паметници

45

kitaec

преди 5 години

За жалост,България е все още руска колония.Само на книга сме в ЕС и НАТО,които ни нямат никакво доверие,смятат ни за троянски кон на Русия.Не може да се скрие,че партиите и институциите у нас са проводници на руските интереси