15

firebg

преди 5 години

Със сигурност!

14

Анонимен

преди 5 години

Позаинтересувайте се за историята на климата за последните 500 милиона години. Ще установите, че в МОМЕНТА той не е "нормален" като средна стойност от обичайното за Земята - твърде студен е. Така че всякакви апокалипсиси, чудеса, измирания - дрън-дрън ярина, планетата е минала през всякакви периоди. В някои ери въглеродът в атмосферата е бил в ПЪТИ повече, от колкото е сега и о, изненада! Земята не се е изпържила, сварила или опекла.

13

suncho82

преди 5 години

Швейцарците са хора в истинския смисъл. Ако това беше станало в България,синът и щеше да я приюти временно или да я прати във старческия дом някъде. Щеше да си вика ох за какво ми е тая, ще я разкарам по-бързо от тука. Никога няма да ги стигнем по морал

12

Анонимен

преди 5 години

Алпите вдигат температура.... Доктор да викаме ли? Уникални сте просто с такива заглавия!

11

Анонимен

преди 5 години

Пак е добре,че глобалистите измислиха глобалното затопляне,а не глобалното захлаждане,че щеше да ни е кофти. Явно програмата затопляне на хаарпа е по- ефективна .

10

вулкан

преди 5 години

ако спрем глобалното затопляне ще се движим с кон и каруца по добре то това да се изпържим бе

9

Анонимен

преди 5 години

В Библията го пише ама ако има кой да я прочете. А такива читатели са много малко затова ще има да се чудят и маята що така се случва. Преди свършека много чудеса ще видите и на много неща ще се чудите. Кои са живи и здрави ще видят и началото и краят.

8

шматка

преди 5 години

Дайте им Амидофен щом имат температураЗаглавие и чудо

7

Анонимен

преди 5 години

Кризи, войни, негативни емоции стрес, болка, депресия и страх всички тези неща в по-голямата си част са само на изкуствено създадени, за да се застави колективната енергия на хората да вибрира на нивото на по-ниските чакри с понижена честота.

6

Анонимен

преди 5 години

Краварите-илюминати привеждат в действие и агресивно насаждат в обществото маса планирани илюзии, проектирани да насочват мислите на хората в блуждаещи кръгове от фалшиви теории и представи, които държат умовете в съмнения, разочарования и безпорядък неспособни да се концентрират и да възприемат действителността.

5

Евроатлантик

преди 5 години

Изобщо не ми пука пускам си климатика, надувам чалгата на макс и гледам риалита с Кардашиян.

4

Крум от Крумовград

преди 5 години

На природата й е все тая, тя ще продължи да съществува и след човека, всичките му заводи, билдинги и пластмасови *** ще изчезнат на молекулки. Всичко се променя, но животът продължава, за различни същества, характерни за съответната епоха.

3

Анонимен

преди 5 години

Сталин е ниновен, ако беше произвеждал коли като на запад някога на всеки човек по 2 коли да се падат и отдавна планетата щеше да е пустиян и сега да немаме проблеми щяхме да си яздим камилите.

2

Анонимен

преди 5 години

Комунистите от Швейцария съсипаха Алпите и планетата.

1

Анонимен

преди 5 години

Да идат до ЕС и да питат Мария Габриела как да постъпят. ЕС е най-великото нещо на света.