24

Анонимен

преди 5 години

До 24На 300 км н север от Дунав, никой не мисли българите за бели хора. Дори поляците!

23

Анонимен

преди 5 години

Ти, специално, може и да не си от белите "българи". Най-вероятно си от римляните и арийците с български паспорти обитаващи района на "Факултета". За тези същества е визуално ясно, че не са бели. И няма форма на далтонизъм, която може да ги сбърка с бели.

22

Анонимен

преди 5 години

Когато българите се имат за "бели". Ха.. Хахаххееееехехееехехейе.Не сте!

21

Иво

преди 5 години

Същата зависимост може да се забележи и при управление на автомобил от човек. *** в тъмни дрехи и тъмна нощ трудно се забелязва. Това не означава, че шофьорите са расисити! Това си е чиста физика!

20

Смехурко

преди 5 години

Затова ли Ердоган е забранил автономни автомобили в Турция?

19

Мъра

преди 5 години

Някой пак ми застреля и четирите гуми

18

Съра

преди 5 години

Някои пак ми спука и четирите гуми

17

УАЗ

преди 5 години

Изкуствения интелект при автономните автомобили се усъвършенства постоянно, например ако пресича някоя мадама, колата превантивно надува клаксона, за да се стресне пачата и да си изпочупи токчетата.

16

Турчин

преди 5 години

*** е изключително просто същество. Кълве на такива Новини. Първа радост е за него, българин да се нарича

15

Анонимен

преди 5 години

Има термокамери които разпознават хора и животни да инсталират такива и решават проблема. Моят климатик в къщи разпознава винаги дали аз или кучето е вкъщи и също дали си почивам или се движа активно и регулира температурата. Такива сензори ще помогнат на автомобилите.

14

Анонимен

преди 5 години

Очакваме скоро и *** автопилоти.

13

Анонимен

преди 5 години

А дали просто не става въпрос за сензори и елементарни физични закони?А сега авторът на статията да ми отговори, дали ако мине на четири крака, пиян-залян в три сутринта в недобре осветен подлез пред автономен автомобил ще очаква адекватна реакция от него (автомобила) или ще каже, че просто е сексист?

12

Наблюдател

преди 5 години

Започвам да си мисля, че автономните автомобили имат изкуствен интелект.

11

Ха-ха

преди 5 години

Започвам да харесвам автономните автомобили...

10

Мухаха

преди 5 години

И това е само началото . Тия автономни коли ще бъдат тествани дали са сексисти .... антисемити... религиозно адаптивни...дали са подходящи за вегани.... транс и други третополови индивиди..... навигациите им дали са полово неутрални.... дали са убивани невинни животинки и цветя докато ги произвеждат ... и куп други тестове жизнено необходими преди да им бъде позволено да ги продават .

9

пецата

преди 5 години

проектирани са от бели мъже, нормално е

8

Анонимен

преди 5 години

Чистия разум на машината не може да бъде излъган от разхни мулте - култи простотии и направилно тълкувани хуманни норми. Факт! Ако не знаете - първият бот стана националсоциалист само след месец в нета и го спряха:))) Факти!

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

Лоша новина эа слабите шофьори, и за пияниците които шофират де

6

Анонимен

преди 5 години

Ами то и аз да съм, и аз няма да ги видя. Черно на черно. Да си слагат зелени елеци,аз или софтуера какво сме им виновни за боята?Иначе, да си седят у Африка, или пък нашите да си отидат в Индия, ако продължават да твърдят, че някъде ги дискриминират.

5

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че работят на основата на чернотo и бялото. Всеки сив цвят в зависимост от това колко е тъмeн или светъл се номерира . Като се зададе някаква програма на компютъра и всичко което излиза от определените стойности на цветовете се счита като препятствие. Автоматично го засича програмата, но ако на пътя който е чeрен се появи негъp неговите стойности са близки до тези в границата на допустимото и колата не го разпознава като препятствие. Трябва да е облечен със светли дрехи.